Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

biggrin.gif o kazin ar labai sudetinga? man vienam vakarui reiktu, tai manau isbandysiu ax.gif
O gal kuri bandet pati? kaip ten viskas vyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pompadur @ 2005 07 23, 12:10)
biggrin.gif o kazin ar labai sudetinga? man vienam vakarui reiktu, tai manau isbandysiu  ax.gif
O gal kuri bandet pati? kaip ten viskas vyksta  rolleyes.gif

instrukcija manau turėtų būti g.gif kažkaip ten su pincetu reik prispaust prie savų blakstienų patepus spec. klijais rolleyes.gif bet tiksliai nežinau 4u.gif
Atsakyti
Na va, buvau nuvariusi i Droga tu dirbtiniu blakstinui paziureti, tai susibalamutijau wacko.gif ir isejau tusciomis rankomis, nes ju yra keliu rusiu: po 1 plaukeli, dar istisines, per visa akies ilgi ir tokios, kur i viena kuosteli suklijuoti 4-5 plaukeliai. Idomu, kurios atrodo naturaliausiai, gal kur po viena blakstienele 4u.gif kaip manot?
Na visiskai jau pasimeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pompadur @ 2005 07 25, 13:15)
Na va, buvau nuvariusi i Droga tu dirbtiniu blakstinui paziureti, tai susibalamutijau wacko.gif  ir isejau tusciomis rankomis,  nes ju yra keliu rusiu: po 1 plaukeli, dar istisines, per visa akies ilgi ir tokios, kur i viena kuosteli suklijuoti 4-5 plaukeliai. Idomu, kurios atrodo naturaliausiai, gal kur po viena blakstienele 4u.gif kaip manot?
Na visiskai jau pasimeciau g.gif

tik jau ne tokias, kur per visą akies ilgį schmoll.gif
manau, kad gražiausiai būtų arba tie kuokšteliai, arba tie, kur po vieną blakstieną, išoriniame akies kampe priklijuotum ir tikrai manau, kad gražiai atrodytų wub.gif
Atsakyti
aha, as ir taip pat galvoju, kad kuoksteliai sonuose
labai graziai turetu atrodyti wub.gif
Atsakyti
O kur galima būtų prisiauginti blakstienas Kaune arba Klaipėdoj? Kuriuose salonuose ir mazdaug kiek kainuotu? ax.gif
Atsakyti
oj kaip noriu...Noriu...NORIU biggrin.gif reiks rugsėjo pirmajai pasipuošti tongue.gif
Atsakyti
kuoksteliais naturaliausiai atrodo, net nesimato,kad priklijuota, laikosi man apie 2 savaites, klijavau Feminoj Bonoj. Kiek kainavo neprisimenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afro @ 2005 08 10, 12:58)
O kur galima būtų prisiauginti blakstienas Kaune arba Klaipėdoj? Kuriuose salonuose ir mazdaug kiek kainuotu? ax.gif

VIVA grozio salone klaipedoje mazvydo al. prie IKI prekybos centro. kaina apie 40 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2005 08 10, 14:32)
kuoksteliais naturaliausiai atrodo, net nesimato,kad priklijuota, laikosi man apie 2 savaites, klijavau Feminoj Bonoj. Kiek kainavo neprisimenu 4u.gif

nusimato svente- tai gal reikes prisiklijuoti. smile.gif Tik baisu, kad ta pati vakara nenukristu prie stalo.. doh.gif bet gal gerai priklijuoja. smile.gif O galima paskui dazhyti su skysty akiu pravedimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 08 16, 11:04)
nusimato svente- tai gal reikes prisiklijuoti. smile.gif  Tik baisu, kad ta pati vakara nenukristu prie stalo.. doh.gif 

hah.gif hah.gif hah.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 08 16, 10:28)

juokas mat jai... verysad.gif
Atsakyti