Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - nelegalas

QUOTE(gedvy @ 2009 03 14, 15:04)
mergaites, o jus nenorite vedybu tvarkytis su advokatu pagalba? Aisku pinigai nemazi, bet del savo laimes ir ramaus gyvenimo as manau , kad verta. As su sb jau 5m kartu, bet tik dabar sumasteme tuoktis. Advokate jau sutvarke dokumentus ir issiunte i HO. Dabar laukiam atsakymo ax.gif

Tai ir mes tvarkomes su advokatu,tik visdar renkam irodymus ,kad kartu gyvenam ir t.t.

butinai parasyk atsakyma is HO 4u.gif Labai idomu..

ZIURZA,aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 03 14, 19:29)
Tai ir mes tvarkomes su advokatu,tik visdar renkam irodymus ,kad kartu gyvenam ir t.t.

butinai parasyk atsakyma is HO  4u.gif  Labai idomu..

ZIURZA,aciu uz atsakymus  4u.gif

del irodimo, kad kartu gyvenam mums uzteko tik laisko is agenturos ( kur nuomojames buta)
atsakyma is HO butinai parasysiu, labai tikiuosi kad jis bus teigiamas ax.gif
Atsakyti
Labas Evi,
neskaiciau visu zinuciu, nes biski patingejau ax.gif bet papasakosiu savo drauges istorija. Ji irgi UK su nelegalu draugavo, tada pradejo kartu gyvent, susilauke vaikucio. Jis ejo ten kazkur vis pasirasyt kas menesi kad jis vis dar salyj (nesigilinau, bet ten kai bandai dokumentus tvarkytis vis reikia eit rasytis kad tu dar cia) jis nuejo viena menesi su vaikuciu, viskas ok, po keliu dienu atvaro policija i namus (jo nebuvo namie) perieskojo visus kambarius, sako turim leidima ji deportuoti blink.gif blink.gif Pasirodo paskutini karta kai jis ejo pasirasyt jau planavo ji deportuoti, bet kadangi su vaikuciu buvo tai schmoll.gif
mano drauge sako o tai ka man daryti su vaiku ir antro besilaukiant (antras buvo nestuke.gif ) tie sako turim deportuot ir tada jis gali bandyt grist... Dar iki to jie buvo issiunte gauti leidima tuoktis ir schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nedave. Bande baznycioj irgi ten nesigavo... tada jis pasislapste pora dienu- nes bijojo kad policija vel negristu, ir pirmadieni is pacio ryto ejo ten kazkur advokatai apsiima kelias bylas nemokamai pirmiem atejusiem. Advokatas sake kad leagaliai jo negali atskirti nuo jos ir vaiku ir issiunte dokumentus kad leistu pasilikti kaip seimos nariui, nes jo seima cia (ji, vaikutis ir antras pakeliui) reikejo daug ten doc siusti, iskaitant jos pasa, vaiko gimimo liudoijima ir(kai gime antras jo dokumentus dasiunte) ir tt. Tada vel prase leidimo susituokti, kuri gavo ir kai issiunte santuokos liudijima tada gavo kaip EU piliecio seimos narys (apie 1.5 metu uztruko visas sitas). bet dabar jau jiem ramu ir gali po EU be vizos vazineti mirksiukas.gif
Taip kad daug kantrybes ir jegu pasitelkus galima kazka pasiekti 4u.gif sekmes jums kad ir ka nuspresit daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas35 @ 2009 03 20, 10:45)
Labas Evi,
neskaiciau visu zinuciu, nes biski patingejau  ax.gif  bet papasakosiu savo drauges istorija. Ji irgi UK su nelegalu draugavo, tada pradejo kartu gyvent, susilauke vaikucio. Jis ejo ten kazkur vis pasirasyt kas menesi kad jis vis dar salyj (nesigilinau, bet ten kai bandai dokumentus tvarkytis vis reikia eit rasytis kad tu dar cia) jis nuejo viena menesi su vaikuciu, viskas ok, po keliu dienu atvaro policija i namus (jo nebuvo namie) perieskojo visus kambarius, sako turim leidima ji deportuoti  blink.gif  blink.gif  Pasirodo paskutini karta kai jis ejo pasirasyt jau planavo ji deportuoti, bet kadangi su vaikuciu buvo tai  schmoll.gif
mano drauge sako o tai ka man daryti su vaiku ir antro besilaukiant (antras buvo  nestuke.gif ) tie sako turim deportuot ir tada jis gali bandyt grist... Dar iki to jie buvo issiunte gauti leidima tuoktis ir  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nedave. Bande baznycioj irgi ten nesigavo... tada jis pasislapste pora dienu- nes bijojo kad policija vel negristu, ir pirmadieni is pacio ryto ejo ten kazkur advokatai apsiima kelias bylas nemokamai pirmiem atejusiem. Advokatas sake kad leagaliai jo negali atskirti nuo jos ir vaiku ir issiunte dokumentus kad leistu pasilikti kaip seimos nariui, nes jo seima cia (ji, vaikutis  ir antras pakeliui) reikejo daug ten doc siusti, iskaitant jos pasa, vaiko gimimo liudoijima ir(kai gime antras jo dokumentus dasiunte) ir tt. Tada vel prase leidimo susituokti, kuri gavo ir kai issiunte santuokos liudijima tada gavo kaip EU piliecio seimos narys (apie 1.5 metu uztruko visas sitas). bet dabar jau jiem ramu ir gali po EU be vizos vazineti  mirksiukas.gif
Taip kad daug kantrybes ir jegu pasitelkus galima kazka pasiekti  4u.gif  sekmes jums kad ir ka nuspresit daryti  4u.gif

