Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - nelegalas

QUOTE(katherine2 @ 2009 11 04, 16:31)
aciu uz atsakyma  4u.gif MB mano afrikietis  smile.gif  mes dar svarstom varianta del bznycios gal taip butu greiciau?  g.gif

kiek zinau dabar jau ir baznycios praso is HO leidimo. Gal kitos merginos zino ka daugiau apie santuoka baznycioje. Mes gavom leidima is HO ir tuokemes registro office.
Atsakyti
net nebezinau ka toliau daryti g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

GEDVY, jau nebepamenu,jus tuoketes Anglijoje?
man kaip idomiai,kad cia neklausia kuria pavarde renkuosi.Pasikeisiu visur,o ant santuokos liudijimo taip ir liksiu yte g.gif

KATHERINE2,zinoma galite nueiti i baznycia ir pasiklausti kokiu dokumentu reikia,gal pasiseks ir neprasys.Nors mums tai iskarto pasake,kad be HO netuoks...
O daugiau ka galiu patarti,tai susirasti advokata(galit nueiti i "immigration advisory service",gausit nemokama) ir tikrai bus daug lengviau susigaudyti tuose dokumentuose.Mes viska darem per advokata,be jo tikrai butume gal ir to leidimo negave.
Bet kokiu atveju sekmes jums 4u.gif
Jeigu dar turesi klausimu,klausk.Jei tik galesiu atsakyt tai butinai pasidalinsiu patirtim smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as ir galvoju taip daryti g.gif tik jam jau viza senai baigesi tai sito bijau verysad.gif bet gal viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 05, 14:22)
Sveikutes  4u.gif

GEDVY, jau nebepamenu,jus tuoketes Anglijoje?
man kaip idomiai,kad cia neklausia kuria pavarde renkuosi.Pasikeisiu visur,o ant santuokos liudijimo taip ir liksiu yte  g.gif

aha, mes tuokemes Anglijoje. Juk niekada ir nebusi ...iene, nes tavo vyras ne lietuvis. Kai keisi pavarde pase tau isduos lietuviska santuokos liudijima, ten bus irasyta tavo pavarde jau pagal vyra, bet vistiek nebusi ..iene biggrin.gif mirksiukas.gif As jau pridaviau dokumentus pasikeisti pasui ir pavardei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katherine2 @ 2009 11 04, 20:26)
net nebezinau ka toliau daryti  g.gif

mano buvo lygiai tokia pati situacija, mes radom baznycia kur neprase nieko, bet cia buvo daugiau nei metai atgal, tai net nzn, visi sako, kad db dokumentu visur praso... blink.gif
Atsakyti

Laba vakareli 4u.gif

QUOTE(gedvy @ 2009 11 06, 10:58)
aha, mes tuokemes Anglijoje. Juk niekada ir nebusi ...iene, nes tavo vyras ne lietuvis. Kai keisi pavarde pase tau isduos lietuviska santuokos liudijima, ten bus irasyta tavo pavarde jau pagal vyra, bet vistiek nebusi ..iene biggrin.gif  mirksiukas.gif  As jau pridaviau dokumentus pasikeisti pasui ir pavardei ax.gif

Na ...iene as ir nenoriu buti,bet ir ...ytes jau noreciau atsikratyt biggrin.gif
Kaip faina tau 4u.gif as tai dar negreit priduosiu,pirmiausia siusim pasa del MB korteles ir tik paskui del mano pavardes... Dar mastau varianta vaziuot i Lietuva pakeist,bet kazin ar apsimoka... g.gif

QUOTE(Myleja @ 2009 11 06, 20:46)
mano buvo lygiai tokia pati situacija, mes radom baznycia kur neprase nieko, bet cia buvo daugiau nei metai atgal, tai net nzn, visi sako, kad db dokumentu visur praso...  blink.gif

Manau gerai paieskojus ir dabar dar galima rast... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 06, 22:10)
Dar mastau varianta vaziuot i Lietuva pakeist,bet kazin ar apsimoka... g.gif

jei laiko atzvilgiu,tai Lt greiciau susitvarkytum, jei imti pinigus, tai per ambasada pigiau ax.gif Nepamirsk, kad turi uzsideti apostile ant santuokos liudijimo ir ji isversti i lietuviu kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 11 06, 22:42)
jei laiko atzvilgiu,tai Lt greiciau susitvarkytum, jei imti pinigus, tai per ambasada pigiau ax.gif Nepamirsk, kad turi uzsideti apostile ant santuokos liudijimo ir ji isversti i lietuviu kalba smile.gif

Tikrai gi doh.gif aciu,kad priminei reikes sito bandyt nepamirst... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na atrodo neblogos naujienos nes sako tikrai ne visur praso dokumentu,sekmadieni eisi ziureti tai tikrai gal ka jau suzinosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katherine2 @ 2009 11 11, 18:13)
sveikos  4u.gif
na atrodo neblogos naujienos nes sako tikrai ne visur praso dokumentu,sekmadieni eisi ziureti tai tikrai gal ka jau suzinosiu  blush2.gif

dideles sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 11 12, 11:29)
dideles sekmes jums 4u.gif

didelis dekui 4u.gif
Atsakyti