Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(rena @ 2008 04 17, 14:49)
as niekada namo nenorejau, o dabar priversta jame gyvent doh.gif (vasara tai pasaka, bet ziema schmoll.gif ) ir ziemos sodo as neturiu schmoll.gif  verysad.gif

na ko tu taip? unsure.gif Man tai gera name smile.gif
Atsakyti
laba diena, labai noriu klivijos, kur ja galima kaune nuspirkti? perksmabinau kelis geliu salonus ir neturi blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 16:53)
na ko tu taip?  unsure.gif Man tai gera name  smile.gif

mane nervina peciu kruti doh.gif
siaip tai as asvalto vaikas, mergina is sostines, o cia i kazkoki kaima istreme tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(pupute @ 2008 04 18, 10:54)
laba diena, labai noriu klivijos, kur ja galima kaune nuspirkti? perksmabinau kelis geliu salonus ir neturi  blink.gif  verysad.gif

daug kur, prekybos centruose buna, tik ju kainos kandziojasi (bent jau man) ax.gif
Atsakyti
laba diena, labai noriu klivijos, kur ja galima kaune nuspirkti? perksmabinau kelis geliu salonus ir neturi  blink.gif  verysad.gif

Jeigu negausi, ar kainos kandziosis bigsmile.gif as ruosiuosi nuo klivijos motinos atskirti 4 vaikus, na gal jau ir nebe vaikus blush2.gif jiems po 3m 2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 18, 15:42)
Jeigu negausi, ar kainos kandziosis bigsmile.gif as ruosiuosi nuo klivijos motinos atskirti 4 vaikus, na gal jau ir nebe vaikus blush2.gif  jiems po 3m 2.gif

rolleyes.gif kokie jau cia vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 15:55)
rolleyes.gif kokie jau cia vaikai biggrin.gif

kai su mama auga tai man vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 18, 15:42)
Jeigu negausi, ar kainos kandziosis bigsmile.gif as ruosiuosi nuo klivijos motinos atskirti 4 vaikus, na gal jau ir nebe vaikus blush2.gif  jiems po 3m 2.gif

o kokios spalvytes tavo klivijukė? 4u.gif
Atsakyti

100 proc. maciau Pramones Maximoj Kaune. O tu is kur? g.gif

QUOTE(rena @ 2008 04 18, 11:38)
mane nervina peciu kruti doh.gif

Pas mus dujinis, tai kazkaip nesijaucia to skirtumo nuo miesto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 18, 18:28)
100 proc. maciau Pramones Maximoj Kaune. O tu is kur?  g.gif
Pas mus dujinis, tai kazkaip nesijaucia to skirtumo nuo miesto  ax.gif

ziuriu toj maximoj visokiu kvietku pilna bigsmile.gif

nu gi kaime gyvenu, dujos nedaeina lotuliukas.gif
Atsakyti
As is maximos ir lauko daug augalu prisitempus, nes visur kitur tikrai buna brangiau. Visi puikiai prigijo.
Manau, kad ir klivijos turi buti pigiau, nei kitose pardese.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 19, 18:30)
As is maximos ir lauko daug augalu prisitempus, nes visur kitur tikrai buna brangiau. Visi puikiai prigijo.
Manau, kad ir klivijos turi buti pigiau, nei kitose pardese.

pas mus cia buvo neperseniausiai tai berods po 40-45lt kainavo g.gif
Atsakyti
Labutis Klivijų mylėtojos 4u.gif

aš atkeliavau iš "Amariliai" skyrelio. Su klausimu:

Ar ši gėlė yra klivija (bent jau šios rūšies gal koks hibridas?), ne spačios klivijos kiek mačiau kitaip atrodo.

Man pakomentavo, kad tai klivija. O ką manote jūs?

user posted image

Atsiprašau, pasižiūrėjau 1 psl. Tikrai ši gėlė - klivija, o pavadinimas Terelly pirklauso Interspecifics.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 balandžio 2008 - 14:03