http://www.eli.lt/pl...eracijos/s1343/
Atsiprasau,bet tokiu nesamoniu dar nebuvau maciusi, su foto shopu dar ne to galima pasiekti.at jus matete kur A.Jolie taip atrodancia,kaip toj nuotraukoj?Sutinku,kad ne visos operacijos vykusios,paimkim,kad ir L.gurcenka ar M.Rasputina.Bet jei truputi pakoreguoti,neprarandant saiko,kodel gi ne?
QUOTE(Polina @ 2007 11 03, 23:15)
http://www.eli.lt/pl...eracijos/s1343/
Atsiprasau,bet tokiu nesamoniu dar nebuvau maciusi, su foto shopu dar ne to galima pasiekti.at jus matete kur A.Jolie taip atrodancia,kaip toj nuotraukoj?Sutinku,kad ne visos operacijos vykusios,paimkim,kad ir L.gurcenka ar M.Rasputina.Bet jei truputi pakoreguoti,neprarandant saiko,kodel gi ne?
Na cia jau ryskiai saika praradusi Angelina Jolie parodija

Net nejuokinga. o gaila jau darosi ziurint
, bet tai kur protas

oi, labai labai norejau, bet dabar persigalvojau
labai jau trumpas to grozio laikas
, o ir be blakstienu nesinoretu vaikscioti, be to prie gero greit priprantama
vyras eis ieskoti apaugusios tankiom blakstienom

na tikrai geras sprendimas
nes tas priauginimas tikra nesąmonė,odar kiek laiko trunka....

Sveikos
seniai cia nebuvau
galiu pasakyt, kad buvau prisiauginus blakstienas nuo birzelio men
kas dvi savaites eidavau papildyt, sumokedavau 50-150 lt. Nors dabar galvoju, kad galejau eit reciau 
bet nerealus komfortas ir grozis, nors aisku labai brangu
as nesioju lesius, tai isvis pamirsau kas yra akiu grauzimas nuo tuso. tik va spalio men pritrukau pinigu ir pries kelias dienas nusikirpau po paskutines 5 blakstienas, nes labai baisiai atrode 
bet dabar ziuriu i save ir negrazios man mano akys
ne tokios israiskingos
eisiu vel augintis

bet nerealus komfortas ir grozis, nors aisku labai brangu

bet dabar ziuriu i save ir negrazios man mano akys

QUOTE(vavux @ 2007 11 14, 22:37)
O nuosavos blakstienos per tą laiką nesuprastėjo

nu as nezinau, as manau, kad cia tiesiog psichologinis suvokimas. kai nuimi tokias ilgas blakstienas, aisku, kad taviskes atrodo labai trumpos. juk labai didelis kontrastas.
ir siaip as dabar ju nedazau, tai aisku, kad nepalyginamai prasciau atrodo, nes jos pas mane net nera juodos.
gal ir suprastejo, nors as nemanau
ir siaip as dabar ju nedazau, tai aisku, kad nepalyginamai prasciau atrodo, nes jos pas mane net nera juodos.

QUOTE(vavux @ 2007 11 14, 23:17)
nu as nezinau, as manau, kad cia tiesiog psichologinis suvokimas. kai nuimi tokias ilgas blakstienas, aisku, kad taviskes atrodo labai trumpos. juk labai didelis kontrastas.

Aisku suprasteja.Mano drauges kai kurios net nebuvo mate mane su priaugintom blakstienom,tik pries priauginima ir jau po priauginimo,kai ju nebuvo jau like.Ir klausimas pirmas buvo :kas tavo blakstienom???

nu as vakar pridaziau blakstienas tusu
ir tikrai jos normaliai atrode 
tai kaip jos gali suprastet, jei is naujo atauga?
ir dar noriu pasakyt viena dalyka, tas kas turi grazias blakstienas, niekada neklijuos dirbtiniu, taip kad nera ko noret, kad nuemus dirbtines savos butu grazios

[quote=vavux,2007 11 19, 21:16]
ir tikrai jos normaliai atrode 
ir dar noriu pasakyt viena dalyka, tas kas turi grazias blakstienas, niekada neklijuos dirbtiniu, taip kad nera ko noret, kad nuemus dirbtines savos butu grazios 
Visaziste iskart pasake,kad tos blakstienos tas pats kas ir plauku cheminis susukavimas.O blakstienos iskart centimetro neisdygsta,vat pati apie tai ir kalbi,kad jos turi ATAUGTI

Visaziste iskart pasake,kad tos blakstienos tas pats kas ir plauku cheminis susukavimas.O blakstienos iskart centimetro neisdygsta,vat pati apie tai ir kalbi,kad jos turi ATAUGTI

QUOTE(Loretele @ 2007 11 20, 10:41)

nu tai tame ir esme, kad jei tie klijai ir kazkiek pakenkia blakstienai, tai ji paskui iskrenta ir atauga nauja. o visos blakstienos laikosi du menesius, paskui naturaliai iskrenta. tai koks skirtumas ar naturali blakstiena iskris, ar priklijuota, juk atauga nauja.