Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(Tina* @ 2008 06 03, 08:17)
As tai apie sita prietara nesu girdejus  unsure.gif

o aš tai jau seniai jo laikausi, ir visus savo priaugintus augaliukus parduodu .... po 1 ct. biggrin.gif kol kas viskas gerai, viskas auga ir žydi thumbup.gif o jei kokią svyrančią gėlę iš manęs kas nors nori pasidauginti, kur ataugėlėmis, tai sakau kad jūs pavokite iš manęs ir sudarau tam salygas - išeinu iš kambario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 02, 13:57)
Kad is geros vados matyt tos geltonosios  biggrin.gif

Nežinojau to prietaro tikrai, bet didelis jų popinimas, ir įlgas kelias iki to daigelio turėjo ir savo kainą. mirksiukas.gif
O kad Klivija motulė subrandino stiprias sėklas tai jau faktas, ir dar mano pridėtas triūsas davė savo. Smagu jog pas visas auga, nenunyko, nes visgi bgūtų gaila, ne kiek tų sumokėtų litukų, bet nuostabiai žydėsiančios kažkada Geltonžiedės Klivijos.
O jų mes tikrai sulauksime ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 03, 08:35)
Nežinojau to prietaro tikrai,  bet didelis jų popinimas, ir įlgas kelias iki to daigelio turėjo ir savo kainą. mirksiukas.gif
O kad Klivija motulė subrandino stiprias sėklas tai jau faktas, ir dar mano pridėtas triūsas davė savo. Smagu jog pas visas auga, nenunyko, nes visgi bgūtų gaila, ne kiek tų sumokėtų litukų, bet nuostabiai žydėsiančios kažkada Geltonžiedės Klivijos.
O jų mes tikrai sulauksime !  thumbup.gif

ne tik motulė "gimdyvė" (klivija) geras sėklas subrandino, bet ir geroji įmotė (pamotė kažkaip žiauriai skamba) savo triūso laaaaaabai daug įdėjo 4u.gif
Atsakyti
Visai ne žiauriai, lotuliukas.gif
Bet augaliukai dabar pas jus, ir jūs tapote mano pasekėjomis, tad stenkitės nepamirškite tų "pipiriukų" globokite, svarbiausiai kad saulutė nenudegintų savo kaitrumu, o ir neperdžiovinkite.
Mano viena iš turimų mažųjų 4ių kažko stovi vietoje su dviem lapeliais nei auga nei... reiks persodinti, šaknikes apžiūrėti, kažko man ji nepatinka g.gif
Atsakyti
Sveikos klivijų augintojos 4u.gif Nusipirkau maximoje peržydėjusią kliviją nukainuotą ax.gif Ką man daryt su žiedynstiebiu,nupjaut jį?Dabar tai tik žiedukai nuskabyti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 03, 11:12)
Sveikos klivijų augintojos 4u.gif  Nusipirkau maximoje peržydėjusią kliviją nukainuotą  ax.gif  Ką man daryt su žiedynstiebiu,nupjaut jį?Dabar tai tik žiedukai nuskabyti. Ačiū  4u.gif

Nukirpk, vistiek jau daugiau nezydes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 06 03, 11:21)
Nukirpk, vistiek jau daugiau nezydes schmoll.gif

Ačiū.Nukirpsiu. Atrodo ir taip aišku,bet kadangi parsinešiau taip įdomiai apkarpytą,tai ir iškilo toks klausimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 03, 09:35)
nuostabiai žydėsiančios kažkada Geltonžiedės Klivijos.
O jų mes tikrai sulauksime !  thumbup.gif

Ir dar viena gera darba darai - platini populiacija sios veisles LT smile.gif Tikiuos teisingai pavartojau populiacija
Atsakyti
jie iauge i šaknis klivijos
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 06 03, 11:56)
Gal galetumet pasakyti kaip atskirti vaikus?
Jie iauge i šaknis klivijos

Vaikiukus patartina atskirti kaip jau turi 4-6 lapukus, tada jie būna stipresni, su gerokai paaigusiomis šaknimis. Na jei tavasis stipriai įaugęs į motule, teks pasidarbuoti kruopsčiai. Laikui einant vaikiukas vistik atsišlieja nuo motininio augalo kažkiek, tai palengvindamas atskyrimą. Aš norėdama sėkmingai atskirti, išsaugoti abu tiek motininį augalą tiek jauną augaliukų išimu iš vazono, nupurčiusi žemes, o kartais ir nuplaunu drungno vandens srovele, gerai apžiūriu šaknis, ir tiesiog bandau atskirti kas yra kieno, kartais tenka panaudoti ir peilį, jei jau pasižeidžia kuris iš jų atskiriant , tuoj nesodinu, palieku truputuką apdžiūti žaizdelei (pusdieniui). Jei kartais vaikiukas atsiskiria be šaknų, galima ir pamerkti, man yra sėkmingai išleidę šakneles, ir pasodintas auga. Tiek trumpai, bet manau suprantamai. mirksiukas.gif
Atsakyti
As anksciau net nezinojau, kad reikia saknis nupjovus padziovinti ar kuo nors pabarstyti. Visas kisdavau is karto i zeme, visos sekmingai prigijo. O viena visai be saknu buvo, mama pasiryzo uzauginti, as ko gero buciau ismetusi. g.gif Bet ji ja ikiso i zeme is karto. Ilgai stovejo vietoje, bet po to vistik nusprende gyventi biggrin.gif Dabar jau didele smile.gif Niekam nenoriu primesti savo auginimo budo, tiesiog taip buvo. Greiciausiai del informacijos stokos doh.gif
Atsakyti
Kartais nutinka visai keistu, bet geru dalyku smile.gif
Atsakyti