Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 2

Pasinaudojus jusu patarimais vakar nusipirkau PHILIPS 7775. thumbup.gif

Jau isbandziau tarkuodama bulves ir morkas, pjaustydama kopustus ir spausdama apelsinu sultis. Priekaistu neturiu, kol kas mano lukesciai pasiteisino thumbup.gif. Na jei ieskociau prie ko prikibt, tai tarkuojant palieka didokus gabakelius. Aisku neturiu su kuo lygint, gal kitu butu dar blogiau smile.gif, o gal dar man naudojimosi igudziu truksta... g.gif

Labai patinka man jo dizainas, ziuriu ir atsigeret negaliu blush2.gif

Pries perkant daug kas gazdino, kad tingisi surinkinet ji, daug plaut ir pan., todel tik gules spintelej ir retai bus naudojamas. NIEKO PANASAUS!!!!! schmoll.gif Labai paprasta surinkti, nedaugiau ir plovimo gaunasi tongue.gif

Dar karteli aciu visiems patarusiem rinktis sita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2009 05 25, 17:32)
Pasinaudojus jusu patarimais vakar nusipirkau PHILIPS 7775.  thumbup.gif

Jau isbandziau tarkuodama bulves ir morkas, pjaustydama kopustus ir spausdama apelsinu sultis. Priekaistu neturiu, kol kas mano lukesciai pasiteisino  thumbup.gif. Na jei ieskociau prie ko prikibt, tai tarkuojant palieka didokus gabakelius. Aisku neturiu su kuo lygint, gal kitu butu dar blogiau  smile.gif, o gal dar man naudojimosi igudziu truksta...  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir man tas pats, labai džiaugiuosi ir greitai viską padarau. Man lengviau paplauti po to nei pjaustyt didelį indą morkų, kopūstų ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
  Ir man tas pats, labai džiaugiuosi ir greitai viską padarau. Man lengviau paplauti po to nei pjaustyt didelį indą morkų, kopūstų ir t.t.

drinks_cheers.gif O dar paprastai pjaustant tuos kopustus tai dar ir puse virtuves as ju pridrabstau blush2.gif, tai tuo atzvilgiu cia tikrai maziau plaut reikejo thumbup.gif
Atsakyti
Smagu matyti, kad džiaugiatės pirkiniais bigsmile.gif
Aš pati, buvau laiminga, kai gavau pirmą virtuvinį kombainą... dabar atrodo, kad butinybė, o kaip gi be jo smile.gif
Imi ir pripranti ax.gif
Bet iš tiesų, tikrai labai geras pagalbininkas maisto ruošoje
Atsakyti
Mergaites, o kuo sitie skiriasi g.gif

VIRTUVINIS KOMBAINAS PHILIPS HR7774

Prekės kodas: 000050924203

Kaina:
499,00 Lt
(144,71 EUR)

Aprašymas: Galingumas 1000W; 3,4 l talpos indas; 1,5 l talpos plaktuvas kokteiliams; trumpalaikis greičio padidinimas; Komplekte yra šie priedai: pjaustymo peilis mėsai, 3 pjaustyklės daržovėms (šiaudeliams, griežinėliams bei sūriui), Antgaliai plakimui ir maišymui; Citrusinių vaisių sulčiaspaudė; > Suteikiama 24 mėn garantija.

000050925349
529,00 Lt
(153,41 EUR)

Galingumas 1000W; 3,4 l talpos indas; 1,5 l talpos plaktuvas kokteiliams; trumpalaikis greičio padidinimas; Komplekte yra šie priedai: pjaustymo peilis mėsai, 3 pjaustyklės daržovėms (šiaudeliams, griežinėliams bei sūriui), Antgaliai plakimui ir maišymui; Citrusinių vaisių sulčiaspaudė; > Suteikiama 24 mėn garantija.

VIRTUVINIS KOMBAINAS PHILIPS HR7775
000050949394

899,00 Lt
(260,71 EUR)

Galingumas 1000W; 3,4 l talpos indas; 1,5 l talpos plaktuvas kokteiliams; trumpalaikis greičio padidinimas; Komplekte yra šie priedai: pjaustymo peilis mėsai, 3 pjaustyklės daržovėms (šiaudeliams, griežinėliams bei sūriui), Antgaliai plakimui ir maišymui; Citrusinių vaisių ir universali sulčiaspaudė; Suteikiama 24 mėn garantija.

