Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(vavux @ 2007 11 21, 22:32)
nu tai tame ir esme, kad jei tie klijai ir kazkiek pakenkia blakstienai, tai ji paskui iskrenta ir atauga nauja. o visos blakstienos laikosi du menesius, paskui naturaliai iskrenta. tai koks skirtumas ar naturali blakstiena iskris, ar priklijuota, juk atauga nauja.

Tai apie ka mes kalbam?A? g.gif As tai apie tai,kad po priauginimo jos tik ataugineja-buna trumpos(negrazios) ,o tu apie ka....?mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis

vakar prisiauginau blakstienas kampuciuose wub.gif ziuresiu kaip lakysis, tai parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 11 22, 09:37)
Tai apie ka mes kalbam?A? g.gif As tai apie tai,kad po priauginimo jos tik ataugineja-buna trumpos(negrazios) ,o tu apie ka....?mirksiukas.gif

juk ant akies yra daugiau blakstienu nei priaugina. priaugina vidutiniskai apie 30, kartais daugiau, ant kiekvienos akies. as irgi nelabai suprantu apie ka tu kalbi. juk blakstienos nenukrenta visos vienu metu. taigi iskrenta palaipsniui. o jeigu kalbi apie netikru blakstienu nuemima, tai ju niekas nenukerpa ar neisrauna, tik su spec skysciu nuima. ir lieka tos naturaliosios blakstienos smile.gif
as irgi vakar prisiauginau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kengurike23 @ 2007 11 22, 15:49)
labutis

vakar prisiauginau blakstienas kampuciuose wub.gif ziuresiu kaip lakysis, tai parasysiu.

As ir gi uz kampucius priaugintus,uz pilnas-NE ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vavux @ 2007 11 22, 16:31)
juk ant akies yra daugiau blakstienu nei priaugina. priaugina vidutiniskai apie 30, kartais daugiau, ant kiekvienos akies. as irgi nelabai suprantu apie ka tu kalbi. juk blakstienos nenukrenta visos vienu metu. taigi iskrenta palaipsniui. o jeigu kalbi apie netikru blakstienu nuemima, tai ju niekas nenukerpa ar neisrauna, tik su spec skysciu nuima. ir lieka tos naturaliosios blakstienos smile.gif
as irgi vakar prisiauginau tongue.gif

Nu zinai,arba jas pildai,arba trumpini visas pagal kitas.Negi vaiksciojai su trim issikisusiom blakstienom? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Del tu blakstienu tai ne vienos mano tokia nuomone,mano ne viena pazistama nusivyle,ir sake ta pati ka as,aisku man reikejo jas turet ir turejau smile.gif Bet esme,kad jos nevertos tokiu pinigu,tik kazkokiai progai,kelionei...(as tam ir gi buvau priisiauginus).Sekmes tau su jom ir nemanau kad verta cia mum gincytis,vistiek nesusikalbam(viena apie sviesta,kita apie miesta verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Polina @ 2007 11 03, 23:15)
http://www.eli.lt/pl...eracijos/s1343/

Atsiprasau,bet tokiu nesamoniu dar nebuvau maciusi, su foto shopu dar ne to galima pasiekti.at jus matete kur A.Jolie taip atrodancia,kaip toj nuotraukoj?Sutinku,kad ne visos operacijos vykusios,paimkim,kad ir L.gurcenka ar M.Rasputina.Bet jei truputi pakoreguoti,neprarandant saiko,kodel gi ne?

vajeeeezus
Papildyta:
[quote=kengurike23,2007 11 22, 16:49]
labutis

[/quote/]
mano pazystama daro vilniuje. uz 90lt
as ir ruosiuos pabandyt wub.gif
kampuciuos tikrai turetu graziai atrodyti, kaip kate lotuliukas.gif
Atsakyti

mano pazystama daro vilniuje. uz 90lt
as ir ruosiuos pabandyt  wub.gif
kampuciuos tikrai turetu graziai atrodyti, kaip kate  lotuliukas.gif

bet juk nenaturaliai smile.gif matysis, kad vienos blakstienos ilgos, o kitos trumpos wink.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavux: 01 gruodžio 2007 - 00:12
QUOTE(vavux @ 2007 12 01, 01:11)
bet juk nenaturaliai smile.gif matysis, kad vienos blakstienos ilgos, o kitos trumpos wink.gif))

g.gif manau ji man ka nors sugalvos. pabandyt vistiek noriu biggrin.gif
Papildyta:
Vavux, tu per visa aki prisiauginus turejai? o gal ir dabar dar nesioji? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 01 gruodžio 2007 - 10:11
QUOTE(saldu @ 2007 12 01, 11:11)
g.gif manau ji man ka nors sugalvos. pabandyt vistiek noriu  biggrin.gif
Papildyta:
Vavux, tu per visa aki prisiauginus turejai? o gal ir dabar dar nesioji? 4u.gif

jo, as per visa aki smile.gif visa vasara buvau prisiauginus smile.gif ir dabar vel prisiauginau, nes tingiu dazytis smile.gif as dar turiu akiu permanentini pasidarius, tai atsikeliu kasryt padazyta smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 12 01, 16:03)
jo, as per visa aki smile.gif visa vasara buvau prisiauginus smile.gif ir dabar vel prisiauginau, nes tingiu dazytis smile.gif as dar turiu akiu permanentini pasidarius, tai atsikeliu kasryt padazyta smile.gif)

