Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 2

QUOTE(Deiva1212 @ 2009 12 10, 16:50)
Ieškojau kombaino kuris tešlą minkytų. Tai žiūrėjau ir Cuisinart, ir Magimix, bet po to apsistojau ties Bosch. Nusipirkau Bosch MUM47. Labai jis man patinka. Negaliu atsidžiaugti. thumbup.gif  Mažutis, kompaktiškas. Tešlą koldūnams, mielinę tešlą labai gerai minko. Bulvių košę labai gerai padaro. Kas ieško mažo mikserio, rekomenduoju thumbup.gif

aciu uz nuorodas.
ir kaip MUM 4 - uztenga pajegumu kietai teslai (pvz., koldunams) isminkyti?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 12 10, 21:26)
aciu uz nuorodas.
ir kaip MUM 4 - uztenga pajegumu kietai teslai (pvz., koldunams) isminkyti?

Minkiau koldūnams tešlą, šiek tiek siūbavo kombainas, bet su darbu susitvarkė. Minkiau maždaug iš 0,5 kg miltų. Na jis lengvas, dėl to nėra labai stabilus. Mūsų 4 asmenų šeimai pilnai užtenka MUM4.
Atsakyti
Gal pas kurią kombainas turi CLEAN mygtuką? Kam jis reikalingas? Instrukcija tyli, o spausti baisu biggrin.gif
Atsakyti
Prisiduodu - paskutinę pernai metų dieną prigriebiau štai tokį:
http://www.tavovirtu...s_bosch_mum6n22

pirkau senukuose, tai kaina, sakyciau, gerokai mazesne bigsmile.gif

į standartinę komplektaciją įeina: bliūdas, tešlos kablys, plakimo šluotelės, kokteilinė ir mėsmalė.

išbandžiau kokteilinę: kokteiliams ir tyrsriubėm labai gerai. bet jei reikalas tirštesnis, tai nepagriebia to, kas yra ant viršaus.

minkiau tešlą koldūnams - thumbup.gif bigsmile.gif

dabar reikia tik pjaustymui-tarkavimui prieda nusipirkti.
Atsakyti
sveikos,
renkuosi virtuvini kombaina, nusiziurejau sita, gal aks turi?
http://www.eurobuiti...529-profikubixx

Atsakyti
QUOTE(san @ 2010 01 04, 08:59)
Prisiduodu - paskutinę pernai metų dieną prigriebiau štai tokį:
http://www.tavovirtu...s_bosch_mum6n22

pirkau senukuose, tai kaina, sakyciau, gerokai mazesne bigsmile.gif

į standartinę komplektaciją įeina: bliūdas, tešlos kablys, plakimo šluotelės, kokteilinė ir mėsmalė.

išbandžiau kokteilinę: kokteiliams ir tyrsriubėm labai gerai. bet jei reikalas tirštesnis, tai nepagriebia to, kas yra ant viršaus.

minkiau tešlą koldūnams -  thumbup.gif  bigsmile.gif

dabar reikia tik pjaustymui-tarkavimui prieda nusipirkti.

gal galit parasyt kiek mazesne? blush2.gif
Atsakyti
uz kiek parduodate?
Atsakyti
QUOTE(Gita22 @ 2010 01 05, 13:46)
sveikos,
renkuosi virtuvini kombaina, nusiziurejau sita, gal aks turi?
http://www.eurobuiti...529-profikubixx

Jei skaitote rusiškai, čia labai daug informacijos apie šį kombainą
http://hlebopechka.r...p;topic=22259.0
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Pasakykite kas turite Philips HR7775 virtuvin kombainą, ar jis turi mesmalės funkcija ar ne. Nes skaičiau rusiškuose psl. kad kaip ir mala su juo mėsa, bet aprašyme tai nematau kad būtų. Tai kaip iš tikrųjų, gal kas pasidalinti galite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2010 01 08, 12:46)
Sveikos mamytės  4u.gif

Pasakykite kas turite Philips HR7775 virtuvin kombainą, ar jis turi mesmalės funkcija ar ne. Nes skaičiau rusiškuose psl. kad kaip ir mala su juo mėsa, bet aprašyme tai nematau kad būtų. Tai kaip iš tikrųjų, gal kas pasidalinti galite wink.gif

Turim šitą kombainą jau metus ir esam LABAI patenkinti.
Dėl mėsmalės - jis atskiros neturi. Bet mėsos "malimui" naudojam tiesiog pagrindinį peilį, kuris su kapoja mėsą ir padaro kaip faršą. Tuo pačiu pridedi druską, prieskonius tai ir suminko. Tada jami iš indo ir kotletukus tiesiai į keptuvę formuoji. Jeigu dar turi kokių klausimų apie šitą kombainą tai parašyk, gal į a.ž. nelabai seku šitą temą, bet tikrai atsakysiu, nes mes su vyru labai patenkinti esam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuuzia: 13 sausio 2010 - 16:56
Labukas,

