Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

ak..kokios man jos grazios....nors yra lb graziu ir paprasto dizaino,bet butent tokios uzsigeidziau ir viskas... blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
Cia puokstele merginom, daranciom vestuves juros tematika..man tai lb fainiai tos kriauklytes atrodo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 04 02, 07:48)
Roziu patale daro tikrais ispudingas puokstes ... siaip sveikinimui  wub.gif
Mergaites dirbancios ten tikrai turi be galo daug fantazijos ir prigalvoja daug nuostabiu dalyku, taciau mano nuomone vestuvine puokste turetu buti tokia, kokia ja isivaizduoja nuotaka, o ne floriste  blush2.gif
Niekada negalvojau jog sitaip sakysiu, nes man Roziu patalas buvo idealiausias geliu salonas Kaune, taciau... trim nuotakom rekomendavau sita salona, visos dares pagal nuotraukas ir kaip bebutu gaila visas tris padare visiskai kitokias (ir sakyciau ne is gerosios puses) nei buvo prasyta.  doh.gif
Todel rekomenduoju smulkiai itraukti i uzsakymo lapa kokiu gelyciu norit. Ir butinai diena pries pasiskambinkit pasitikslinti ar viska normaliai suprato  4u.gif

Va va mano drauge irgi ten viska vestuvems patikejo tai buvo prasyta vienaip puoste daryti padare kitaip, masina irgi ne taip papuose, net geliu spalvu atrodo tam salone darbuotojos neskiria doh.gif Zodziu per didele rizika butu tokiam salone kazka daryt schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 04 02, 13:58)
Va va mano drauge irgi ten viska vestuvems patikejo tai buvo prasyta vienaip puoste daryti padare kitaip, masina irgi ne taip papuose, net geliu spalvu atrodo tam salone darbuotojos neskiria  doh.gif  Zodziu per didele rizika butu tokiam salone kazka daryt  schmoll.gif  4u.gif

unsure.gif kaip idomu, o as kazkaip nieko buvau apie juos negirdejus, nu aciu uz pasisakymus, zinosim mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, besiruošiančios tapti ienėmis,
tas malonias paieškas turėjau ir aš
pasidalinsiu ir savo puokšte iš orchidėjų, savo mėgstamiausių gėlių
man labai ji patiko, nes rankose laikyti nereikėjo, rankos visad laisvos.
o ir turi aš ją iki šiol, nes pačios gėlės dirbtinės, tik žalumynai tikri.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 04 02, 08:45)
O as issirinkau sau tokia puokste:)

o geras, kaip idomiai atrodo! thumbup.gif
Atsakyti
Nu sau puokstes as dar nepasidariau (ankstoka biski biggrin.gif ) o va savo pamergem pati jau pagaminau kazka panasaus i rankinukus maziukus tik ta gyva gerbera paskutine diena idesiu pagal ju sukneliu spalva "parsiuko" kazkokia (kad tik pavyktu ta spalva gaut kai reikes g.gif )
Atsakyti
gražu, tik manyčiau,kad nereiktų daryti to smailėjimo į apačia, nes man, tik nesupyk, tai primena apatrinį trikotažą.
o gal taip ir reikia?
Atsakyti
Tik tuo atveju jeigu visi apatiniai jums patinka sirdeles formos biggrin.gif nes cia yra tokia turine (neplokscia) sirdele su rankenele
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 02, 15:07)
Nu sau puokstes as dar nepasidariau (ankstoka biski  biggrin.gif  ) o va savo pamergem pati jau pagaminau kazka panasaus i rankinukus maziukus tik ta gyva gerbera paskutine diena idesiu pagal ju sukneliu spalva "parsiuko" kazkokia (kad tik pavyktu ta spalva gaut kai reikes  g.gif )

manau labai dailu bigsmile.gif
kiek suprantu pati cia darei .... tada tuo labiau dailu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 02, 16:11)
Tik tuo atveju jeigu visi apatiniai jums patinka sirdeles formos  biggrin.gif nes cia yra tokia turine (neplokscia)  sirdele su rankenele

gal tik tokiu kampu fotografuota, kad taip man pasirodė
gal reikėjo tiesiai virš fotkint, tai geriau matytusi ta širdelė
gal kai rankose tai visai čiki atrodo
Atsakyti
Ingusia, skaitau temeles ir visur tavo mielus darbelius randu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 04 02, 09:45)
O as issirinkau sau tokia puokste:)

oj kokia idomi bigsmile.gif
Atsakyti