doh.gif unsure.gif
musu prasymas Home Office virs metu, kad gautu kaip seimos nariui... gal jau neilgai bus... unsure.gif bet viltis yra ax.gif gerai, kad draugei viskas gerai susitvarke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 20, 11:05)
doh.gif  unsure.gif
musu prasymas Home Office virs metu, kad gautu kaip seimos nariui... gal jau neilgai bus...  unsure.gif bet viltis yra  ax.gif gerai, kad draugei viskas gerai susitvarke  4u.gif

man tai kazkoks kosmaras kiek laiko cia dokumentu tvarkymas uztrunka doh.gif vien tas laukimas gali is proto isvest unsure.gif
tikiuosi kad jus jau tuoj irgi gausit 4u.gif kaip tam no news is good news tai reik manyt kad tuoj suzinosit kad dave ir viskas liuks bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 20, 11:05)
doh.gif  unsure.gif
musu prasymas Home Office virs metu, kad gautu kaip seimos nariui... gal jau neilgai bus...  unsure.gif bet viltis yra  ax.gif gerai, kad draugei viskas gerai susitvarke  4u.gif

viskas ir jums bus gerai, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
labukas.. mano situacija irgi panasi i jusu.. tik mes esame ne Uk o norvegijoj.. mano draugas is Libijos.. pries tai buvo vedes norvege, del popieriu taciau dar nepraejus nei metams ir nesulaukus jokiu leidimu nutrauke santuoka.. mes kartu jau 2 metai. laukiames mazylio. o maniskis nei popieriu nei vizos nieko. Norvegijoj sansu susituokti ir susitvarkyti viska mazai. Galvoju bandyt tvarkytis per lietuva. Bet siuose dalykuose as zalia. kaip man gauti jam viza atvykti i lt jei jis yra norvegijoj ir nelegaliai? ir kaip mum susituokti lt jam juk reikia popieriu is jo salies kad nevedes ir panasiai. jis jau karta buvo deportuotas is norvegijos bet pavyko sugristi.. deja nemanau kad dar syki pavyks.. beje mes esam susituoke meceteje bet mazai tai gelbeja. zodziu atrodo padetis be iseities verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panere @ 2009 03 22, 08:35)
labukas.. mano situacija irgi panasi i jusu.. tik mes esame ne Uk o norvegijoj.. mano draugas is Libijos.. pries tai buvo vedes norvege, del popieriu taciau dar nepraejus nei metams ir nesulaukus jokiu leidimu nutrauke santuoka.. mes kartu jau 2 metai. laukiames mazylio. o maniskis nei popieriu nei vizos nieko. Norvegijoj sansu susituokti ir susitvarkyti viska mazai. Galvoju bandyt tvarkytis per lietuva. Bet siuose dalykuose as zalia. kaip man gauti jam viza atvykti i lt jei jis yra norvegijoj ir nelegaliai? ir kaip mum susituokti lt jam juk reikia popieriu is jo salies kad nevedes ir panasiai. jis jau karta buvo deportuotas  is norvegijos bet pavyko sugristi.. deja nemanau kad dar syki pavyks.. beje mes esam susituoke meceteje bet mazai tai gelbeja. zodziu atrodo padetis be iseities verysad.gif

Sveikute 4u.gif
Visu pirma tai noreciau padrasint,kad nera padeties be iseities(pati bandau tuo patiket) mirksiukas.gif Ir sveikinu belaukiant naujos gyvybes nestuke.gif

As pati zalia tokiuose dalykuose.Mes kolkas negalvojam per LT tai nelabai ka zinau g.gif
Man atrodo,kad TBreiktu savo noru grizt i Libija ir tu turetum siust jam viza atvykimui i Lietuva g.gif
Nagi merginos,patyrusios patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bechnaz: 22 kovo 2009 - 22:01
QUOTE(Bechnaz @ 2009 03 22, 21:00)
Sveikute  4u.gif
Visu pirma tai noreciau padrasint,kad nera padeties be iseities(pati bandau tuo patiket)  mirksiukas.gif  Ir sveikinu belaukiant naujos gyvybes  nestuke.gif

