Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

GAUDENTA dekuj uz info smile.gif o kiek tas skystis kainuoja?as jau antra men ricina tepliojuos.atrdodo truputi atsigavo mano blakstienytes smile.gif taciau noretusi efektingesnes priemones...
Atsakyti
Jei neklystu, kazkur apie 30 lt, bet jo pakanka gal metams? Jei noresi, galesiu tiksliau suzinoti, kiek kainuoja ir kur galima nusipirkti. mirksiukas.gif

QUOTE(SECREAT @ 2007 02 07, 22:11)
GAUDENTA dekuj uz info smile.gif o kiek tas skystis kainuoja?as jau antra men ricina tepliojuos.atrdodo truputi atsigavo mano blakstienytes smile.gif taciau noretusi efektingesnes priemones...

Papildyta:

Papildyta:
Procedura atlikta nekokybiskai. Arba nufotografuota nekokybiskai unsure.gif Blakstienos neturi buti sulipusios. blink.gif
Gal cia tik man taip pasirode? g.gif

QUOTE(Vada @ 2007 01 04, 09:13)
Vilniuje, Pamėnkalnio gatvėj. Va čia nuoroda, kur radau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudenta: 07 vasario 2007 - 22:43
as esu girdejusi ne tik apie blakstienu priauginima,bet ir apie blakstienu isodinima...( jis mane ypac domina, tiesa, ne is vartotojo pozicijos)
prisiauginti ir pati noreciau, bet pamasciau, kad gali siek tiek pakenkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strangelove: 08 vasario 2007 - 11:14
Zinotum, kaip ta procedura atliekama, praeitu noras visiskai:))) Kita vertus, o ka daryti zmonem, kurie turi ta problema blush2.gif

QUOTE(strangelove @ 2007 02 08, 12:12)
as esu girdejusi ne tik apie blakstienu priauginima,bet ir apie blakstienu isodinima...( jis mane ypac domina, tiesa, ne is vartotojo pozicijos)
prisiauginti ir pati noreciau, bet pamasciau, kad gali siek tiek pakenkti...

Atsakyti
Nepatingėjau paskaityti forumą, bet kažkaip ar neradau ar kažką praleidau...(Jūs jau nepykit). Bet kur Kaune priaugina tas blakstienas? Femina Bona tik priklijuoja kiek supratau. Aš laaabai susigundžiau
Atsakyti
Kiek zinau, - kaune tokios proceduros nedaro. Gal klystu?

QUOTE(juodcke @ 2007 02 10, 19:31)
Nepatingėjau paskaityti forumą, bet kažkaip ar neradau ar kažką praleidau...(Jūs jau nepykit). Bet kur Kaune priaugina tas blakstienas? Femina Bona tik priklijuoja kiek supratau. Aš laaabai susigundžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudenta: 12 vasario 2007 - 10:14
Bubau prisiauginus per savo vestuves,tai atrodė super thumbup.gif bet kai nusiema tai doh.gif pusę savų palieki cool.gif
Atsakyti
sveikos!

eisiu ir as prisiauginti blakstienas. uzsirasius i eile. maciau pas drauge, labai patiko, atrodo tikrai naturaliai. eisiu pas kosmetologe erika.
Atsakyti
QUOTE(reana @ 2006 12 15, 22:14)
as darau blakstienas ir kainuoja tai ne 45 lt.o 150lt. laikosi menesi ir galima koreguoti poto,atrodo visiskai naturaliai

sakyk o kuria prasme darai?priaugini? ax.gif net nezinau, mano visai normalios, bet norisi dar grazesniu doh.gif juo labiau pavasaris mirksiukas.gif
Erikuliukas55, papasakok, o jei parodytum, butu isvis puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.grozionam...=...1313&page=2
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 13, 16:09)
sakyk o kuria prasme darai?priaugini? ax.gif net nezinau, mano visai normalios, bet norisi dar grazesniu doh.gif juo labiau pavasaris  mirksiukas.gif
Erikuliukas55, papasakok, o jei parodytum, butu isvis puiku mirksiukas.gif

mano irgi normalios, bet trumpos.noriu ilgu ir tankiu. ir siaip nusibodo dazytis kiekviena diena, tai svajoju atsikelus is ryto maziau laiko praleisti prie veidrodzio biggrin.gif kai tik prisiauginsiu blakstienas duosiu zinoti.
Atsakyti
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 13, 23:22)
mano irgi normalios, bet trumpos.noriu ilgu ir tankiu. ir siaip  nusibodo dazytis kiekviena diena, tai svajoju atsikelus is ryto maziau laiko praleisti prie veidrodzio biggrin.gif  kai tik prisiauginsiu blakstienas duosiu zinoti.

Butinai parasyk savo atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti