Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Tai turetu buti grazu. biggrin.gif Tik kazkuri jau minejo,kad jas nusiemus sau atrodai kaip pilka pele.Manau,kad geriausia,tai paciai isbandyt.
Atsakyti
na ar niekas neplanuoja prisiauginti blakstienu ant svenciu? bigsmile.gif as praeitais metais auginausi pas Ela, tik gal per mazai priklijavo unsure.gif tik po du kuokstelius is abieju pusiu, noreciau ir siais metais bet kokybiskiau priaugintu, nes pas Ela man nepatiko schmoll.gif ir drauge pries pora menesiu pas ja klijavosi, tai liko nepatenkinta sad.gif gal kuriai teko klijuot, tai but idomu suzinot kur bigsmile.gif
Atsakyti
mano draugė buvo prisiauginusi blakstienas kaune, mokėjo 30 lt. labai gražei atrodė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2006 11 22, 22:00)
mano draugė buvo prisiauginusi blakstienas kaune, mokėjo 30 lt. labai gražei atrodė  thumbup.gif

o Vilniuj bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif pirma kart isgirdau apie toki dalykeli blush2.gif bet jau taip isreklamavot, kad gal ir as visai noreciua pabandyt rolleyes.gif
kur vilniuj daro tai? ir kokia kainyte? gal ka sis vilnieciu dare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 23 lapkričio 2006 - 11:11
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 04 15, 14:36)
sveikos, ir as tokiu blakstienu uzsimaniau, nors mano ir pacios ilgos, bet jau labai isreklamavote ir knieti pab andyti. Parasykite tiksliai kur tai daro

as darau blakstienas ir kainuoja tai ne 45 lt.o 150lt. laikosi menesi ir galima koreguoti poto,atrodo visiskai naturaliai
Atsakyti
as nusipirkau indvidualias blakstienas, jos turetu klijuotis tokiais kuoksteliais, laikyt turetu iki 3 savaiciu, nusiima su specialiu skysciu kuris yra pakuotej, bet problema tame kad kiek bandziau klijuot jas tai nelimpa jos ir visiskai nesilaikom, tai likau nusivylus unsure.gif
Atsakyti
as va ant svenciu prisilipyjau blakstienytes smile.gif laaabai graziai atrodo,naturaliai,o akys kokios grazios! blush2.gif o tos pirktos eurokose,droguose ar pns,nieko vertos...neklijuoja...mes mokemes,tai nieko nesigavo...sako mokytoja,jog reik negailet pinigu tokiam dalykui ir pirkt gera,brangesni daikta...kadangi man mokytoja klijavo,tai sumokejau tik 15lt uz isnaudotas blakstienas.patarciau pabandyt toki dalyka pasidaryt,nes tikrai lb grazu smile.gif
Atsakyti
Oho,ir as noreciau tokiu blakstienu bigsmile.gif Bet,kazkaip jei trumpai laikosi,tai neapsimoka,gaila pinigu del vienadienio grozio schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
niu kad ne viena diena...sake men turetu laikyt.jau 3cia diena nesioju,tai lyg ir nenukrito smile.gif
Atsakyti
as blakstienas isnesiojau 3 savaites, bet paskui paciai jau atsibodo, tai nusiemiau, bet ryt vel prisilipinsiu.

labai graziai atrodo, ir vestuvems tikrai prisiklijuosiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
as irgi nusipirkau naujiems metams smile.gif tai ryte prisiklijavau kampuciuose tai tikrai labai grazu vis diena be jokiu problemu:) bet vakarop sugalvojau isimaudyti ,, tai matyt viskas nuo karscio ten atlipo ir nukrito smile.gif tai sventes buvo be blakstienu unsure.gif
irnorejau paklausti ar tuos kuokstelius kur nusiimat naudojat anta karta ? ir ag galima juo kaip nors nuvalyti »? nes mano aplipe klijais g.gif
Atsakyti