Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(vyšniux @ 2008 06 11, 15:05)
Nieko sau kaciu temoj ieskoti,tokios info  hihihi.gif.Apie zmoniu organus eik 'uz miegamo duru',o ne gyvuliuku temoj tesk paieskas  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nu dabar ir man taip atrodo 4u.gif O šią temą susiradau pagal paskutinę paskelbtą žinutę, net neatkreipiau dėmesio į forumo užvardinimą. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 06 11, 16:11)
Nu dabar ir man taip atrodo  4u.gif O šią temą susiradau pagal paskutinę paskelbtą žinutę, net neatkreipiau dėmesio į forumo užvardinimą.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Atsiprasau uz spam.gif ,bet idomu pasidare ar labai daug palikuoniu jau esate sulaukias ar gyvenimas nebemielas,kad tema apie kastracija aktuali tapo g.gif
Atsakyti
mes irgi norim kastruoti katiną, bet įdomu ar reikia laukti kol žymės ar ne..
Atsakyti
gal kas nors atsakys smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Puwistaja @ 2008 06 12, 12:42)
gal kas nors atsakys smile.gif)

Nebūtina laukti. Kastruoti galima jau 6-8 mėn.
Atsakyti
Sveiki, mano 1 metuko amžiaus katinas vis dar nekastruotas, bet, taip jau išėjo, kad dar ir nepaskiepytas. Tai norėjau pasidomėt, ar reik pirma skiepyt, o tik tada kastruot, ar nesvarbu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puwistaja @ 2008 06 11, 17:10)
mes irgi norim kastruoti katiną, bet įdomu ar reikia laukti kol žymės ar ne..

nereikia laukti... gal kaip tik geriau kol nepradėjo

Ahimsa
Manau reikia pasirodyti veterinarui - pasakys kada reik skiepyt, kada vaistus nuo kirminų duot, kada kastruot. Vistiek šiuos tris dalykus reiks sutvarkyt...
Atsakyti
Skiepas ir kastracija – vienu metu nesudarinami dalykai, nes tarp narkozės ir skiepo turi būti ne mažiau kaip 10 dienų tarpas. Jei teoriškai – geriausia pirmiau pasiskiepyti, po to kastruotis.
Atsakyti
Apsisprendžiau ir jau šiandien vežu vakare savo vienerių metų katiną kastruot į "Šnaucerį" pas Siaurį Kaune. Tik va truputį nerimauju ar ten pakankamai juo pasirūpins, nes pvz. vet. akademijoj Kriaučeliūno tai tvarka tokia: atiduodi katiną ryte, o pasiimi vakare, kai jis jau atsigavęs po narkozės, o čia tai kaip man aiškino telefonu: jokios registracijos, reik gyvoj eilėj stovėt, paskui 10 min. užmigdo, dar 10min. išoperuoja ir viskas vežk namo maždaug leisgyvį, o jeigu jam kas negero po to, nukraujuos ar dar kažkas...
Ar buvo kam panaši situacija, gal kokių blogų ar gerų atsiliepimų turit apie Siaurio vet. gydyklą? Vežu čia nes labai tinka darbo laikas.
Atsakyti
Siaubas doh.gif aš palaukčiau Jūsų vietoj tinkamesnio laiko ir veščiau į LVA ar į kitą vet. gydyklą kur gyvūnų normaliai pasirūpina... Turėjau aš panašios patirties "gyvos" eilės ... neduok dieve ...
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 06 17, 11:12)
Apsisprendžiau ir jau šiandien vežu vakare savo vienerių metų katiną kastruot į "Šnaucerį" pas Siaurį Kaune. Tik va truputį nerimauju ar ten pakankamai juo pasirūpins, nes pvz. vet. akademijoj Kriaučeliūno tai tvarka tokia: atiduodi katiną ryte, o pasiimi vakare, kai jis jau atsigavęs po narkozės, o čia tai kaip man aiškino telefonu: jokios registracijos, reik gyvoj eilėj stovėt, paskui 10 min. užmigdo, dar 10min. išoperuoja ir viskas vežk namo maždaug leisgyvį, o jeigu jam kas negero po to, nukraujuos ar dar kažkas...
Ar buvo kam panaši situacija, gal kokių blogų ar gerų atsiliepimų turit apie Siaurio vet. gydyklą? Vežu čia nes labai tinka darbo laikas.

Katino nesudėtinga operacija, tai gal nieko blogo, jeigu ir napalaikys.
O LVA ryte priduodi katiną, bet neiaišku kada jį operuoja.Gal irgi taip išeina, kad iš karto po operacijos pasiimi.
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 06 17, 10:12)

Blogų tai turiu. Tikrai nevežčiau ten katino, man jau ko vertas pasakymas: "nu tai kas, čia tik katinas gi, naują nusipirksit".
Atsakyti