Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - nelegalas

QUOTE(Sevita @ 2009 12 11, 00:36)
Labas mergaites!Turiu viena klausimele,jeigu nesunku,atsakykit.Kai jau issiuntet dokumentus i HO,kazkur uz 6 menesiu jums atejo turbut, laiskas, kur jie praso issiusti patvirtinima,kad jus gyvenat kartu tuo paciu adresu(bet as to tiksliai nezinau).Kokiu patvirtinimu jiems reikia?ar jie nori butent namo sutarti su musu vardais,ar uztektu bylu(counsil,banko saskaita ir.t.t)

Aciu

Mums kaip tik atejo laiskas po 9men ir prase mums irodyti 2 metus kad gyvenam, tai dejom 2 nuomos sutartis viena buvo bendra, o kita tik ant mano vardo, tai agentas parase laiska kad ir jis gyveno kartu. Reikia bendros saskaitos, ko mes irgi neturejom, dejom atskirus steitmentus ten lygiai tom paciom datom (is 3 adresu), bilai irgi mano vardu, vyro tik internetas, irgi dejom. Kuo daugiau bendro tuo geriau. Ir mano bei vaiko pasu prase, dar mano laisko is darbdavio bei peislipu.
Atsakyti
QUOTE(raudonnage @ 2009 12 10, 15:12)
mergaites, gelbekit 4u.gif gal kuri busit susidurus...

mano draugas kaip ir legalas cia buvo, bet...

jo viza buvo "spouse" viza ir jis su ta savo spouse negyvena jau simtas metu. dabar jam baigesi viza ir tam kad gauti pratesima reik irodyti kad jie kartu gyveno, kad ji dirbo ir t.t. kadangi ji nedirbo ta visa laika, labai sunku bus jam. ji isvis jokiu popieriu neturi. klausymas toks: ar jis cia legaliai pragyvenes 5 metus ir dirbes legaliai ir mokejes mokescius ir t.t galetu prasyti indefinite leave to remain be jos pagalbos-savarankiskai,jei pradzioj viza buvo sutuoktinio.antras klausymas-mes turme leliuka kuris turi britu pasa. gal jam palengvintu situacija tai,kad turi brita vaika? nors vaikas, be abejo gaunasi nesantuokinis ir jo gimimo liudijime jis neirasytas.

nebezinom ka daryti.gal kuri turit kokios info?

jau labai painu cia pas jus, man atrodo butu geriausiai kreiptis i advokatus siuo klausimu. Bent jau as taip darytciau. Bet kokiu atveju jums linkiu tik sekmes 4u.gif

QUOTE(Sevita @ 2009 12 10, 23:36)
Labas mergaites!Turiu viena klausimele,jeigu nesunku,atsakykit.Kai jau issiuntet dokumentus i HO,kazkur uz 6 menesiu jums atejo turbut, laiskas, kur jie praso issiusti patvirtinima,kad jus gyvenat kartu tuo paciu adresu(bet as to tiksliai nezinau).Kokiu patvirtinimu jiems reikia?ar jie nori butent namo sutarti su musu vardais,ar uztektu bylu(counsil,banko saskaita ir.t.t)

Aciu

mes viska issiuntem pirmu laisku.
Atsakyti
gedvy, aciu, tai vat, kad susipainiojom. mes viska ir tvarkom per advokata,bet net jis sako,kad mazai vilties yra todel ir ieskom kitu keliu...bet ko gero ju nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 12 09, 09:34)
na va, dar vienas laiptelis iveiktas thumbup.gif  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(Sevita @ 2009 12 10, 23:36)
Aciu

QUOTE(siguliukas17 @ 2009 12 11, 10:54)
Mums kaip tik atejo laiskas po 9men...

