Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

O kodel mano klivija cirkus su ziedkociais krecia?
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 04 14, 11:41)
Žinoma, kad paaugs ir tada žydės, džiugins akį ir širdį. Aš vis dar laukiu daugiau norinčių žydėti. Galėtų tikrai dar bent dešimt, iš turimų 20..Matyt kitos nežino, koks džiaugsmas pasipuošti žiedais...

ir kur tu jas visas sutalpini g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau rekordas tiek tureti grazuoliu Regila thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane kitų gėlių nebeliko...Visas kitas išstūmė šios augdamos. Butas dviejų kambarių. Abiejų kambarių palangės nusagstytos jomis. Kambaryje "reketys" 5 gėlėms..ten-klivijos. Dvi mažos gėlių kėdutės šalia ir viena didelė-taip pat klivijoms skirta...
Štai kiek jų pas mane ir kaip jos ten atrodo...:
user posted image
..ir kitam kambaryje taip pačiai ant palangės..
Atsakyti
Regila kokia tu šaunuolė kokios grąžios negaliu atsižiūrėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 04 14, 23:17)
Pas mane kitų gėlių nebeliko...Visas kitas išstūmė šios augdamos. Butas dviejų kambarių. Abiejų kambarių palangės nusagstytos jomis. Kambaryje "reketys" 5 gėlėms..ten-klivijos. Dvi mažos gėlių kėdutės šalia ir viena didelė-taip pat klivijoms skirta...
user posted image

Tu tikra kliviju karaliene angel.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 15, 07:35)

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 15, 09:35)

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Daugoka blink.gif
Atsakyti
Kai galvoji, kad jos skirtingų spalvų, skirtingų lapų ir žiedų išsidėstymų...argi daug...Net perskaičiavau-23. 20 turėtų būt skirtingos. Dvi laukia pardavimo(atskirtos), laukiu kada pradės augti kad įsitikinčiau jog prigijo. Viena užsakyta ir dar nepaimta..
Daugiausia-miniata klivijų. Esama nobilis -gelsva ir oranžinė.
Kolekcijas ir sudaro daugiau augaliukų, nei du...
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 04 14, 23:17)

kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 04 14, 22:17)
user posted image

wub.gif tikra klivijų plantacija 4u.gif
Atsakyti