Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Juree @ 2005 04 17, 18:46)
nesuprantu negi neuztenka padazyt tusu?

ne visoms uztenka, nes gi ne visos turi milziniskas blakstienas
Atsakyti
QUOTE(Juree @ 2005 04 17, 18:14)
o jei man netinka pravedimas?sad.gif na mano siaurokos akys

net nežinau kaip be pravedimo paslėptum klijų žymes. O šiaip, daug kur dabar klijuoja blakstenas - gali užsukti pas specialystę ir paklausti kaip ir kas. Juos ir nuotraukas, dažniausiai, turi parodyti kaip pavyzdį.
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2005 04 17, 16:53)
Klijavau tokias blakstienas kelis kartus. Pirmą kartą per visą akies viršutinį voką kai ejau į vestuves. Vizažistė padarė pilną šventinį makiažą, pasidariau šukuoseną ir atrodžiau  thumbup.gif  - visi sakė, kad atrodžiau gražiau nei nuotaką. Akys buvo įspūdingos ir labai išraiškingos. Kitą kartą klijavo man tik arba per pusę akies voko arba akių kraštelius ir visada akys buvo pasakiškos. BET iš karto po švenčių lėkdavau nuisiimti blakstienas, nes su juom jausdavausi labai nepatogiai, be to mano pačios blakstienas šviesios, o priklijuotos - juodos ir labai matosi. Kai vakare lieki be makiažo - negražiai atrodai, o aš net prieš savo vyra taip nenoriu rodytis. Jei turite gražias juodas tankias blakstienas ir prisiklijuosite šitas, gal ir nelabai matysis. Tik kai blakstienos buna priklijuotos, visada reikia daryti akių pravedimą - klijuoja su juodais klijais ir klijai matosi taškeliais.

tai gal tau papraschiausiai klijavo blastienas, nepriaugino? todel ir tiek tashkeliai juodi buvo...nes nemanau, kad verta priauginti blasktienas tik shventems- uzhtenka prisiklijuoti..... ax.gif
Atsakyti
o tai, gal kas zino tada kitu vietu kur tas blakstienas priaugina?ir kokia ju ten kaina butu?butu gerai kaune...o siaip kuri islaike tas blakstienas iki galo, kol neiskrito?tai kiek laiko jos laiko?
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2005 04 17, 17:53)
Tik kai blakstienos buna priklijuotos, visada reikia daryti akių pravedimą - klijuoja su juodais klijais ir klijai matosi taškeliais.

Man klijavo ne su juodais klijais tongue.gif . Ir visiškai nieko nesimatė. Priklijavo vieną dieną, o makijažą darė tik kitos dienos ryte, taip kad su tom priklijuotom blakstienom nesidažius vaikščiojau ir po miestą, ir po parduotuves - TIKRAI nebuvo matyti, kad kažkas klijuota. Aišku, blakstienos net ir nedažytos atrodė thumbup.gif . Tik tiek, kad mano pačios blakstienos juodos tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(mazdute @ 2005 04 17, 18:29)
Jau gundziausi blakstienu priklijavimu,bet kai perskaiciau apie ta pravedima,tai jau nenoriu.  schmoll.gif
Gal kas dar kokiu ispudziu turi?

Tikrai nebutinas joks pravedimas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 04 18, 10:18)
tai gal tau papraschiausiai klijavo blastienas, nepriaugino? todel ir tiek tashkeliai juodi buvo...nes nemanau, kad verta priauginti blasktienas tik shventems- uzhtenka prisiklijuoti..... ax.gif

o kaip tu įsivaizduoji tas blakstienas priaugina? Su kapsulem kaip plaukus ant galvos biggrin.gif ? tik su klijais ir galima - kito būdo nežinau schmoll.gif

QUOTE(asMona @ 2005 04 18, 11:46)
Man klijavo ne su juodais klijais  tongue.gif . Ir visiškai nieko nesimatė.

taip, galima ir ne su juodais klijais klijuoti, bet tie dažai yra kitokie (išmananti specialystė patvirtins) ir jie ne taip gerai ir tvirtai laiko kaip juodi.
Vieną kartą su tuom blakstienom pravaiksčiojau savaite, bet ilgiau neiškenčiau, nes ir pasidažyti kas dieną reikią ir atsargiai valyti makiažą ir miegoti bijojau "ant akių" (veidą įrėmus į pagalvę) - vienu žodžių nepatogu man buvo (čia taip teigiu tik iš asmeninės patirties - gal kitom kitaip).
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2005 04 18, 11:35)
o kaip tu įsivaizduoji tas blakstienas priaugina? Su kapsulem kaip plaukus ant galvos  biggrin.gif ? tik su klijais ir galima - kito būdo nežinau  schmoll.gif

na niekaip neisivaizduoju... tongue.gif tarkim nagus gali priklijuoti ir priauginti- ir tarp tu dalyku skirtumas yra..tai gal ir blakstienoms tas pats ....tongue.gif schmoll.gif

bet jei tik savaite laiko 45 lt- brangoka....nors tris savaites ishlaikytu... ax.gif
Atsakyti
tai tokiam salone kai femina bona tai ir nagu priauginimas nepigus. o jei rastume kur kitur priaugina blakstiens tai butu pigiau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 04 18, 13:44)
bet jei tik savaite laiko 45 lt- brangoka....nors tris savaites ishlaikytu... ax.gif

laiko trys savaites tikrai, nes mano pažystama tiek išvaikščiojo su jom tongue.gif Čia aš po savaitės nuemiau, nes pati nebenorejau ilgiau, o, šiaip, dar laikytusi.
Atsakyti
Na su tom blakstienom gal tikrai nelabai patogu...vistiek kazka svetima jauti ant akiu g.gif ir nei akies patrinti nei ka doh.gif Nors gal priprasti galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 04 18, 17:46)
Na su tom blakstienom gal tikrai nelabai patogu...vistiek kazka svetima jauti ant akiu  g.gif  ir nei akies patrinti nei ka  doh.gif Nors gal priprasti galima ax.gif

na priprasti tikriausiai galima... ax.gif bet kazhin ar negali jos taip imti ir nukristi. doh.gif
Atsakyti