As pati zalia tokiuose dalykuose.Mes kolkas negalvojam per LT tai nelabai ka zinau  g.gif
Man atrodo,kad TBreiktu savo noru grizt i Libija ir tu turetum siust jam viza atvykimui i Lietuva  g.gif
Nagi merginos,patyrusios patarkit  4u.gif

Kiek as is savo drauges istorijos zinau, nes jie irgi norejo i LT vaziuoti tuoktis, jos vaikinui LT ambasada nedave vizos schmoll.gif schmoll.gif nes jis negali atgal i cia gristi(neturi vizos), tai kaip ir striges LT butu po apsilankymo ir tada LT tektu organizuoti jo skrydi i jo sali, nes tai butu vienintele vieta i kur jis tikrai bus ileistas unsure.gif
Tada gavosi kad tik i jo sali galijavascript:emoticon(':mirksiukas:')ma vaziuoti tuoktis jai gavus viza, nes butu lengviausias variantas(nes kitur vaikinui problemos su viza) ir tada jis turetu savo salyje po vestuviu surinkt visus doc(netgi nuotraukas nuo draugystes pradzios ir irodymus kad kartu gyvenot kad nestuke.gif ir tt) ir siusti i salies kurioj nori gyventi ambasada prasant vizos doh.gif Ilgas procesas, nera garantiju kad iskart duos, nes jie nori isitikint kad jus tikrai tuoketes nes kartu norit but ir ne del vizos.... Bet tai kaip ir iseitis jei nesigauna toj salyj kur gyvenat tai padaryt mirksiukas.gif
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif kelias baisus ir ilgas. ir baisu kanors daryt kad blogiau nepasidaryt.. bet sedet ir laukt ir negali.. juolab kad lt jam uztikrint nieko negaliu, o cia ir darbasir namai. kiek klausiau lt advokatu tai jie nemato kliuciu viskas atrodo ranka pasiekiama.. kai pasiklausi ambasadoj ar migracijos tarnyboj viskas atrodo neimanoma.. pasiklausineji cia norvegijoj advokatu tai ir sansu mazai.. sudetingiausia kad jo salis nera tokia kaip tunisas ar egiptas kur viskas siek tiek paprasciau..galvojam dar viena varianta kad galbut pasitaupius bandyt ikurti firma lt jo vardu ir taip gaut jam leidimus. Bet zinant musu lietuvele sunkus gyvenimas butu..juolab dabar nauja versla pletot..noretume abu likti norvegijoj.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panere @ 2009 03 23, 16:53)
verysad.gif  kelias baisus ir ilgas. ir baisu kanors daryt kad blogiau nepasidaryt.. bet sedet ir laukt ir negali.. juolab kad lt jam uztikrint nieko negaliu, o cia ir darbasir namai. kiek klausiau lt advokatu tai jie nemato kliuciu viskas atrodo ranka pasiekiama.. kai pasiklausi ambasadoj ar migracijos tarnyboj viskas atrodo neimanoma.. pasiklausineji cia norvegijoj advokatu tai ir sansu mazai.. sudetingiausia kad jo salis nera tokia kaip tunisas ar egiptas kur viskas siek tiek paprasciau..galvojam dar viena varianta kad galbut pasitaupius bandyt ikurti firma lt  jo vardu ir taip gaut jam leidimus. Bet zinant musu lietuvele sunkus gyvenimas butu..juolab dabar nauja versla pletot..noretume abu likti norvegijoj.. verysad.gif

stiprybes jums ir kantrybes 4u.gif
mes svarsteme ta galimybe, tuoktis lt. Kiek issiaiskinom, tai kad vienintele galimybe gauti lt viza buvo ta, kad mb turetu grizti i savo sali, as jam tureciau rasyti iskvietima i lt, o jis tada su iskvietimu eiti i lt ambasada prasyti vizos. tai labai ilgas kelias, nes neaisku ar gaus is pirmo karto viza, kitas dalykas yra (nezinau ar norvegijoje taip pat) bet anglijoje isvaziuojant is salies (jei zmogus buvo salyje nelegaliai) yra uzdedamas stampas, kad zmogus nepageidaujamas sioje salyje nuo 1 iki 10 metu. Todel mes pasirinkome santuoka anglijoje, ji mums pasirode saugesne, nes nereiketu issiskirti ilgam laikui. Dar karta kantrybes jums 4u.gif ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Paskaiciau as cia, ir sugalvojau pasipasakoti irgi. Susipazinau su savo jau db dabartiniu vyru du metai atgal, jis buvo nelegalas UK, pernai vasara susituokem ir spalio menesy issiuntem dokumentus i home office per advokata, gavom patvirtinimo laiska, kad iki kol jie grazins musu dokumentus, mano vyras gali legaliai cia dirbti ir likti, kol jie nuspres ka daryti toliau. Advokatas sake, kad tai gali uztrukt iki metu laiko. As tikiu, kad viskas bus gerai, juk neatims is manes vyro ir is vaiko tevo smile.gif
Atsakyti