Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

reiktu musu temutej uzvest koki idomu pokalbi apie klivijas, o ati tokia apmirus kazkokia ax.gif
Atsakyti
klausykit nuo ko gali baltuot lapo galas g.gif
nors tas lapas gan senokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 30, 17:25)
reiktu musu temutej uzvest koki idomu pokalbi apie klivijas, o ati tokia apmirus kazkokia  ax.gif

nabutina intriguojanti pokalbi uzvesti, pilnai uztektu,. kad i kvailus naujokiu klausimus atsakytumete.. tada naujokes uzeitu vel ir vel..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 01, 22:58)
nabutina intriguojanti pokalbi uzvesti, pilnai uztektu,. kad i kvailus naujokiu klausimus atsakytumete.. tada naujokes uzeitu vel ir vel..

biggrin.gif o mums, naujokėms, deja, visai neatrodo tie klausimai kvaili
Atsakyti
sveikutes.mano klivija išleido kota wub.gif tai dabar taip gražiai žiedai atrodo,tik,kad jau ju mažokai liko,peržidėjo.gal galėtumėt pasakyti kaip atskirti vaikus,nes nežinau,jie ten kažkaip tarp šaknų iauge,o bijau sugadinti.kaip reikėtu atskirti?
Atsakyti
Regila, gyvenime nesu mačiusi tiek daug klivijų vienoje vietoje bigsmile.gif , o kai visos sužydės, bus l.gražu
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 01, 20:40)
biggrin.gif  o mums, naujokėms, deja, visai neatrodo tie klausimai kvaili

as irgi naujoke sioje temoje..
deja teko paciai rasti atsakyma i savo klausima: "Jeigu gelsta lapų kraštai, klivijai trūksta kalio arba pakenkė chloras, kurio yra nenusistovėjusiame vandentiekio vandenyje."
na siuo metu nebera chloro vandentiekio vandenyje Lietuvoje - daug metu laikiau akva, tai zinau tyrimus ir metodus..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 02, 00:13)
as irgi naujoke sioje temoje..
deja teko paciai rasti atsakyma i savo klausima:  "Jeigu gelsta lapų kraštai, klivijai trūksta kalio arba pakenkė chloras, kurio yra nenusistovėjusiame vandentiekio vandenyje."
na siuo metu nebera chloro vandentiekio vandenyje Lietuvoje - daug metu laikiau akva, tai zinau tyrimus ir metodus..

kice, mano irgi kartais ruduoja, nors ir lieju su nusistovejusiu vandeniu g.gif , o kur to kalio rast ? Kartais palieju su Schultz trąšomis.
Ir aplamai jau nervas ant jų ima, vis žadu išmėtyti, nežydi jau gal porą metų doh.gif.
Kam daviau vaikų, tai pas tas žydi ir klesti, o gal dėl to, kad nedavė centuko?? Nors šiaip aš prietarais nelinkusi tikėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 01, 21:59)
kice, mano irgi kartais ruduoja, nors ir lieju su nusistovejusiu vandeniu  g.gif , o kur to kalio rast ? Kartais palieju su Schultz trąšomis.
Ir aplamai jau nervas ant jų ima, vis žadu išmėtyti, nežydi jau gal porą metų  doh.gif.
Kam daviau vaikų, tai pas tas žydi ir klesti, o gal dėl to, kad nedavė centuko?? Nors šiaip aš prietarais nelinkusi tikėti  unsure.gif

man atrodo joms reikalingas ramybes periodas, kad zydetu..
yra sios temos daugybe puslapiu - reikia rasti laiko ir viska skaityti, kad rastum atsakymus i klausimus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 01 birželio 2008 - 22:11
Merginos, kantrybės turėkit, laukdamos žiedų. Auginant bet kokį augalą reikalinga kantrybė ir noras sulaukti žiedų. O jų sulaukti galima, tik reikia šiek tiek apie jas, jų priežiūrą ir kaprizus ar pageidavimus žinoti. Kai žinai, pasistengi dėl jų, po kiek laiko atsidėkoja- žiedais.
Pati auginu ne pirmi metai. Atrodo žinojau apie jų auginimą ir prieš kelis metus...tačiau tiek žiedų, kiek šiemet-niekada nesu sulaukusi. Dar 2 ruošiasi žydėti. Viena, kurios nuotraukos buvo, kaip besiruošiančios-jau žydi.
Blogai tik dėl to, kad jos nežydi vienu metu..Kai visos kartu, būtų galima palyginti spalvas ir atspalvius.Fotoaparatas neatkartoja visų atspalvių. Tačiau vistiek labai gražu, labai džiugu, kad tiek daug žiedų.
Šiame žiedyne 17 žiedų.
user posted image
Tik trumpas žydėjimas bus, nes visi vienu metu..o be to, lauke, patalpoje šilta.
Atsakyti
Pas Reqila tai ziuriu jokiu parudavimu ant lapu nesimato, visos tokios grazutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 01, 22:59)
kice, mano irgi kartais ruduoja, nors ir lieju su nusistovejusiu vandeniu  g.gif , o kur to kalio rast ? Kartais palieju su Schultz trąšomis.
Ir aplamai jau nervas ant jų ima, vis žadu išmėtyti, nežydi jau gal porą metų  doh.gif.
Kam daviau vaikų, tai pas tas žydi ir klesti, o gal dėl to, kad nedavė centuko?? Nors šiaip aš prietarais nelinkusi tikėti  unsure.gif

Viska gerai darai, tik joms reikia vesaus ramybes periodo. As pernai irgi buvau ant ju supykusi, bet per ziema palaikiau vesiai ir siemet sulaukiau ziedu thumbup.gif Aisku, labai gaila, kad jos zydi taip trumpai g.gif
O dalinti veltui tikrai negalima schmoll.gif As siemet visiems isdalinau pelargoniju seklas, pas visus bujoja, o pas mane pacia vaizdelis liudnas, kazkokia liga uzpuole, dziusta visi lapeliai doh.gif Taip kad nori nenori tenka prietarais patiketi g.gif
Atsakyti