Musu krastui nekoks... Man asociacijos su Argentina ar Brazilija ir nesibaigianciais serialais... Nors vardas skambus, bet vaikui tokio neduociau
man

QUOTE(Berry22 @ 2010 06 24, 00:22)
Paskaičius komentarus net bloga paliko ... Toks jausmas kad vyksta konkursas kas baisiau išsireikš , ir būtinai reikia tyčiotis ,tuoj pravardes lipdyti .
O man gražus vardas ,ne ant tiek kad savo vaikui tokį duočiau ,bet tikrai nebaisus. Draugė prieš pora savaičiu pagimdė mergytę kuriai išrinko vardą PERLA
svarbu tėveliams patinka,mergytei tinka. O jei klausysi ką sako kiekviena babce ,tai čia jau savo nuomonės neturėjimas . Manau nereiktų galvoti o ką pamanys kiti ,ir t.t.t.t
Papildyta:
šauni nuomonė
kad daugiau tokių ....
O man gražus vardas ,ne ant tiek kad savo vaikui tokį duočiau ,bet tikrai nebaisus. Draugė prieš pora savaičiu pagimdė mergytę kuriai išrinko vardą PERLA

Papildyta:
šauni nuomonė

Draugai taip pat turi dukryte Perla. Man sis vardas taip pat

Man labai graziai skamba sis vardukas!
Man nepatinka, asocijuojasi su la Perla apatiniais ir laaabai saldziai skamba, tikriausiai taip pavadintos mergytes arbata be cukraus geria

O man Perla gražus! ir nors tas serialas nepatiko, bet vardas labai mielas!

man ne
vardas grazus,tik ne mergaitei
veislyne suniukui musu varda toki isrinko
tai gal del to man ne vaikiskas tas vardas,bet kad butu isskirtinis tai tai..

Man visai nieko

Kaimynu kate Perla vardu buvo, tokia baltut baltutele
Jei as kada turesiu balta kate ar kalyte, butinai ja pavadinsiu Perla, bet tik ne dukra