Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 19, 14:29)
As gyvenu fabuose,tai nesinori tampytis per miesta... tai pasirinkau sia vieta.o kaip priziuret? ta prasme ka berniukams uzdeda ,kad jie nenulaizytu?

Čia jau reikia klausti veterinarų, viskas nuo jų priklauso, nes vieniems deda, kitiems - nereikia.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 03 08, 11:32)
Nustos, tikrai nustos neuzilgo smile.gif Mano kate apie 10 dienu morciavo.Tik pasibaige ir nuveziau. Nes antro tokio kosmaro buciau neistverus smile.gif Ir kates be proto buvo gaila verysad.gif

O gal tuom atveju galima "sexbarjiero" pusę tabletės suduot g.gif ??? Ar čia tatai gali pakenkti sterilizacijai???
Aš tai net pusės nakties DYYYDELIO MIAUUU neišlaikau schmoll.gif schmoll.gif . (Turiu patirties blink.gif lotuliukas.gif )
Bet mūsų Nikolią - dar maža (ką tik (prieš nudrėksdama tapetą) pirmąją tabletką nuo kirminų išspjovė). Šūdkė-neraliuota. Tai kaip čia reiks daryt??? Laikas tai spaudžia: įtariu, kad po trejeto mėnesių "miauuu" bus jau visai natūralus ir gan įtikinamas g.gif
Aišku, galima ir pas veterinarkės gydytoją tokių dalykų pasiklaust; bet (čia)mergos lotuliukas.gif kas man vis vien labiau patinka bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif
biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2008 12 19, 23:40)
O gal tuom atveju galima "sexbarjiero" pusę tabletės suduot  g.gif ??? Ar čia tatai gali pakenkti sterilizacijai???

Sexbarjeras - hormonai. O kad hormonai neretai pridaro daugiau žalos, nei naudos - aišku jau seniai 4u.gif

Bet mūsų Nikolią - dar maža (ką tik (prieš nudrėksdama tapetą) pirmąją tabletką nuo kirminų išspjovė). Šūdkė-neraliuota. Tai kaip čia reiks daryt???

Galima tabletę sutrint į miltukus ir subert ant liežuvio - visų neišspjaus. Galima rinktis antihelmintinę pastą - ją ne taip lengva išspjauti. Galima rinktis lašus ant sprando - Stronghold arba Profender - brangoki, bet labai patogūs 4u.gif

Aišku, galima ir pas veterinarkės gydytoją tokių dalykų pasiklaust; bet (čia)mergos lotuliukas.gif  kas man vis vien labiau patinka  bigsmile.gif  4u.gif  bigsmile.gif

wub.gif wub.gif A kuo čionykštes veterinarės tamstai neįtinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 12 20, 11:19)

wub.gif  wub.gif A kuo čionykštes veterinarės tamstai neįtinka?  g.gif

Tinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net labai tinka, bet čia pačiupinėt negalima
Atsakyti
Susiduriau su labai keista situacija...Mano katinas jau metai kaip kastruotas (jam dabar pusantru metu), bet labai keistai elgiasi - lipa ant zmoniu istiestu ranku, tarsi liptu ant kates... blink.gif ir atlieka tuos savo judesiukus kuriuos katinai paprastai atlieka "bendraudami" su katemis. Aisku, nieko ten jam nesigauna, jis tik juokingai trypcioja, murkcioja, tarsi nesuprasdamas ko nori ir ka turetu daryti...bet vadinasi, kad ir kastruotas, instinktas liko...Svarbiausia, kad jis tos kates net nepazines, juk kastravom vos puses metu...Ar buvo kam nors panasiai? Ar cia blyn musu katinas kazkoks nesveikas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajurka @ 2008 12 23, 09:55)
Susiduriau su labai keista situacija...Mano katinas jau metai kaip kastruotas (jam dabar pusantru metu), bet  labai keistai elgiasi - lipa ant zmoniu istiestu ranku, tarsi liptu ant kates... blink.gif ir atlieka tuos savo judesiukus kuriuos katinai paprastai atlieka "bendraudami" su katemis. Aisku, nieko ten jam nesigauna, jis tik juokingai trypcioja, murkcioja, tarsi nesuprasdamas ko nori ir ka turetu daryti...bet vadinasi, kad ir kastruotas, instinktas liko...Svarbiausia, kad jis tos kates net nepazines, juk kastravom vos puses metu...Ar buvo kam nors panasiai? Ar cia blyn musu katinas kazkoks nesveikas... g.gif

... manishkis darydavo ta pati, katruotas buvo 5 menesiu, nes operavom ishvarza, tai tuo paciu ir ... jis matyt prisiziurejes buvo, arba morciaujancios kates kvapas dare savo... vienu zodziu... nei ragaves... nei patyres... o lipti ant kates bande ir manishkis.
Atsakyti
QUOTE(Matolkina @ 2008 12 23, 14:17)
... manishkis darydavo ta pati, katruotas buvo 5 menesiu,  nes operavom ishvarza, tai tuo paciu ir ... jis matyt prisiziurejes buvo, arba  morciaujancios kates kvapas dare savo... vienu zodziu... nei ragaves... nei patyres... o lipti ant kates bande ir manishkis.

Idomu ar galima ji kaip nors nuo to atpratinti...? g.gif o gal yra kokiu vaistu? jauciu kad nelabai....bet kodel vieni taip daro, o kiti ramus ir atsipute? Siaip tai biski neramu kai jis taip daro. Ir mums kakzaip nemalonu tai stebeti ir gyvuno gaila... schmoll.gif jis savotiskai kankinasi - nesupranta kas jam yra ir nesupranta ko nori... Juk tam ir kastravom kad nesikankintu... verysad.gif
Atsakyti
Kaip labai aš bijojau tos kastracijos ir sterilizacijos, taip stipriai džiaugiuosi kad ryžausi biggrin.gif aišku pasidarė ėdrūnai siaubingi, bet tarkim katė visada buvus poniute, jokio meilumo, pikciurna, tai dabar pati nuostabiausia mergytė - meilybė ir šnekutė ir be proto katiną myli. O katis švelnuoliukas ir geručiukas kaip buvo taip ir yra biggrin.gif
Atsakyti
Idomu ar galima ji kaip nors nuo to atpratinti...? o gal yra kokiu vaistu? jauciu kad nelabai....bet kodel vieni taip daro, o kiti ramus ir atsipute? Siaip tai biski neramu kai jis taip daro. Ir mums kakzaip nemalonu tai stebeti ir gyvuno gaila... jis savotiskai kankinasi - nesupranta kas jam yra ir nesupranta ko nori... Juk tam ir kastravom kad nesikankintu...
Atsakyti
Mano katinui tai 7 men., zadu kastruoti bet siek tiek veliau, o kaip manot, jis ryte sokineja ant duru rankenos biggrin.gif ir zadina visus, tai iskastruotas gal taip nesielgtu? g.gif
Atsakyti
Manau, kad si elgsena nesusijusi su lytimi. Mano kate irgi daro ta pati.
Atsakyti
QUOTE(bandanna @ 2009 01 05, 14:57)
Mano katinui tai 7 men., zadu kastruoti bet siek tiek veliau, o kaip manot, jis ryte sokineja ant duru rankenos biggrin.gif ir zadina visus, tai iskastruotas gal taip nesielgtu? g.gif

Patarčiau labai ilgai nelaukti, nes tokio amžiaus katinas neužilgo jau gali pradėti žymėtis teritoriją. O tokia elgsena greičiausiai parodo, kad katinas per naktį labai pasiilgsta jūsų biggrin.gif
Atsakyti