QUOTE(lukne25 @ 2010 06 16, 15:04)
sveikos gyvos mergytes!!!!!nzn cia dziaugtis ar dar ne ,bet yra siokiu tokiu pasikeitimu tikiuos,kad greitu laiku viskas bus issisprende y geraja pusia.nagi snd paskambino advokate ir pasake,kad jau ho final nusprende duoti mb viza,bet dar reik papildymui mano dokumentu kaip yrodymo ar mes dar vis kartu.ar niekas nepasikeite....nes va nuo to musu dok.pridavimo praeja beveik du metai gal todel
arbuvo kam taip ir ko as galeciau cia is sitokiu ju prasymo tiketis,as kaskodel lb bijau dziaugtis,kad nereiktu verkti

arbuvo kam taip ir ko as galeciau cia is sitokiu ju prasymo tiketis,as kaskodel lb bijau dziaugtis,kad nereiktu verkti

LUKNE,manau,kad cia toks ju prasymas tikrai i gera.Mums kai isdave ta 6 menesiams,po to sake vel reiks irodymu,kad kartu gyvenom ir tuos 6 menesius,tam,kad gaut 5 metams

QUOTE(relaxing @ 2010 06 16, 16:10)
Benchnaz, zinau kad judu dabar 'ant' fmrs ar ilgai lauket?
Man prasom placiau

susiradau,pasiskaiciau.Jo mums dave ta 6men.todel,kad ir as turejau bedu su tais popieriais kai pakeiciau darboviete,tai man atseit sueina metai rugsejo menesi kaip as dirbu pilnus metus pas ta pati darbdavi(nesvarbu,kad is tikro jau bus daugiau nei 2 metai).Tai ir jums turbut isduos tokia pat tam laikui,kol sueis tau tie metai

Laukem neilgai man atrodo,bet tikrai dabar nepamenu kiek.Paklausiu MB veliau...