Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

Galim sakyti ką tik norime, bet faktas, kad mūsų krašte labai aiškios asociacijos yra su šiuo vardu. Taip, jos dažniausiai iš melodramų ir net jei jų nežiūrėjai, vis tiek žinai.
Problema iš tiesų ne ta, ką mamos galvoja apie vardą, bet kaip į jį reaguos mergaitės bendraamžiai. O čia ir yra tam tikras pavojus. Na bent jau mano nuomonė tokia - nieko blogo yra ieškoti gražiai skambančių ir išskirtinių vardų, tačiau reikia ir pagalvoti apie galimas pasekmes. Jei gali vaiką apsaugot nuo nemalonumų, tai turbūt reikia taip ir daryti smile.gif
Atsakyti
Klaipėdoj šunų kirpykla Perla yra rolleyes.gif
Atsakyti
Prasmes yra- tevus suprantu, bet gyvenime gal nelabai jau praktiska. Sakau "NE" bigsmile.gif
Atsakyti
MUSŲ KAIMYNES KALYTE PERLA
Atsakyti
Pries isigydama kate galvojau jei bus balta - pavadinsiu Perla. Grazu sunytei, katytei. Vaikui - ne.
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 12 08, 01:38)
Pries isigydama kate galvojau jei bus balta - pavadinsiu Perla. Grazu sunytei, katytei. Vaikui - ne.

mano drauge turi balta pukuota kate Perla vardu...
Atsakyti
neblogas
Atsakyti
nea
Atsakyti
Primena meksikietisko serialo aktore.... nea, savo vaikui tokio vardo neduociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsiuke333 @ 2010 12 05, 18:15)
MUSŲ KAIMYNES KALYTE PERLA

o mūsų pažįstamų šuniukas vardu Perla. Patinas smile.gif vaikui nelabai tas vardas, nelabai
Atsakyti
Man šis vardas ne tai, kad serialinis, na o ....šuns vardas..... blush2.gif Neįsizeiskit, čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Nepatinka man smile.gif kažkos... kaip čia pasakius biggrin.gif kičinis biggrin.gif
Atsakyti