Blakstienas prisiauginėju grožio salone. Man jos išsilaiko apie porą savaičių, jei kokia iškrenta nueinu pasitvarkyti. Visa vasara su jmis išvaikščiojau SUPER
nereikia dažytis. Dabar padariau pertraukėlę, nes kas nenutaralu nėra labai jau gerai.
Gal gali parasyti kur daraisi ir kaina.
QUOTE(elestra @ 2005 11 02, 17:31)
Gal gali parasyti kur daraisi ir kaina.
Aš darausi Panevėžyje( Kirpykla LOLITA, pas Loretą). Prisiauginu tik viršutinio voko išorinę dalį, tai kainuoja apie 24 lt. Priklauso kiek blakstinų uždeda.
Geras,as irgi pirma kart girdziu,o jau galvojau,kad visus fintus zinau.Reiks pasokonsultuot su savo kosmetike.Jau kai grysiu namo tai sarasas grozio proceduru ilgas.
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 02, 17:26)
Blakstienas prisiauginėju grožio salone. Man jos išsilaiko apie porą savaičių, jei kokia iškrenta nueinu pasitvarkyti. Visa vasara su jmis išvaikščiojau SUPER
nereikia dažytis. Dabar padariau pertraukėlę, nes kas nenutaralu nėra labai jau gerai.
labai norėčiau taip prisiauginti
QUOTE(winter @ 2005 11 04, 13:14)
labai norėčiau taip prisiauginti
tik negirdėjau kad šiauliuose kur nors jas priauginėtų 
Jaučiu rimtai Šiauliuose niekas to nedaro
o aš norėjau, norėjau, bet kai paskaičiau apie visokius uždegimus, tai išsigandau...
Man tai baisu,kad blakstienos krist nepradetu.Vistiek kiek suprantu su klijais kazkokiais klijuoja.Bet noreciau labai,dabar kaip tik pries sventes ciki butu.
QUOTE(Morgan @ 2005 11 04, 20:15)
Man tai baisu,kad blakstienos krist nepradetu.Vistiek kiek suprantu su klijais kazkokiais klijuoja.Bet noreciau labai,dabar kaip tik pries sventes ciki butu.
Man gal kelios ir iškrito
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 04, 23:25)
Man gal kelios ir iškrito
tiesiog kai priaugintas nusiemi, tai nuosavos kaip parsiukes atrodo
nes pripranti prie graziu, ilgu ir riestu.
Svarbu kad kokybiskai padarytu ir geros kokybes blakstienas uzdetu.