Prieš renkantis kombainą ieškojau daug informacijos, daug skaitinėjau ir čia ax.gif Tad jaučiu pareigą parašyti ir savo patirtį bei nuomonę, gal kam pravers 4u.gif
Užsiprašiau Kalėdų senio Kenwood KM266 ir nuo pat Kūčių iki dabar jau kai ką esu išbandžius smile.gif Pagrindiniai mano kandidatai buvo Bosch mum4655 ir tas kurį jau turiu smile.gif
Mano poreikiai buvo tokie:
Plakiklis
Tešlos minkymui ir maišymui skirti priedai
Smulkintuvas
Daržovių pjaustyklės (ypač bulvių tarkavimo peiliai)
Mėsmalė (prireiks laaabai retai, tad man tokios, manau, bus per akis)
Sulčiaspaudės ir kokteilinė nebuvo ypatyngai reikalingi, nes turiu atskirą aparatą, bet dabar su mielu noru jį atiduosiu mamai smile.gif

Papildyta:
Dėl ko nesirinkau Bosch mum4655 :
Man jis labai patiko savo išvaizda ir kompaktiškumu wub.gif , bet...
- Jo galingumas (550w) lyginant su Kenwood'u (900w) gerokai skyrėsi; jis neturi K formos maišymo priedo;
- Man nelabai patiko, kad norint atlenkti lanksčiąją dalį reikia viena ranka spausti mygtuką, kita kelti;
- Pjaustant daržovęs man pasirodė, kad plauti ir valyti Kenwood indą bus paprasčiau nei bosch'o priedą peiliams;
- Jis baltas, o man matomoje vietoje stovintis kombainas gražesnis pilkas/sidabrinis, be to baltas plastikas su laiku "nusispalvina" maistinėm spalvom...
- Jis neturi smulkintuvės, tad ją reikia pirkti papildomai ir, jei konsultantas sakė tiesą, tai tai pjaustyklei, kuri tinka šiam kombainui, netinka atskirai užsakomi peiliai mastau.gif
(o kam aktualu, tai dar prie jo nėra paprastų vaisių sulčiaspaudės)
Be abejonės Bosch mum8 ar Kenwood kombainai metaliniu korpusu mane traukė labiausiai, tačiau įvertinau investicijų atsipirkimą ir nusprendžiau, kad neverta smile.gif Be to jie skirti profesionalams ir didesniems kiekiams gaminti (jų dubenys yra per dideli mano ir mano šeimos poreikiams) tad manau, kad namams pilnai pakanka "naminio" kombaino rolleyes.gif

Dabar apie gautą dovaną smile.gif
- Kiaušinius plaka tikrai šauniai, tačiau išplakti pvz. 2 baltymus ar 3 trynius prireiktų tikriausiai nemažai laiko (nelabai įsivaizduoju kaip toks kiekis plaktųsi profesionaliuose kombainuose). Aš tiek kantrybės neturėjau, todėl išplakiau su turėtų Philips'o mikseriu, esančiu prie blenderio rolleyes.gif
- Tešlą minko taip pat gerai - pakanka tiek galingumo, tiek kablio visiems galams pasiekti smile.gif
- K formos kablys puikiai susitvarkė su trapia tešla, tirštesnę masę taip pat maišo šauniai. Su juo pabandžiau išsukti ir sviestą su cukrumi - visas sviestas vis lipo ant kablio, todėl kelis kratus teko jį nukratyti į dubenį... Kol kas manau, kad arba sviestas buvo per kietas (nes nebuvo atšilęs iki kambario temperatūros), arba tam reikėjo pasirinkti paprastą minkymo kablį g.gif
- Daržovių pjaustyklė morkas sutarkavo ir agurkus supjaustė be priekaištų, o va tarkuojant bulves smulkia tarka likdavo ploni gabaliukai bulvių... Bet pats tarkis blynams labai tiko smile.gif
- Smulkintuvė smulkina PUIKIAI thumbup.gif Tiek svogūnai, tiek riešutai susimulkino labai tolygiai net be puls režimo wub.gif
- Pieno kokteilis gavosi taip pat geros konsistencijos smile.gif
Sulčiaspaudės ir mėsmalė kol kas neišbandytos, laukia savo eilės ax.gif Dar lėksiu užsakyti free pjaustykle ir įspūdžiais pasidalinsiu vėliau mirksiukas.gif
- Indas gana didelis ir kartais net norėtųsi mažesnio biggrin.gif Kita vertus, kol kas dar niekas nebuvo ištiškę per kraštus, nors maišiau ir didesnius kiekius rolleyes.gif

Tai tiek pastebėjimų ir patirties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 14 sausio 2010 - 02:11
QUOTE(kuuzia @ 2010 01 13, 17:56)
Turim šitą kombainą jau metus ir esam LABAI patenkinti.
Dėl mėsmalės - jis atskiros neturi. Bet mėsos "malimui" naudojam tiesiog pagrindinį peilį, kuris su kapoja mėsą ir padaro kaip faršą. Tuo pačiu pridedi druską, prieskonius tai ir suminko. Tada jami iš indo ir kotletukus tiesiai į keptuvę formuoji. Jeigu dar turi kokių klausimų apie šitą kombainą tai parašyk, gal į a.ž. nelabai seku šitą temą, bet tikrai atsakysiu, nes mes su vyru labai patenkinti esam.

thumbup.gif Ačiū už atsakymą smile.gif Manau, kad jau apsisprendžiau smile.gif
Atsakyti