Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 09, 21:33)
Manau taip ir bus, kitą pavasarį sulauksi gražuolių žiedukų. Jau gerokai paaugęs augaliukas. tik va man kelia įtarimų jos per gražus vazonėlis, ta prasme gal kiek per aukštas, jau minėjom kuo mažesnis tuo jom geriau, tai va kol prisiaugins šaknų tiek kad spaustis pradėtų, tol gali ir nežydėti. g.gif

Ačiū už ats.
bet kad aš specialiai sodinau į tokį siaurą, ankštą, o šaknų ten, tai tikrai daugybė, kai sodinau, tai pati netikėjau, kad gali tiek jų būti. Buvau jau pasiskaičius apie jas,kaip joms labiau patinka būti.
Na, bet kuriuo atveju, lauksiu žiedų (kad ir kada nors) 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios visu gelytes, ir kiek daug ziedu wub.gif
Lietuva, tavo labai originali, reta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 06 09, 22:07)
Labai grazios visu gelytes, ir kiek daug ziedu wub.gif
Lietuva, tavo labai originali, reta thumbup.gif

Ačiū labai wub.gif
Ir mane ji pavergė tuo, kad tokia kitokia. Pradžioje net nesupratau kas ji? Galvojau amarilis išsigimęs koks doh.gif

Ir kas įdomiausia, kad nereikėjo nei pirkti, nei ieškoti. Senai pas mane augo Penkiaaukščio namo koridoriuje (5-ame aukšte). Kažkam gal atsibodo ir pastatė koridoriuje. Mamytė visada taip gražiai žydėdavo, kad pamčius vaikiukus 2 susigundžiau. Vienas iškeliavo pas mano bendradarbę, kitas - man. O mamytė toliau sau gyvena kur gyvenusi.

Bet tikrai šaknys mamos tai išlipę net būdavo iš vazono. Ir koridoriuje šaltoka. Už tat taip gražiai pavasarį ir žydi. Stiebas visada vienas būna, bet labai ilgai žydi.
Reikės ir man žiemą saviškę laikyti balkone (įstiklintas ir apšiltintas). Vis vien geraokai vėsu ten.

Tai tokia mano gėlytės istorija. kaip sakoma, ne aš ją, o ji mane surado drinks_cheers.gif

P.S. Va, gal ką sudomins. man regis labai pigiai čia gaunasi.

http://www.skelbiu.lt/3902978.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 09 birželio 2008 - 20:27
Siaip mano sesuo Vilniuje ju daug turi ir jau tokiu ne visai mazu. Oranzines sviesesnes ir tamsesnes. Jei kas nori - rasykit i AZ , parasysiu kontaktus ax.gif
Atsakyti
sveikutes.gal galetumet pasakyti ka su tuo kotu daryti,kai jau peržydėjo?ji nukirpti?ar kaip?nes negražiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 06 09, 22:11)
sveikutes.gal galetumet pasakyti ka su tuo kotu daryti,kai jau peržydėjo?ji nukirpti?ar kaip?nes negražiai atrodo

Nukirpti, nebent nori seklu uzsiauginti tada palik mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū,o ten kirpti prie pat apačios?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 06 09, 22:14)
Nukirpti, nebent nori seklu uzsiauginti tada palik mirksiukas.gif

Sėklos turi būti užmegstos, o tai ne visada nutinka, dažniausiai žiedukam peržydėjus bambliukai nukrinta. Jei paliksi kotą, sėklos neužaugs... lotuliukas.gif

Nupjauti reikia toje vietoje kiek pasieki žemiau, sudžius ir (lengvai išsitrauks) kad nesužaloti lapukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 birželio 2008 - 21:25
QUOTE(asarele54 @ 2008 06 09, 22:15)
ačiū,o ten kirpti prie pat apačios?

as tai kerpu kiek imanoma arciau apacios ax.gif kam tas stiebas reikalingas rolleyes.gif
Atsakyti
labai ačiū už patarimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
labas vakarėlis visoms 4u.gif neprisijungiau tik vieną dieną doh.gif o jau grožybių visos pridėjusios wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif kad net į lovytę nebesinori biggrin.gif akys taip plačiai atsimerkė visas jas pamačius biggrin.gif
Lietuva labai graži ir reta klivija wub.gif ir jos istorija į tavo namus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 09, 15:46)
Nataliukas ir Saulėgraža beturiu tik vieną  geltonžiedes klivijukes vaikiuką , kuriai dabar paskirti net nežinau. doh.gif  g.gif padėkit man nuspresti!

na va, čia siūlei siūlei kaip ir niekas neėmė, o dabar trūkumas, padalinti neišeina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 09 birželio 2008 - 21:45
Šiandien ir aš parsinešiau geltonos klivijos vaikiuką,ir jau tokį nemažą.tik va kokia bėda,jis be šaknų visai,nupjautas nuo mamytės verysad.gif Taip įdomiai aukštai priaugęs buvo.Ką man dabar su juo daryt? verysad.gif Kol kas į vandenuką virintą pamerkiau.
Atsakyti