Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

http://www.eli.lt/pl...eracijos/s1343/

Atsiprasau,bet tokiu nesamoniu dar nebuvau maciusi, su foto shopu dar ne to galima pasiekti.at jus matete kur A.Jolie taip atrodancia,kaip toj nuotraukoj?Sutinku,kad ne visos operacijos vykusios,paimkim,kad ir L.gurcenka ar M.Rasputina.Bet jei truputi pakoreguoti,neprarandant saiko,kodel gi ne?
Atsakyti
QUOTE(Polina @ 2007 11 03, 23:15)
http://www.eli.lt/pl...eracijos/s1343/

Atsiprasau,bet tokiu nesamoniu dar nebuvau maciusi, su foto shopu dar ne to galima pasiekti.at jus matete kur A.Jolie taip atrodancia,kaip toj nuotraukoj?Sutinku,kad ne visos operacijos vykusios,paimkim,kad ir L.gurcenka ar M.Rasputina.Bet jei truputi pakoreguoti,neprarandant saiko,kodel gi ne?

Na cia jau ryskiai saika praradusi Angelina Jolie parodija doh.gif Man ydomu kur daktaru protas buna taip darkant zmones g.gif Beje, kaip paciai Angelinai Jolie reiktu jaustis. Pereini per puse miesto ir kokias 5 tokias "grazuoles" pamatai blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Net nejuokinga. o gaila jau darosi ziurint blink.gif , bet tai kur protas g.gif
Atsakyti
oi, labai labai norejau, bet dabar persigalvojau ax.gif labai jau trumpas to grozio laikas g.gif, o ir be blakstienu nesinoretu vaikscioti, be to prie gero greit priprantama blink.gif vyras eis ieskoti apaugusios tankiom blakstienom tongue.gif
Atsakyti
na tikrai geras sprendimas thumbup.gif thumbup.gif nes tas priauginimas tikra nesąmonė,odar kiek laiko trunka....
Atsakyti
Sveikos smile.gif seniai cia nebuvau smile.gif galiu pasakyt, kad buvau prisiauginus blakstienas nuo birzelio men smile.gif kas dvi savaites eidavau papildyt, sumokedavau 50-150 lt. Nors dabar galvoju, kad galejau eit reciau smile.gif
bet nerealus komfortas ir grozis, nors aisku labai brangu wink.gif as nesioju lesius, tai isvis pamirsau kas yra akiu grauzimas nuo tuso. tik va spalio men pritrukau pinigu ir pries kelias dienas nusikirpau po paskutines 5 blakstienas, nes labai baisiai atrode biggrin.gif
bet dabar ziuriu i save ir negrazios man mano akys smile.gif ne tokios israiskingos wink.gif eisiu vel augintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 11 14, 22:37)
Sveikos smile.gif seniai cia nebuvau smile.gif galiu pasakyt, kad buvau prisiauginus blakstienas...

O nuosavos blakstienos per tą laiką nesuprastėjo mirksiukas.gif? O tai skaičiau komentarų, kad nuėmus priaugintas iš savų visai nieko neliko doh.gif
Atsakyti
nu as nezinau, as manau, kad cia tiesiog psichologinis suvokimas. kai nuimi tokias ilgas blakstienas, aisku, kad taviskes atrodo labai trumpos. juk labai didelis kontrastas.
ir siaip as dabar ju nedazau, tai aisku, kad nepalyginamai prasciau atrodo, nes jos pas mane net nera juodos.
gal ir suprastejo, nors as nemanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 11 14, 23:17)
nu as nezinau, as manau, kad cia tiesiog psichologinis suvokimas. kai nuimi tokias ilgas blakstienas, aisku, kad taviskes atrodo labai trumpos. juk labai didelis kontrastas.
ir siaip as dabar ju nedazau, tai aisku, kad nepalyginamai prasciau atrodo, nes jos pas mane net nera juodos.
gal ir suprastejo, nors as nemanau smile.gif

Aisku suprasteja.Mano drauges kai kurios net nebuvo mate mane su priaugintom blakstienom,tik pries priauginima ir jau po priauginimo,kai ju nebuvo jau like.Ir klausimas pirmas buvo :kas tavo blakstienom??? blink.gif Tai nemanau,kad tai psichologinis suvokimas g.gif
Atsakyti
nu as vakar pridaziau blakstienas tusu wink.gif ir tikrai jos normaliai atrode smile.gif
tai kaip jos gali suprastet, jei is naujo atauga? wink.gif ir dar noriu pasakyt viena dalyka, tas kas turi grazias blakstienas, niekada neklijuos dirbtiniu, taip kad nera ko noret, kad nuemus dirbtines savos butu grazios wink.gif
Atsakyti
[quote=vavux,2007 11 19, 21:16]
nu as vakar pridaziau blakstienas tusu wink.gif ir tikrai jos normaliai atrode smile.gif
tai kaip jos gali suprastet, jei is naujo atauga? wink.gif ir dar noriu pasakyt viena dalyka, tas kas turi grazias blakstienas, niekada neklijuos dirbtiniu, taip kad nera ko noret, kad nuemus dirbtines savos butu grazios wink.gif

Visaziste iskart pasake,kad tos blakstienos tas pats kas ir plauku cheminis susukavimas.O blakstienos iskart centimetro neisdygsta,vat pati apie tai ir kalbi,kad jos turi ATAUGTI rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 11 20, 10:41)
Visaziste iskart pasake,kad tos blakstienos tas pats kas ir plauku cheminis susukavimas.O blakstienos iskart centimetro neisdygsta,vat pati apie tai ir kalbi,kad jos turi ATAUGTI rolleyes.gif  cool.gif

nu tai tame ir esme, kad jei tie klijai ir kazkiek pakenkia blakstienai, tai ji paskui iskrenta ir atauga nauja. o visos blakstienos laikosi du menesius, paskui naturaliai iskrenta. tai koks skirtumas ar naturali blakstiena iskris, ar priklijuota, juk atauga nauja.
Atsakyti