flirt.gif nail.gif

Papildyta:
[quote=Loretele,2007 11 20, 10:41]
[quote=vavux,2007 11 19, 21:16]
O blakstienos iskart centimetro neisdygsta,vat pati apie tai ir kalbi,kad jos turi ATAUGTI rolleyes.gif cool.gif
[/quote]
tai bet jos gi pastoviai ataugineja, ir tos ant kuriu priklijuota netikra ir tos ant kuriu nieko nepriklijuota ir kurios dar tik pradeda dygti g.gif
as asmeniskai nepasidazius atrodau kaip be blakstienu (nors su tusu ir uzsireitusios ir ilgos) taip kad nuemus atrodyciau kaip ir pries tai, be blakstienu lotuliukas.gif
Atsakyti
na as va prisiauginau pries pusantros savaites ir kiek maciau tai tik viena iskrito. na, gal dar miegant iskrito. dabar bijau, kad neprisikalbeciau smile.gif man atrodo, visos kaip prades kristi smile.gif

ai, dar vakar kai issimaudziau, tai viena pati isroviau, nes kazkaip kreivai stovejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavux: 02 gruodžio 2007 - 15:05
Didžiausias grožis būna pirmą savaitę - tada tikrai l-a-a-a-a-bai gražu, bet po to jos pradeda veltis, kai kurios keistai styroti ne į tą pusę, kurią norėtum, ir šiaip jau pradeda atrodyti šiek tiek netvarkingai dry.gif. Sakykim, neleisčiau sau išeiti iš namų, jei pasidažius blakstienas jos taip atrodytų - griebčiau taisyti, o čia pasitaisyti negali doh.gif. Dar buvo geras bajeris, kai iš vienos blakstienos iškrito du šalia esantys kuokštai ir ta vieta liko (lyginant su visa kita vešlia blakstiena) tuščia doh.gif doh.gif doh.gif. Teko lipintis blakstienų kuokštelius, kad neatrodyčiau, švelniai tariant, keistai biggrin.gif. O kur dar negalėjimas normaliai praustis akių, dažytis šešėliais (nes juos valantis, daugiausiai blakstienų ir pameti), miegoti įsikniaubus į pagalvę veidu (tą aš labai mėgstu)... Žodžiu, po 3 savaičių padarė korekciją, bet per tą laiką iškrito tikrai nemažai blakstienų, o po korekcijos jos nebeatrodo tokios įspūdingai vešlios ir ilgos, kaip iš pradžių unsure.gif. Vienintelis pliusas ir gana nemažas, kad nereikia ryte dažytis - vien dėl to aš jas ir prisiauginau, bet jei kas grąžintų laiką atgal, tai jau ne, tikrai nė negalvočiau schmoll.gif. Palaikysiu iki Naujų ir nusiimsiu 4u.gif. Žymiai geriau, esant reikalui, prisilipinti (ne prisiauginti) tam vakarui, kai norisi atrodyti efektingai - taip aš dariau anksčiau ir, jaučiu, kad ir toliau taip darysiu, kai nusiimsiu dabartinį grožį mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2007 12 02, 23:04)
Didžiausias grožis būna pirmą savaitę - tada tikrai l-a-a-a-a-bai gražu, bet po to jos pradeda veltis, kai kurios keistai styroti ne į tą pusę, kurią norėtum, ir šiaip jau pradeda atrodyti šiek tiek netvarkingai  dry.gif. Sakykim, neleisčiau sau išeiti iš namų, jei pasidažius blakstienas jos taip atrodytų - griebčiau taisyti, o čia pasitaisyti negali  doh.gif. Dar buvo geras bajeris, kai iš vienos blakstienos iškrito du šalia esantys kuokštai ir ta vieta liko (lyginant su visa kita vešlia blakstiena) tuščia  doh.gif  doh.gif  doh.gif. Teko lipintis blakstienų kuokštelius, kad neatrodyčiau, švelniai tariant, keistai  biggrin.gif. O kur dar negalėjimas normaliai praustis akių, dažytis šešėliais (nes juos valantis, daugiausiai blakstienų ir pameti), miegoti įsikniaubus į pagalvę veidu (tą aš labai mėgstu)... Žodžiu, po 3 savaičių padarė korekciją, bet per tą laiką iškrito tikrai nemažai blakstienų, o po korekcijos jos nebeatrodo tokios įspūdingai vešlios ir ilgos, kaip iš pradžių  unsure.gif. Vienintelis pliusas ir gana nemažas, kad nereikia ryte dažytis - vien dėl to aš jas ir prisiauginau, bet jei kas grąžintų laiką atgal, tai jau ne, tikrai nė negalvočiau  schmoll.gif. Palaikysiu iki Naujų ir nusiimsiu  4u.gif. Žymiai geriau, esant reikalui, prisilipinti (ne prisiauginti) tam vakarui, kai norisi atrodyti efektingai  - taip aš dariau anksčiau ir, jaučiu, kad ir toliau taip darysiu, kai nusiimsiu dabartinį grožį  mirksiukas.gif.

Priariu Monai drinks_cheers.gif thumbup.gif ,as ir ta pati isgyvenau ir nuomone 100 % tokia pati.Tik kai man reikejo korekcijos,as buvau ne Lietuvoj, ,o medaus menesyje smile.gif O ten apie korekcija net galejau nesvajoti,tai gi buvo ne kas.Jas turint reik planuot apie pastovu nesiojima ir gan dazna korekcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretele: 03 gruodžio 2007 - 08:40