Cia jus apie viza ar apie leidima santuokai? g.gif

QUOTE(raudonnage @ 2009 12 11, 14:56)
gedvy, aciu, tai vat, kad susipainiojom. mes viska ir tvarkom per advokata,bet net jis sako,kad mazai vilties yra todel ir ieskom kitu keliu...bet ko gero ju nebera verysad.gif

Sekmes jums 4u.gif Nera padeties be iseities...
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma,bet man idomu buvo apie visa.Nes mes kaip ir apsizenejom ir issiuntem dokumentus.Tai vat man idomu,kokiu irodymu jiems reikes veliau kad gyvenam kartu,bylu uztektu arba namos sutarti reikia?Cia turbut kad Evi zino.
Atsakyti
Sorry,del stampo pase,o ne del visos.Bet siaip,tai cia tas pats.
Atsakyti
Aciu mergaites,mes jau gavom ko laukem!Sekmes jums!
Atsakyti
QUOTE(raudonnage @ 2009 12 11, 14:56)

nenukabink nosies 4u.gif Iseiti visada galima rasti, tik reikia nepasiduoti . Dideles sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonnage @ 2009 12 10, 17:12)
mergaites, gelbekit 4u.gif gal kuri busit susidurus...

mano draugas kaip ir legalas cia buvo, bet...

jo viza buvo "spouse" viza ir jis su ta savo spouse negyvena jau simtas metu. dabar jam baigesi viza ir tam kad gauti pratesima reik irodyti kad jie kartu gyveno, kad ji dirbo ir t.t. kadangi ji nedirbo ta visa laika, labai sunku bus jam. ji isvis jokiu popieriu neturi. klausymas toks: ar jis cia legaliai pragyvenes 5 metus ir dirbes legaliai ir mokejes mokescius ir t.t galetu prasyti indefinite leave to remain be jos pagalbos-savarankiskai,jei pradzioj viza buvo sutuoktinio.antras klausymas-mes turme leliuka kuris turi britu pasa. gal jam palengvintu situacija tai,kad turi brita vaika? nors vaikas, be abejo gaunasi nesantuokinis ir jo gimimo liudijime jis neirasytas.

nebezinom ka daryti.gal kuri turit kokios info?

Labutis!O jus nenorite tuoktis?Galetumet seimos naries visa gauti?Nera taip sunku.Mes apsizenejon baznycioje,pasiseke.Bet ne viena baznycia apejom,bet tuoktis reikia vietineje.Paprasciausias atejom su vaikais,gal pagailejo.I vaiku gimimo liudijimus jis irasytas,paso jo neprase kai irasinejom.Reikia dirbti,nors pora valandu tau.Svarbu,kad jo paso galiojimo laikas nepasibaigtus,nes tai yra problema.Bet as aisku nezinau,kaip jus norite daryti,sorry,jeigu ne i tema.
Atsakyti
kad mes negalim tuoktis nes jam pirma reiktu skirtis su savaja, o jo viza su salyga,kad jie kartu:) bet zinokit jau viskas lyg ir neblogai,nes radom lawer on no win no fee basis tai surinkom siokius tokius dokus ir sake,kad tures viza jau sausio gale ir gales skirtis tada smile.gif belieka laukti ir tiketis.
Atsakyti
QUOTE(raudonnage @ 2009 12 22, 15:59)
kad mes negalim tuoktis nes jam pirma reiktu skirtis su savaja, o jo viza su salyga,kad jie kartu:) bet zinokit jau viskas lyg ir neblogai,nes radom lawer on no win no fee basis tai surinkom siokius tokius dokus ir sake,kad tures viza jau sausio gale ir gales skirtis tada smile.gif belieka laukti ir tiketis.

Nu ir gerai!Sekmes jums!
Atsakyti
Ateik Šventų Kalėdų naktį
Man savo pasaką pasekti.
Lai prisipildo stebuklu
Grytelė draskoma vilkų.
Lai užsilopo stogas kiauras
Ir praplatėja stalas siauras.
Te išgaruoja visos baimės,
Tegul visiems užtenka laimės
Nors vieną naktį per metus.
Atsiųski savo stebuklus.

sveikinimai visoms,ir tikiu,kad issipildys musu viltys ir troskimai.
Atsakyti