nuoroda
Papildyta:
o gal geriau sita ziureti g.gif
VIRTUVINIS KOMBAINAS KENWOOD KM266

nuoroda

Aprašymas
Galingumas - 900W, plastikinis korpusas su nerūdijančio plieno apdaila, nerūdijančio plieno dubuo 4.3ltr., minkymo kablys su tešlos skirtuvu, K formos minkymo kablys, plakimo ir maišymo šluotelės, apsauginis dangtelis, įvairių greičių ir "Pulse" pulsuojantis nustatymo režimas. Papildomi priedai komplektacijoje: 1.5l. plastikinis plaktuvas, mėsmalė (2 diskeliai), 1.4l plastikinio indo talpa, nerūdijančio plieno ašmenys, smulkiai/stambiai pjaustantys ir tarkavimo (bulvių) diskeliai (6 vnt. komplektacijoje), citrusinių vaisių sulčiaspaudė, daržovių ir vaisių sulčiaspaudė. Suteikiama 24 mėn garantija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 09 birželio 2009 - 18:38
Va galiu jau pasidalint šiek tiek savo patyrimu biggrin.gif naudojantis Philips HR7775. Dirba šiek tiek garsiau, nei tikėjausi. Bet pas mamą Kenwood apynaujis kriokia palygint su šituo biggrin.gif
Tarkavau morkas su vadinama bulvine tarka. Iš septynių didžiulių morkų jis paliko du mažus galiukus nesutarkuotus ir vieną juostelę, tai skaitau labai gerai. Iš kelių draugių girdėjus daug blogesnių atsiliepimų su kitokiais kombainais darant šitą.

Pjausčiau kopūstą smulkiai, viskas liuks. Su svogūnais tas pats.

Sultis spaudžia tikrai gerai taip pat thumbup.gif

O labiausiai patenkinti abu su vyru kokteiline biggrin.gif Kas antrą vakarą prisiplakam įvairiausių jogurtinių kokteilių su uogom, vaisiais thumbup.gif Įdomu kada atsibos biggrin.gif

Taigi, kažkokių didelių minusų nepastebėjau bent jau kol kas ir prie to garso pripratau jau. Lyginant su tais, kuriais teko naudotis pas draugus ar tėvus, tai vėl rinkčiausi tik šitą kombainą. Dizainas taip pat man gražiausias buvo iš visų apžiūrinėtų, nes į tuos plasmasinius nenorėjau žiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 06 09, 20:37)
Mergaites, o kuo sitie skiriasi  g.gif

Prekės kodas:  000050924203
Kaina: 
499,00 Lt
(144,71 EUR)

Aprašymas:  Galingumas 1000W; 3,4 l talpos indas; 1,5 l talpos plaktuvas kokteiliams; trumpalaikis greičio padidinimas; Komplekte yra šie priedai: pjaustymo peilis mėsai, 3 pjaustyklės daržovėms (šiaudeliams, griežinėliams bei sūriui), Antgaliai plakimui ir maišymui; Citrusinių vaisių sulčiaspaudė; > Suteikiama 24 mėn garantija. 
000050925349
529,00 Lt
(153,41 EUR)
Galingumas 1000W; 3,4 l talpos indas; 1,5 l talpos plaktuvas kokteiliams; trumpalaikis greičio padidinimas; Komplekte yra šie priedai: pjaustymo peilis mėsai, 3 pjaustyklės daržovėms (šiaudeliams, griežinėliams bei sūriui), Antgaliai plakimui ir maišymui; Citrusinių vaisių sulčiaspaudė; > Suteikiama 24 mėn garantija. 
VIRTUVINIS KOMBAINAS PHILIPS HR7775
000050949394
899,00 Lt
(260,71 EUR)
Galingumas 1000W; 3,4 l talpos indas; 1,5 l talpos plaktuvas kokteiliams; trumpalaikis greičio padidinimas; Komplekte yra šie priedai: pjaustymo peilis mėsai, 3 pjaustyklės daržovėms (šiaudeliams, griežinėliams bei sūriui), Antgaliai plakimui ir maišymui; Citrusinių vaisių ir universali sulčiaspaudė; Suteikiama 24 mėn garantija.
nuoroda
Papildyta:
o gal geriau sita ziureti  g.gif
VIRTUVINIS KOMBAINAS KENWOOD KM266
nuoroda
Aprašymas
Galingumas - 900W, plastikinis korpusas su nerūdijančio plieno apdaila, nerūdijančio plieno dubuo 4.3ltr., minkymo kablys su tešlos skirtuvu, K formos minkymo kablys, plakimo ir maišymo šluotelės, apsauginis dangtelis, įvairių greičių ir "Pulse" pulsuojantis nustatymo režimas. Papildomi priedai komplektacijoje: 1.5l. plastikinis plaktuvas, mėsmalė (2 diskeliai), 1.4l plastikinio indo talpa, nerūdijančio plieno ašmenys, smulkiai/stambiai pjaustantys ir tarkavimo (bulvių) diskeliai (6 vnt. komplektacijoje), citrusinių vaisių sulčiaspaudė, daržovių ir vaisių sulčiaspaudė. Suteikiama 24 mėn garantija.

