Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 18, 17:48)
o kokios spalvytes tavo klivijukė?  4u.gif

Maniske tai oranzine bigsmile.gif Pernai tai kaip dave zydeti, ant vieno stiebo isskleide 42 ziedelius wub.gif negalejau savo akimis patiket thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad tai grazuole klivija.
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2008 04 18, 10:54)
laba diena, labai noriu klivijos, kur ja galima kaune nuspirkti? perksmabinau kelis geliu salonus ir neturi  blink.gif  verysad.gif

Jei butum Vilniuje, pasiulyciau kreiptis i savo sese. Ji turi daug kliviju, mielai parduotu. Siuo metu net ir zydinciu yra 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti dar vieno klausimo apie klivijas.

Ar teisybė, kad jos yra nuodingos. Nu taip sakant skleidžia kažkokius alergenus?
Tai labai svarbu tada. Kaip ten yra, ar skleidžia žiedai? Ar lapai? Ar tik jei paragaus (aš turiu šunį) to lapo kas, tada nuodai?
Kaip ten yra su šitu nuodingumu.
Va nuoroda, kuri byloja, kad klivijos nuodingos.

http://www.mamosdien...dex.php?id=1493

Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Merginos,o kodėl geltonuoja Klivijos lapų galiukai g.gif Pražydo mano geltonoji,nesvarbu,kad tik trys žiedeliai,labai tikiuos,kad kitais metais bus didelė kekė,svarbiausia,kad ji gyventų pas mane,bet va,žiūriu geltonuoja tie galiukai sad.gif gal už tai,kad verkiant prašos persodinama,bet laukiu,kol nužydės....
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 21, 13:27)
Merginos,o kodėl geltonuoja Klivijos lapų galiukai  g.gif  Pražydo mano geltonoji,nesvarbu,kad tik trys žiedeliai,labai tikiuos,kad kitais metais bus didelė kekė,svarbiausia,kad ji gyventų pas mane,bet va,žiūriu geltonuoja tie galiukai sad.gif gal už tai,kad verkiant prašos persodinama,bet laukiu,kol nužydės....

gal jei dregmes trukumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 21, 12:27)
Merginos,o kodėl geltonuoja Klivijos lapų galiukai  g.gif  Pražydo mano geltonoji,nesvarbu,kad tik trys žiedeliai,labai tikiuos,kad kitais metais bus didelė kekė,svarbiausia,kad ji gyventų pas mane,bet va,žiūriu geltonuoja tie galiukai sad.gif gal už tai,kad verkiant prašos persodinama,bet laukiu,kol nužydės....

Idomu kodel ji pas tave geltonuot pradejo g.gif
Pas mano mama tai nuo pirkimo nepersodinta dar o jau gal bus koki 3 metai tai tikrai ir kuo puikiausiai auga ir zydi 4u.gif
Gal kas su saknytem negerai mazu koks sliekas gyvena g.gif
Atsakyti
Gal per sausas oras aplink arba galbut lapu galiukai liecias prie lango stiklo ar sienos.
Atsakyti

Lapai gali geltonuoti nuo nesubalansuotos drėgmės ir šilumos.
O aš noriu pasiskųsti - irgi pradėjo džiūti lapų galiukai, paskutiniai žiedynai tokie nedideli buvo, apsivaikavo labai gausiai, tai nutariau persodinti. Ir ką pamačiau doh.gif pusė šaknų supuvę. Praeitą kartą perodindama (prieš kokius 2 metus) buvau pasodinusi į per didelį vazoną, nes į tą, kur buvau numačiusi, per šaknų gausą netilpo. Keletą kartų perliejau, užmirko žemė ir va rezultatas. Vieną vaikutį gražų atskyriau, vieną sulaužiau, o dar trys gavosi tokie beveik be šaknų. pamerkiau į vandenį. kažin, ar yra kokia tikimybė, kad jie išleis šaknis?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 04 21, 14:55)
Lapai gali geltonuoti nuo nesubalansuotos drėgmės ir šilumos.
O aš noriu pasiskųsti - irgi pradėjo džiūti lapų galiukai, paskutiniai žiedynai tokie nedideli buvo, apsivaikavo labai gausiai, tai nutariau persodinti. Ir ką pamačiau  doh.gif pusė šaknų supuvę. Praeitą kartą perodindama (prieš kokius 2 metus) buvau pasodinusi į per didelį vazoną, nes į tą, kur buvau numačiusi, per šaknų gausą netilpo. Keletą kartų perliejau, užmirko žemė ir va rezultatas. Vieną vaikutį gražų atskyriau, vieną sulaužiau, o dar trys gavosi tokie beveik be šaknų. pamerkiau į vandenį. kažin, ar yra kokia tikimybė, kad jie išleis šaknis?

as pries pora netu isodinau toki vaika is vis dar kaip sakant negimusi is zemes dar buvo neislindes, tai jis man metus vietoj stovejo, truputi pazaliavo, poto po metu vel persodinau o gis ziuriu viena sakini teturejo ir ta padziuvus ir vos vos laikosi, bet as ji vel ikisau, tai dabar po dar metu ji pradejo lapus leisti bigsmile.gif ir kai persodinejau siemet, tai ir saknu kiek priauginus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nepamenu kaip Reqila aiskino apie vaiku atskyrima jei stipriai suauge - tiesiog galima nupjaut svariu peiliu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 21, 15:28)
Nepamenu kaip Reqila aiskino apie vaiku atskyrima jei stipriai suauge - tiesiog galima nupjaut svariu peiliu ?  g.gif

aha, kazka taip g.gif
Atsakyti