Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(peledziuke @ 2005 04 13, 13:35)
Priklausomai nuo salono:as dariausi Femina Bona, tai kainavo 30 litu. Tiesa, as visada darausi tik akies krastelius- akys igauna migdolo forma ir atrodo naturaliau nei uzsiklijuoji visa aki. Visos akys kainuoja apie  45 litus.

Tik vat as nelabai supratau, jei prisiklijuoji tik krastelius, tai kaip tada atrodo? Tada juk tos blakstienos priklijuotos krasteliuose yra daug ilgesnes ir storesnes pvz uz likusias, tai gal tas kontrastas labai matosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2005 04 13, 15:36)
Tik vat as nelabai supratau, jei prisiklijuoji tik krastelius, tai kaip tada atrodo? Tada juk tos blakstienos priklijuotos krasteliuose yra daug ilgesnes ir storesnes pvz uz likusias, tai gal tas kontrastas labai matosi? g.gif

Nezinau, pas drauge labai graziai atrode, dar jau makiaza padare toki zaisminga, kaip lelyte atrode thumbup.gif jai dar ant akiu kampuciu is apacios blizgias akutes priklijavo, mums visiems labai patiko wub.gif
As kaip suprantu jas galima pakoreguoti, kad naturaliau atrodytu g.gif
Atsakyti
Frosted berry, jei kalbi apie tuos blizgancius priklijuojamus deimanciukus akiu kampuciuose, tai man jie atrodo tikrai laabai graziai thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai klijavausi kažkuriais metais, kai važiavau atostogauti - kad dažytis nereiktų, tai 10 dienų nenukrito, bet man tai liepė labai jau atsargiai ten su jom elgtis - akių netrinti, švelniai plauti ir t.t. Būtų dar ilgiau laikę, bet kelios iškrito, tai man tipo pasirodė nebegražu ir nusigramdžiau kitas smile.gif
Bet jau akys kokios gražios buvo........smile.gif
Irgi Feminoj dariau, 45Lt plojau.
Atsakyti
Jei gerai supratau, tai tų priklijuotų blakstienų negalima dažyti, nes nuvalant tušą jos irgi gali nukrist? g.gif Aš irgi esu klijavus vieną kartą. Tą dieną (ėjom į vestuves) labai gražiai atrodė thumbup.gif , bet bevalant dažus, tai kelios iškart iškrito sad.gif . Teko ir kitas nukrapštyt cry.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asMona: 14 balandžio 2005 - 10:40
QUOTE(asMona @ 2005 04 14, 10:36)
Jei gerai supratau, tai tų priklijuotų blakstienų negalima dažyti, nes nuvalant tušą jos irgi gali nukrist?  g.gif  Aš irgi esu klijavus vieną kartą. Tą dieną (ėjom į vestuves) labai gražiai atrodė  thumbup.gif , bet bevalant dažus, tai kelios iškart iškrito  sad.gif . Teko ir kitas nukrapštyt  cry.gif .

Jei dazai priklijuotas blakstienas, jas valyti reikia su ausu krapstuku ir akiu makiazo valikliu. Nusivalo saugiai ir blakstienos neiskrenta.
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2005 04 13, 14:36)

Krasteliuose priklijuotos blakstienos atrodo labai thumbup.gif . O nuo naturaliu skiriasi, taciau labai nedaug - naturalias reikia padazyti ir tada skirtumo nelieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 04 14, 11:19)
Krasteliuose priklijuotos blakstienos atrodo labai thumbup.gif . O nuo naturaliu skiriasi, taciau labai nedaug - naturalias reikia padazyti ir tada skirtumo nelieka  thumbup.gif

oi geras.... thumbup.gif ir ash noriu tokiu.... ax.gif wub.gif o kazhin galima pastoviai jas prisiauginti? ta prasme, prisiaugini trim savaitem- paskui vel trim savaitem.... g.gif nes noretusi toki grozhi tureti visa laika.... ax.gif ar tai nekenkia naturalioms blakstienoms.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 04 14, 11:50)
oi geras.... thumbup.gif  ir ash noriu tokiu.... ax.gif  wub.gif  o kazhin galima pastoviai jas prisiauginti? ta prasme, prisiaugini trim savaitem- paskui vel trim savaitem.... g.gif  nes noretusi toki grozhi tureti visa laika.... ax.gif  ar tai nekenkia naturalioms blakstienoms.. g.gif

Pazistu mergina, kuri istisai blakstienas klijuojasi jau 2 metai. Bet as manau, kad vis gi taip daznai to daryti nereiketu.....
Atsakyti
buvau kaip tik siandien femina bonoj, tai sake apie toki dalyka negirdeje:(
o gal tada kas gali tiksliau parasyti adresiuka Kaune?
ir kodel as kazkur girdejau, kad jos laikosi pora men tai tikrai:/
nes kas savaite po 45lt tai brangoka:(
Atsakyti
as irgi buvau prisiklijavus bet ne ver visa aki o tik krastelius tai thumbup.gif tokios grazios akys ir blakstienos uzsiriete ech...gaila kad tik neilgai laikosi ir nusivalo besivalan makiaza verysad.gif
Atsakyti
Kur Kaune priaugina? Gal vasarai ir galima pasilepinti.. ax.gif
Atsakyti