Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

Jooo, nežmogiškas toks kažkoks vardas blush2.gif
Atsakyti
schmoll.gif is serialu.
Atsakyti
mano katės vardas Perla... biggrin.gif
Atsakyti
aha, tokiu vardu pažįstu kelias jorkšyro terjeres ir vieną katę.

bet aš net jūrų kiaulytės tokiu vardu nevadinčiau.
Atsakyti
O man sis vardas visai neblogas atrodo. O del to, jog kai kuries zmones suteikia naminiams gyvuneliams tokius vardus, tai hmm hmm g.gif Pvz, kaip 'Perla' gali dereti prie ROTVEILERIO veisles suns (kaip kazkas minejo)!!!! Niu nesamone visiska!!!! blink.gif Man sis vardas zymiai lengviau asociajuojasi su maza grazia sviasiaplauke mergaite nei rotveileriu, terjeru ar pan.
Atsakyti
Mano vardas ANNA, Jis daug kur naudojamaa serialuose, filmuose. Tai dabar mano vardas serialinis? blink.gif . Jei jau gyvenat lietuvoj tai nereiskia jog reikia tik lietuviskais vardais vadinti, nesupykit, bet man dauguma lietuvisku vardu negrazus ir beprasmiai doh.gif ax.gif
O sis vardas gan retas tarp vardu ypac Lietuvoj, jis man grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dream*: 15 spalio 2009 - 11:16
man irgi "serialinis" vardas, net gana juokingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 15, 11:15)
Mano vardas ANNA, Jis daug kur naudojamaa serialuose, filmuose. Tai dabar mano vardas serialinis?   blink.gif . Jei jau gyvenat lietuvoj tai nereiskia jog reikia tik lietuviskais vardais vadinti, nesupykit, bet man dauguma lietuvisku vardu negrazus ir beprasmiai doh.gif  ax.gif
O sis vardas gan retas tarp vardu ypac Lietuvoj, jis man grazus 4u.gif

tiesa, nebūtina vaiko vadint tik lietuviškais vardais. Bet gerbt šalį, kurioj gyveni, ir jos kultūrą, - gražu būtų. Gyvendama kokioj Ispanijoj, nevadinčiau savo vaiko Bianca ar Javier, bet ispanams rėžt, kad šie ir kiti jų vardai - beprasmiai, nedrįsčiau.
Grožis - kitas dalykas, tai subjektyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 15 spalio 2009 - 19:49
QUOTE(Ūla @ 2009 10 15, 20:47)
tiesa, nebūtina vaiko vadint tik lietuviškais vardais. Bet gerbt šalį, kurioj gyveni, ir jos kultūrą, - gražu būtų. Gyvendama kokioj Ispanijoj, nevadinčiau savo vaiko Bianca ar Javier, bet ispanams rėžt, kad šie ir kiti jų vardai - beprasmiai, nedrįsčiau.
Grožis - kitas dalykas, tai subjektyvu.

nu šaunuolė - visiškai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pirma mintis"kažkokį serialą rodė Perlą"nu nerinkčiau vaikui schmoll.gif
Atsakyti
nesamone doh.gif
Atsakyti
negrazus ax.gif
Atsakyti