GAUDENTA dekuj uz info
o kiek tas skystis kainuoja?as jau antra men ricina tepliojuos.atrdodo truputi atsigavo mano blakstienytes
taciau noretusi efektingesnes priemones...
Jei neklystu, kazkur apie 30 lt, bet jo pakanka gal metams? Jei noresi, galesiu tiksliau suzinoti, kiek kainuoja ir kur galima nusipirkti.
Papildyta:
Papildyta:
Procedura atlikta nekokybiskai. Arba nufotografuota nekokybiskai
Blakstienos neturi buti sulipusios.
Gal cia tik man taip pasirode?
QUOTE(SECREAT @ 2007 02 07, 22:11)
GAUDENTA dekuj uz info
o kiek tas skystis kainuoja?as jau antra men ricina tepliojuos.atrdodo truputi atsigavo mano blakstienytes
taciau noretusi efektingesnes priemones...
Papildyta:
Papildyta:
Procedura atlikta nekokybiskai. Arba nufotografuota nekokybiskai
Gal cia tik man taip pasirode?
QUOTE(Vada @ 2007 01 04, 09:13)
Zinotum, kaip ta procedura atliekama, praeitu noras visiskai:))) Kita vertus, o ka daryti zmonem, kurie turi ta problema
QUOTE(strangelove @ 2007 02 08, 12:12)
as esu girdejusi ne tik apie blakstienu priauginima,bet ir apie blakstienu isodinima...( jis mane ypac domina, tiesa, ne is vartotojo pozicijos)
prisiauginti ir pati noreciau, bet pamasciau, kad gali siek tiek pakenkti...
prisiauginti ir pati noreciau, bet pamasciau, kad gali siek tiek pakenkti...
Nepatingėjau paskaityti forumą, bet kažkaip ar neradau ar kažką praleidau...(Jūs jau nepykit). Bet kur Kaune priaugina tas blakstienas? Femina Bona tik priklijuoja kiek supratau. Aš laaabai susigundžiau
Kiek zinau, - kaune tokios proceduros nedaro. Gal klystu?
QUOTE(juodcke @ 2007 02 10, 19:31)
Nepatingėjau paskaityti forumą, bet kažkaip ar neradau ar kažką praleidau...(Jūs jau nepykit). Bet kur Kaune priaugina tas blakstienas? Femina Bona tik priklijuoja kiek supratau. Aš laaabai susigundžiau
Bubau prisiauginus per savo vestuves,tai atrodė super
bet kai nusiema tai
pusę savų palieki
QUOTE(reana @ 2006 12 15, 22:14)
as darau blakstienas ir kainuoja tai ne 45 lt.o 150lt. laikosi menesi ir galima koreguoti poto,atrodo visiskai naturaliai
sakyk o kuria prasme darai?priaugini?
Erikuliukas55, papasakok, o jei parodytum, butu isvis puiku
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 13, 16:09)
sakyk o kuria prasme darai?priaugini?
net nezinau, mano visai normalios, bet norisi dar grazesniu
juo labiau pavasaris
mano irgi normalios, bet trumpos.noriu ilgu ir tankiu. ir siaip nusibodo dazytis kiekviena diena, tai svajoju atsikelus is ryto maziau laiko praleisti prie veidrodzio
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 13, 23:22)
mano irgi normalios, bet trumpos.noriu ilgu ir tankiu. ir siaip nusibodo dazytis kiekviena diena, tai svajoju atsikelus is ryto maziau laiko praleisti prie veidrodzio
kai tik prisiauginsiu blakstienas duosiu zinoti.
Butinai parasyk savo atsiliepimus