mano katės vardas Perla...

aha, tokiu vardu pažįstu kelias jorkšyro terjeres ir vieną katę.
bet aš net jūrų kiaulytės tokiu vardu nevadinčiau.
bet aš net jūrų kiaulytės tokiu vardu nevadinčiau.
O man sis vardas visai neblogas atrodo. O del to, jog kai kuries zmones suteikia naminiams gyvuneliams tokius vardus, tai hmm hmm
Pvz, kaip 'Perla' gali dereti prie ROTVEILERIO veisles suns (kaip kazkas minejo)!!!! Niu nesamone visiska!!!!
Man sis vardas zymiai lengviau asociajuojasi su maza grazia sviasiaplauke mergaite nei rotveileriu, terjeru ar pan.

Mano vardas ANNA, Jis daug kur naudojamaa serialuose, filmuose. Tai dabar mano vardas serialinis?
. Jei jau gyvenat lietuvoj tai nereiskia jog reikia tik lietuviskais vardais vadinti, nesupykit, bet man dauguma lietuvisku vardu negrazus ir beprasmiai

O sis vardas gan retas tarp vardu ypac Lietuvoj, jis man grazus

man irgi "serialinis" vardas, net gana juokingas

QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 15, 11:15)
Mano vardas ANNA, Jis daug kur naudojamaa serialuose, filmuose. Tai dabar mano vardas serialinis?
. Jei jau gyvenat lietuvoj tai nereiskia jog reikia tik lietuviskais vardais vadinti, nesupykit, bet man dauguma lietuvisku vardu negrazus ir beprasmiai

tiesa, nebūtina vaiko vadint tik lietuviškais vardais. Bet gerbt šalį, kurioj gyveni, ir jos kultūrą, - gražu būtų. Gyvendama kokioj Ispanijoj, nevadinčiau savo vaiko Bianca ar Javier, bet ispanams rėžt, kad šie ir kiti jų vardai - beprasmiai, nedrįsčiau.
Grožis - kitas dalykas, tai subjektyvu.
QUOTE(Ūla @ 2009 10 15, 20:47)
tiesa, nebūtina vaiko vadint tik lietuviškais vardais. Bet gerbt šalį, kurioj gyveni, ir jos kultūrą, - gražu būtų. Gyvendama kokioj Ispanijoj, nevadinčiau savo vaiko Bianca ar Javier, bet ispanams rėžt, kad šie ir kiti jų vardai - beprasmiai, nedrįsčiau.
nu šaunuolė - visiškai sutinku

nesamone

negrazus