Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

QUOTE(_Lukata_ @ 2009 07 13, 12:07)
Na nežinau,kažkaip kai žinau kaimynės šuns vardą Perla,nelabai ir įsivaizduoju mergaitės.  blush2.gif

drinks_cheers.gif Giminaičių ir pažįstamų jorkšyrės tokiais vardukais,tai dukters tokiu negalėčiau pavadint schmoll.gif
Atsakyti
Oi man tai serialinis vardas, nepatinka man tokie ax.gif
Atsakyti
As dar kai mokiaus mokykloje mano anglu mokytojos mergaite buvo vardu Perla, visai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
Man sis vardas labai negrazus schmoll.gif .
Atsakyti
serialų per daug žiūrėjot?
nea schmoll.gif negražus schmoll.gif
Atsakyti
o man visai nieko ax.gif
Atsakyti
Kiek zmoniu-tiek nuomoniu smile.gif man lb grazus perla smile.gif wub.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 19 rugpjūčio 2009 - 17:17
Pažįstamų šunytės vardas buvo Perla... unsure.gif
Atsakyti
Žmogus, uždavęs šį klausimą apie vardą Perlą jau ir išsiregistravo iš SM, o jūs vis dar rašote "gražus", "negražus", "šuniškas", "nešuniškas". Ar ne dzin tongue.gif biggrin.gif ?

Vis įlendu pasiskaitinėti apie vardus, kurie dabar "ant bangos". Na, kiek žmonių, tiek nuomonių, buvo taip ir bus...

Man tik visuomet keista, kam reikia klausinėti nuomonių SM apie renkamus savo vaikiukams vardus, koks kieno reikalas kaip JŪS pavadinsite g.gif Jei jums gražu, vardas patinka, kam reikia klausinėti?

Pvz. aš pažįstu šunį vardu Neringa, tai šis vardas dabar kaip šuniškas ar ne? tongue.gif
Atsakyti
negrazu visai,netgi kazkaip kvaila.. schmoll.gif
Atsakyti
Pries daug metu kai rinkau savo rotveilerei varda vienas is ju buvo Perla doh.gif
Atsakyti
Mano pazystamos suniukas taip pat Perlos vardu smile.gif
Atsakyti