Skiriasi iš esmės
HR7774 nuo HR7775 —skiriasi tuo, kad HR7774 yra paprastesnis neturi bulvių tarkavimo peilio, yra paprasta sulčiaspaudė, negalima reguliuoti riekelėm pjautymo storio
KENWOOD KM266 — neturi daug priedų, bet yra idealiai pritaikytas tešlai gaminti.
Atsakyti
nu va, philips 7775 jau mano virtuveje ax.gif
kolkas dar neisbandem blush2.gif
o su kuo bulves cepelinams tarkoti tenai g.gif daliu tiek, kad nesusigaudau kas prie ko doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 06 11, 16:37)
Skiriasi iš esmės
HR7774 nuo HR7775 —skiriasi tuo, kad HR7774 yra paprastesnis neturi bulvių tarkavimo peilio, yra paprasta sulčiaspaudė, negalima reguliuoti riekelėm pjautymo storio
KENWOOD KM266 — neturi daug priedų, bet yra idealiai pritaikytas tešlai gaminti.

teslos gaminimui tokio daikto tikrai nereikia, tai manau gerai kad pasirinkom 7775 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 12 birželio 2009 - 18:14
QUOTE(Sidabra @ 2009 06 12, 18:12)
nu va, philips 7775 jau mano virtuveje  ax.gif
kolkas dar neisbandem  blush2.gif
o su kuo bulves cepelinams tarkoti tenai  g.gif  daliu tiek, kad nesusigaudau kas prie ko  doh.gif  biggrin.gif

Yra vienas tas peilis tarkavimo su skylutėmis aštriai išbadytomis. Na kaip paprastos rankinės tarkos būna morkoms, bulvėms. Ot nupasakojau biggrin.gif Aš morkas tarkavau jau. Nepaisant kelių nedidelių paliktų galiukų, viskas super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 06 10, 09:11)

O labiausiai patenkinti abu su vyru kokteiline  biggrin.gif  Kas antrą vakarą prisiplakam įvairiausių jogurtinių kokteilių su uogom, vaisiais thumbup.gif Įdomu kada atsibos  biggrin.gif

Šita kombaino dalis mum irgi geriausia lotuliukas.gif Ypač kai dabar yra šviežių braškių smile.gif O aš turiu tą raudoną Kenwood, nežinau koks ten modelis ax.gif , bet viskas OK
Atsakyti
Laba diena
senasis kombainas iškeliavo į kombainų rojų. Noriu protingai išsirinkti naują. Kol kas (temą perskaičiau, parduotuvėse apsilankiau) į akį krito šitie:
Philips HR7774

PHILIPS HR7774

user posted image

ir šito:
Kenwood FP735
Kenwood FP735
user posted image

Nesu prisirišusi nei prie gamintojo, nei prie kainos. Aiškiai žinau ko noriu:
man NEREIKIA mėsmalės (na, jeigu pastaruosius pekiolika metų nemaliau, tai turbūt ir nebemalsiu)
NEREIKIA sulčiaspaudės, nes ją turiu ir labai patenkinta (Stollar BJE 500)
NEREIKIA kavamalės

Aktualu:
salotų tarkavimas/pjaustymas
kokteilinė (naudojama ypač dažnai)
varškės, kremų, kiaušinių trynimas
tešlos maišymas
sūrio tarkavimas (mano buvusys Moulinex blogai tai darė)
galia nemažiau kaip 1000 W
ilgaamžiškumas ir patikimumas
kompaktiškumas

Pakritikuokit pasirinkimus, jei kam bus ūpo. Norisi nusipirkti protingai ir nemokėti už funkcijas, kuriomis nesinaudosiu. Geriau - jei būtų mažiau plastmasės ir daugiau metalo. Kenwood patinka labiau nei Philipsas.

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 13 birželio 2009 - 17:08
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 05 26, 13:52)

Sakykit, o kaip bulviu tarkavimo diskas? g.gif Bulviu tarkavimo masina baigia numirt, tai mastau ar kenwood diskas gali atstoti sena gera bulviu tarkavimo masina biggrin.gif ? g.gif
Atsakyti