Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

Musu krastui nekoks... Man asociacijos su Argentina ar Brazilija ir nesibaigianciais serialais... Nors vardas skambus, bet vaikui tokio neduociau
Atsakyti
man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2010 06 24, 00:22)
Paskaičius komentarus net bloga paliko ... Toks jausmas kad vyksta konkursas kas baisiau išsireikš , ir būtinai reikia tyčiotis ,tuoj pravardes lipdyti .
O man gražus vardas ,ne ant tiek kad savo vaikui tokį duočiau ,bet tikrai nebaisus. Draugė prieš pora savaičiu pagimdė mergytę kuriai išrinko vardą PERLA  wub.gif  svarbu tėveliams patinka,mergytei tinka. O jei klausysi ką sako kiekviena babce ,tai čia jau savo nuomonės neturėjimas . Manau nereiktų galvoti o ką pamanys kiti ,ir t.t.t.t
Papildyta:

šauni  nuomonė  thumbup.gif  kad daugiau tokių ....

Draugai taip pat turi dukryte Perla. Man sis vardas taip pat schmoll.gif bet as jau pripratau. Juk kiekviena karta kai vadini vaika tuo vardu negalvoji ar tas vardas tau patinka ar ne. Ir nera ko cia tyciotis, nes paskaicius atsiliepimus tai pasidaro bloga! Kiekviena seima issirenka jiems labiausiai patinkanti varda savo vaikui. Gal del to ir nevaikstome visi pavadinti vienu vienodu vardu.
Atsakyti
Nepriimtinai skamba, nors tu ką. Negražu.
Atsakyti
Mamytės, gal nustokit žiūrėti tuos bukus, žmogaus smegenis žlugdančius serialus, nes jau pasekmės labai ryškios - absoliutus nutautėjimas. doh.gif
Atsakyti
Man labai graziai skamba sis vardukas!
Atsakyti
Man nepatinka, asocijuojasi su la Perla apatiniais ir laaabai saldziai skamba, tikriausiai taip pavadintos mergytes arbata be cukraus geria biggrin.gif
Atsakyti
O man Perla gražus! ir nors tas serialas nepatiko, bet vardas labai mielas! 4u.gif
Atsakyti
man ne schmoll.gif vardas grazus,tik ne mergaitei ax.gif veislyne suniukui musu varda toki isrinko biggrin.gif tai gal del to man ne vaikiskas tas vardas,bet kad butu isskirtinis tai tai..
Atsakyti
Man čia katės vardas schmoll.gif
Atsakyti
Man visai nieko smile.gif
Atsakyti
Kaimynu kate Perla vardu buvo, tokia baltut baltutele bigsmile.gif Jei as kada turesiu balta kate ar kalyte, butinai ja pavadinsiu Perla, bet tik ne dukra schmoll.gif
Atsakyti