Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

Noriu paklausti kada nešate vasaroti į lauką savo gėlytes, jei tokių esama?
Atsakyti
Aš savųjų nenešu vasaroti į lauką...
Atsakyti
O kada klivijas suaugusias bus galima isnest?
Atsakyti
as tai nenesiu i lauka, paeitais metais isnesiau kai kurias kambarines, tai visokiu zarazu poto parsinesem doh.gif jas tada reikia ispurksti visokiais aktarais doh.gif lai namie tupi ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Labai noreciau geltonos klivijos!!!! Gal kas turit parduot Kaune, geltonos spalvos klivijos plenciuka? Buciau dekinga!!!! Parasykit i az, aciu!
Atsakyti
Reiškia yra pavojų kokių kirmėlių parsinešt g.gif Na gal kas teigiama patirtimi pasidalins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 05 08, 14:35)
mano grazuole is arciau smile.gif

wub.gif

QUOTE(asarele54 @ 2008 05 08, 17:43)
mano klivija irgi sužydėjo

g.gif ir aš nematau

QUOTE(rena @ 2008 05 10, 11:10)
as tai nenesiu i lauka, paeitais metais isnesiau kai kurias kambarines, tai visokiu zarazu poto parsinesem doh.gif jas tada reikia ispurksti visokiais aktarais doh.gif lai namie tupi ax.gif  tongue.gif

o jei pastatyt jas kokiam uždaram inde,ne žemėje g.gif nors jaučiu irgi ne kokia mintis cool.gif

QUOTE(Vilmonas @ 2008 05 10, 13:06)
Labai noreciau geltonos klivijos!!!!  Gal kas turit parduot Kaune, geltonos spalvos klivijos  plenciuka? Buciau dekinga!!!! Parasykit i az, aciu!

Porą postų į viršų rašiau kur mačiau pirkt geltonąją,Kaune 4u.gif
Atsakyti
Noris pigiau nusipirkt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mano klivija sužidėjo,tik stiebas neišlindo
http://images28.fotk...vaizd015-vi.jpg
Papildyta:
fotkiu neištriniau,bet pastebejau,kad jas rodo tik tam kuri laika,o po to tik baltas kvadratukas su raudonu križeliu buna.nežinau kodėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asarele54: 11 gegužės 2008 - 21:49
QUOTE(asarele54 @ 2008 05 11, 20:51)
mano klivija sužidėjo,tik stiebas neišlindo
http://images28.fotk...vaizd015-vi.jpg
Papildyta:
fotkiu neištriniau,bet pastebejau,kad jas rodo tik tam kuri laika,o po to tik baltas kvadratukas su raudonu križeliu buna.nežinau kodėl.

nerodo ir dabar unsure.gif
Atsakyti
Aš nešu vasarai į kiemą kiekvienais metais ir nepastebėjau jokių kenkėjų, kaip tik visos atsigauna, pastorėja.Tik aišku , kiekvienai są lygas renku pagal pageidavimus-kam saulytės, kam pavėsio..
Atsakyti
mano klivija sukrove antra zieda, bet sitas tarp lapu, matyt jau neisauks didelis. pirmasis katik nuzydejo, bet neispjoviau noriu isauginti seklytes.o gal ispjauti dabar kai isleido antra nezinau ka daryti?
Atsakyti