na ar niekas neplanuoja prisiauginti blakstienu ant svenciu?
as praeitais metais auginausi pas Ela, tik gal per mazai priklijavo
tik po du kuokstelius is abieju pusiu, noreciau ir siais metais bet kokybiskiau priaugintu, nes pas Ela man nepatiko
ir drauge pries pora menesiu pas ja klijavosi, tai liko nepatenkinta
gal kuriai teko klijuot, tai but idomu suzinot kur

mano draugė buvo prisiauginusi blakstienas kaune, mokėjo 30 lt. labai gražei atrodė

QUOTE(snail @ 2006 11 22, 22:00)
mano draugė buvo prisiauginusi blakstienas kaune, mokėjo 30 lt. labai gražei atrodė 

o Vilniuj

kur vilniuj daro tai? ir kokia kainyte? gal ka sis vilnieciu dare?
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 04 15, 14:36)
sveikos, ir as tokiu blakstienu uzsimaniau, nors mano ir pacios ilgos, bet jau labai isreklamavote ir knieti pab andyti. Parasykite tiksliai kur tai daro
as darau blakstienas ir kainuoja tai ne 45 lt.o 150lt. laikosi menesi ir galima koreguoti poto,atrodo visiskai naturaliai
as nusipirkau indvidualias blakstienas, jos turetu klijuotis tokiais kuoksteliais, laikyt turetu iki 3 savaiciu, nusiima su specialiu skysciu kuris yra pakuotej, bet problema tame kad kiek bandziau klijuot jas tai nelimpa jos ir visiskai nesilaikom, tai likau nusivylus

as va ant svenciu prisilipyjau blakstienytes
laaabai graziai atrodo,naturaliai,o akys kokios grazios!
o tos pirktos eurokose,droguose ar pns,nieko vertos...neklijuoja...mes mokemes,tai nieko nesigavo...sako mokytoja,jog reik negailet pinigu tokiam dalykui ir pirkt gera,brangesni daikta...kadangi man mokytoja klijavo,tai sumokejau tik 15lt uz isnaudotas blakstienas.patarciau pabandyt toki dalyka pasidaryt,nes tikrai lb grazu 

Oho,ir as noreciau tokiu blakstienu
Bet,kazkaip jei trumpai laikosi,tai neapsimoka,gaila pinigu del vienadienio grozio

niu kad ne viena diena...sake men turetu laikyt.jau 3cia diena nesioju,tai lyg ir nenukrito

as blakstienas isnesiojau 3 savaites, bet paskui paciai jau atsibodo, tai nusiemiau, bet ryt vel prisilipinsiu.
labai graziai atrodo, ir vestuvems tikrai prisiklijuosiu
labai graziai atrodo, ir vestuvems tikrai prisiklijuosiu

as irgi nusipirkau naujiems metams
tai ryte prisiklijavau kampuciuose tai tikrai labai grazu vis diena be jokiu problemu:) bet vakarop sugalvojau isimaudyti ,, tai matyt viskas nuo karscio ten atlipo ir nukrito
tai sventes buvo be blakstienu
irnorejau paklausti ar tuos kuokstelius kur nusiimat naudojat anta karta ? ir ag galima juo kaip nors nuvalyti »? nes mano aplipe klijais

irnorejau paklausti ar tuos kuokstelius kur nusiimat naudojat anta karta ? ir ag galima juo kaip nors nuvalyti »? nes mano aplipe klijais