Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 2

O HR 7775/00 gali kapoti mėsą? g.gif
Vat būtent sulčių spaudimo funkcija man nera labai reikalinga, bet jei yra tai papildomas privalumas smile.gif
O dėl tos tešlos minkymo, tai, tiesą sakant, labai nusivyliau... sad.gif
HR 7775/00 tikriausia ir kompaktiškesnis? Aišku ir gražesnis... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katane: 24 balandžio 2009 - 13:07
QUOTE(katane @ 2009 04 24, 08:56)
1. Daržovių pjaustymas (šiaudeliais, griežinėliais, kubeliais);

kazko man atrodo, kad pjaustymo kubeliais nelabai yra g.gif dar neteko pastebet kazko tokio g.gif gal klystu, bet nuojauta tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2009 04 24, 08:56)
1. Daržovių pjaustymas (šiaudeliais, griežinėliais, kubeliais);

kazko man atrodo, kad pjaustymo kubeliais nelabai yra g.gif dar neteko pastebet kazko tokio g.gif gal klystu, bet nuojauta tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2009 04 24, 15:03)
O HR 7775/00 gali kapoti mėsą? g.gif
Vat būtent sulčių spaudimo funkcija man nera labai reikalinga, bet jei yra tai papildomas privalumas smile.gif
O dėl tos tešlos minkymo, tai, tiesą sakant, labai nusivyliau... sad.gif
HR 7775/00 tikriausia ir kompaktiškesnis? Aišku ir gražesnis...  blush2.gif

HR 7775/00 gali kapoti mėsą
Kas dėl minkymo, tai dėl to ir pirkau Kenwood KMM760, labai patenkinta, bet čia jau kita kainos kategorija... jei ne tešlos problemos, būčiau pirkus HR 7775 smile.gif
Nes kenwoodui, viską reikia pirkti atskirai, tai kainelė gaunasi x3... bet labai kokybiškas?

Papildyta:
QUOTE(emuxxx @ 2009 04 25, 08:18)

Aš taip pat negirdėjau, kad kombainas pjaustytų kubeliais... labai norėčiau, oi kaip mišrainytes daryčiau smile.gif
Atsakyti
jau du kartus nusivyliau... verysad.gif Matyt per gerai noriu. Gaila del tu kubeliu. Dabar tuomet dar keli klausimai iskilo:
Kiek ziuriu aprasyma HR 7775 tai ten sako, kad yra "minkymo irankis". Tai kaip ten is tikro su tuo minkymu? ar jis tiesiog prastai atlieka sita funkcija, ar jos isvis nera? unsure.gif

Kadangi Jusu atsakymai parode, kad mano norai siek tiek prasilenkia su galimybem, tai dar idomu kaip su bulviu tarkavimu. Ar jis sutarkuos man bulves kaip senoviska lietuviska tarkavimo masinka ar ir vel teks nusivilt? Kitas slykstus darbas - kopustu pjaustymas. Ar galesiu su tuo kombainu pjaustyti kopustus sriubai ar salotoms? g.gif

Dabar jau galvoju apie du modelius philips HR 7775 ir kenwood FP 931. tai kuris visgi butu geriau? blink.gif

ir dar... labai aciu uz konsultacijas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2009 04 27, 17:56)
Ar jis sutarkuos man bulves kaip senoviska lietuviska tarkavimo masinka ar ir vel teks nusivilt? Kitas slykstus darbas - kopustu pjaustymas. Ar galesiu su tuo kombainu pjaustyti kopustus sriubai ar salotoms? g.gif

Apie jusu kombainu modelius nieko nezinau. Va musu kombainui yra diskai buviu tarkavimui, bet as neturiu to disko blush2.gif bet itariu senuju masinku niekas nepakeis biggrin.gif
o kopustus pjaustau, yra dvieju dydziu diskai, tik reikia gerokai papjaustyt kopusta, nes anga kombaino ne super didele smile.gif

beje, Donatas ir Monika jus gal jau gavot savo bulviu skutimo prieda ax.gif ? ir gal netycia ta bulviu tarkavimo diska turit ax.gif ? kazin kiek tas diskas lt kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 04 28, 07:34)
Apie jusu kombainu modelius nieko nezinau. Va musu kombainui yra diskai buviu tarkavimui, bet as neturiu to disko blush2.gif bet itariu senuju masinku niekas nepakeis biggrin.gif
o kopustus pjaustau, yra dvieju dydziu diskai, tik reikia gerokai papjaustyt kopusta, nes anga kombaino ne super didele smile.gif

beje, Donatas ir Monika jus gal jau gavot savo bulviu skutimo prieda ax.gif ? ir gal netycia ta bulviu tarkavimo diska turit ax.gif ? kazin kiek tas diskas lt kainuotu g.gif

