Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(laurindre @ 2008 05 13, 08:21)
Kantriai laukiau 2 metus. Ir dar salygas tinkamas sudariau. O uz kantrybe ir atsidekojo bigsmile.gif

ir atsidėkojo žiedeliais 4u.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 13 gegužės 2008 - 08:43
Man irgi pasitaiko, kad ziedkoti praziopsau doh.gif paskui pamatau, kad raudonuoja jau doh.gif
Atsakyti
na kaip laikosi klivijukes g.gif
Atsakyti
Savo mažytę išnešiau laukan prie rūsio(kad nenudegtų saulėje) pakvėpuoti grynu oru.
O kaip jums ar sekasi pražydinti, kurios neturi žiemą kur šalčiau laikyti? Šiemet pagal Regilos patarimus laikiau ant šiaurinės palangės, bet kiek ten tų laipsnių nepasimatavau. Šiaip manau , kad manoji dar jauna. Gavau su 11 lapukų. Dabar jau 4 naujus pasiaugino. Ir vis toliau stengiasi.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 05 15, 20:31)
Savo mažytę išnešiau laukan prie rūsio(kad nenudegtų saulėje) pakvėpuoti grynu oru.
O kaip jums ar sekasi pražydinti, kurios neturi žiemą kur šalčiau laikyti? Šiemet pagal Regilos patarimus laikiau ant šiaurinės palangės, bet kiek ten tų laipsnių nepasimatavau. Šiaip manau , kad manoji dar jauna. Gavau su 11 lapukų. Dabar jau 4 naujus pasiaugino. Ir vis toliau stengiasi.

tai jau pas tave dicke, pagal manasias, turiu 3, bet visos panasiai turi po 4-7 lapukus ax.gif
Atsakyti
Merginos labas rytas,
As pas jus su klausimuku ax.gif Darbe turiu viena grazia KLIVIJA,bet ji turi daug vaiku,kokius 4vnt.ir jau su daug lapuku.Galvojau parsinesiu namo ir persodinsiu kiekviena atskirai,taciau siandien pamaciau kad ji pradejo zydet thumbup.gif wub.gif
Tai man dabar gal reiketu ja patresti ir palieti siltu vandieniu?Ir kaip daznai?ir kada man paskui ja persodinti?
Is anksto dekoju.
Atsakyti
Siaip tai siltu vandeniu liejam, kai ziedkotis "istringa" tarp lapu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 10:12)
Siaip tai siltu vandeniu liejam, kai ziedkotis "istringa" tarp lapu.

Supratau,siaip dar ziedkocio nesimato,o tik geliuku pumpureliai,suskaiciavau tai 9vnt. bigsmile.gif bet gal veliau ziekotis paaugs,na stebesiu kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 15, 21:40)
tai jau pas tave dicke, pagal manasias, turiu 3, bet visos panasiai turi po 4-7 lapukus ax.gif

Hmm, tai jau nemaža mano mergytė g.gif Kažkur forume užskaičiau, kad nuo 14 lapų galima žiedų tikėtis. Tai gal ir tavosios per šią vasarą gerokai paūgės.
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 05 16, 10:27)
Supratau,siaip dar ziedkocio nesimato,o tik geliuku pumpureliai,suskaiciavau tai 9vnt. bigsmile.gif bet gal veliau ziekotis paaugs,na stebesiu kaip bus.

Tai jei ziedkocio nesimato, o pumpurelius jau skaiciuojat, tai liekit siltu vandeniuku tik be trasu, kad ziedkotis ilgetu bigsmile.gif o tai kitaip ziedeliai ir issiskleis pazasteleje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 05 16, 12:38)
Hmm, tai jau nemaža mano mergytė g.gif Kažkur forume užskaičiau, kad nuo 14 lapų galima žiedų tikėtis. Tai gal ir tavosios per šią vasarą gerokai paūgės.

na maniskes gal zydes po 3-5m ax.gif
Atsakyti
manoji aprimo leisti lapus, gal tai reš6kia, kad bandys krauti žiedelį ax.gif
Atsakyti