smile.gif jau naudoju bulvių skutimo priedą... ilgokai, bet pačiai tik akutes išlupti reikia smile.gif, o jei nenori palaikai ilgiau... aišku tada bulvės mažesnės lieka.
Skutu senas, pernykštes bulves... namines, padžiūvusias... na manau suprantat kaip jos atrodo šiuo metu smile.gif ir ką nuskuta
Tai manau, kai skusiu šviežias, procesas bus daug spartesnis
Iš esmės esu patenkinta, nes baisiausiai nemėgstu bulvių skusti
O bulvių tarkavimo diskas buvo prie daržovių pjaustymo priedo, tarkuoja gerai.
Pjaustyklė atrodo taip:
http://www1.kenwoodw...e...1378&id=292
Papildyta:
QUOTE(katane @ 2009 04 27, 20:56)
jau du kartus nusivyliau... verysad.gif Matyt per gerai noriu. Gaila del tu kubeliu. Dabar tuomet dar keli klausimai iskilo:
Kiek ziuriu aprasyma HR 7775 tai ten sako, kad yra "minkymo irankis". Tai kaip ten is tikro su tuo minkymu? ar jis tiesiog prastai atlieka sita funkcija, ar jos isvis nera? unsure.gif

Kadangi Jusu atsakymai parode, kad mano norai siek tiek prasilenkia su galimybem, tai dar idomu kaip su bulviu tarkavimu. Ar jis sutarkuos man bulves kaip senoviska lietuviska tarkavimo masinka ar ir vel teks nusivilt? Kitas slykstus darbas - kopustu pjaustymas. Ar galesiu su tuo kombainu pjaustyti kopustus sriubai ar salotoms? g.gif

Dabar jau galvoju apie du modelius philips HR 7775 ir kenwood FP 931. tai kuris visgi butu geriau?  blink.gif

ir dar... labai aciu uz konsultacijas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

minkymo irankis prie HR 7775 tikrai yra, ir jis padarys tešlą... tik ne kočiojimui... gali bandyti, bet kai turėjau Philips senesnį modelį, jis proceso metu išsikungdavo nuo perkaitimo (visa laimė, kad yar tokia apsauga, nes kitaip tektų išmesti).
Bet keksui, ar šiaip kokiam pyragui, puikiausiai tinka išplaka tikrai neblogai.
Bulves sutrakuos, kopūstus ar morkas ar dar ką supjaustys, šiaudeliais, riekutėsm...
Kubeliais supjaustys svogūną, nes jis "išsiardo".
Lyginant philips HR 7775 ir kenwood FP 931, aš rinkčiausi Philips, nes kenwood turi labai mažai preidų, jei gerai išsiaiškinau, tai su juo nei baltymų neišmuši, nei pyrago nesumaišysi, o sulčiaspaudė taip pat visai kitokia.
Nors kaina irgi skiriasi atitinkamai pagal priedų kiekį...
Atsakyti
Skutu senas, pernykštes bulves... namines, padžiūvusias...

jetaus, i as noriu lotuliukas.gif rolleyes.gif

O bulvių tarkavimo diskas buvo prie daržovių pjaustymo priedo, tarkuoja gerai.

pas mane nebuvo jo, buvo tik trys diskai, bulvem fri, ir dar du tarkavimui ir griezineliais, skirtingu dydziu. uztai ir mastau gal reikia ir likusius tris dasipirkt g.gif

minkymo irankis prie HR 7775 tikrai yra, ir jis padarys tešlą... tik ne kočiojimui... gali bandyti, bet kai turėjau Philips senesnį modelį, jis proceso metu išsikungdavo nuo perkaitimo

siaip turetu isminkyt tesla, pas drauge philips'as isminkydavo g.gif supildavom miltus, vandeni, siek tiek aliejaus, tai nei minutes neuztrukdavo tesla suminkyt g.gif

kazko nepavyko normaliai pacituot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 28 balandžio 2009 - 10:18
QUOTE(emuxxx @ 2009 04 28, 12:14)
siaip turetu isminkyt tesla, pas drauge philips'as isminkydavo g.gif supildavom miltus, vandeni, siek tiek aliejaus, tai nei minutes neuztrukdavo tesla suminkyt g.gif

Iki kočiojimo?
Nes kitokią tešlą taip...

Bulvių tarkavimo diskus galima nusipirkti atskirai... aišku žiūrint koks kombainas.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 04 28, 09:20)
Iki kočiojimo?
Nes kitokią tešlą taip...

nu jo, i ta gniuzula suminkydavo, tada iskociot belikdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 04 29, 01:00)
nu jo, i ta gniuzula suminkydavo, tada iskociot belikdavo g.gif

Tada gal jos "jaunesnis"? Mano sunukas, minkydamas pradėdavo po stalą "vaikščioti", tekdavo prilaikyti lotuliukas.gif
Tiesą sakant ir juo labai patenkinta buvau, bet šiemet pirkau naują, nes mano Philipsiukas susidėvėjo, nemažai naudojau, tai jungiamosios plastikinės dalys sudilo, aikšku ką norėti naudojausi kokius 7 metus blush2.gif
bet vistiek dabar kai rinkausi... žiūrėjau, kad viskas metalas į metalą būtų.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 04 29, 13:37)
Tada gal jos "jaunesnis"?

gali but, kad jaunesnis, nes pirktas mazdaug pries 5metus smile.gif

beje, ar jus ka nors darot su situo disku? ax.gif
Atsakyti