Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 02, 15:07)
Nu sau puokstes as dar nepasidariau (ankstoka biski  biggrin.gif  ) o va savo pamergem pati jau pagaminau kazka panasaus i rankinukus maziukus tik ta gyva gerbera paskutine diena idesiu pagal ju sukneliu spalva "parsiuko" kazkokia (kad tik pavyktu ta spalva gaut kai reikes  g.gif )

Grazu thumbup.gif tik man tos dideles gerberos cia visai nereikia smile.gif
Atsakyti
[quote=vilmutute,2008 04 02, 08:45]
O as issirinkau sau tokia puokste:)

Labas smile.gif As irgi apie tokia galvoju, nes be galo lelijos patinka. Bet nzn, negaliu apsispresti. O kur ja darysiesi? Gsl nepaslaptis kiek tokia kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
Darysiuos Kaune,Ziedu valdove...O tu is kokiomiesto?
[quote=Peachy_sheila,2008 04 02, 20:41]
[quote=vilmutute,2008 04 02, 08:45]

Labas smile.gif As irgi apie tokia galvoju, nes be galo lelijos patinka. Bet nzn, negaliu apsispresti. O kur ja darysiesi? Gsl nepaslaptis kiek tokia kainuoja? blush2.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2008 04 02, 19:49)
Grazu  thumbup.gif  tik man tos dideles gerberos cia visai nereikia  smile.gif

Galvojau ir as taip todel ir bandomaji varianta pasidariau su ta oranzine gerbera. Be jos kazkaip gal labai jau kuklu butu, man lyg akcento truko g.gif
Butu smagu kitu mintis, pasiulymus ir kritika isgirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 03, 08:51)
Galvojau ir as taip todel ir bandomaji varianta pasidariau su ta oranzine gerbera. Be jos kazkaip gal labai jau kuklu butu, man lyg akcento truko  g.gif
Butu smagu kitu mintis, pasiulymus ir kritika isgirsti  smile.gif

galbūt kokį nors tokį patį akcentą iš tavo puokštės
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 03, 09:59)
galbūt kokį nors tokį patį akcentą iš tavo puokštės

Mano puokste bus sirdeles reme (ploksciam is sidabriniu vieluciu sunarpliotam)susmaigstytos ramunes baltos o viduryje trys "parsiuko" splavos gerberos" ir visi kotai apacioje suimti ir juostele apsukti. Zodziu forma vienijanti viska bus sirdele, spalvos balta ir parsiukine, geles ramunes ir gerberos. Tai kartosis visame sventes dekoravime
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 03, 10:17)
Mano puokste bus sirdeles reme (ploksciam is sidabriniu vieluciu sunarpliotam)susmaigstytos ramunes baltos o viduryje trys "parsiuko" splavos gerberos" ir visi kotai apacioje suimti ir juostele apsukti. Zodziu forma vienijanti viska bus sirdele, spalvos balta ir parsiukine, geles ramunes ir gerberos. Tai kartosis visame sventes dekoravime

butinai po vestuviu idek savo puokstes foto, labai idomu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
taip
lauksim nuotraukyčių

mums tai su floriste labai pasisekė
ji išpildė visas mano fantazijas taip kaip norėjau. ir patarimų daug davė dėl salės puošybos
ji mums padarė visiems puokštes (pulkui), o atvažiavusi prie zagso surinko visas sveikintojų gėles ir iš jų padarė papuošimus salėj, kol mes važinėjomės. taip sutaupėm papildomas išlaidas, o gėlės naudinai pasidarbavo.
nes gėlių tai oho kiek buvo. labai daug sveikintojų atėjo. mes kaip durniai doh.gif nuo durų nepasitraukėm zagso, tai 2 poras užlaikėm išeiti.
Atsakyti
gaila negaliu ikelti nuotrauku, bet noreciau baltu arba zalsvu roziu puokstes (net nezinau ar ji taip vadinasi) ji yra i kamuoliuka (apvalu) prikaisiotos rozes ir gaunasi apvali, laikyti reikia uz dirzelio, bet idomu kiek ji gali kainuoti ir ar tos rozes neiskris smile.gif
Atsakyti
O kokia foloriste tavo buvo?

QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 03, 13:17)
taip
lauksim nuotraukyčių

mums tai su floriste labai pasisekė
ji išpildė visas mano fantazijas taip kaip norėjau. ir patarimų daug davė dėl salės puošybos
ji mums padarė visiems puokštes (pulkui), o atvažiavusi prie zagso surinko visas sveikintojų gėles ir iš jų padarė papuošimus salėj, kol mes važinėjomės. taip sutaupėm papildomas išlaidas, o gėlės naudinai pasidarbavo.
nes gėlių tai oho kiek buvo. labai daug sveikintojų atėjo. mes kaip durniai  doh.gif nuo durų nepasitraukėm zagso, tai 2 poras užlaikėm išeiti.

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 04 02, 09:45)

labai grazi.as ir panasios noriu wub.gif
Atsakyti
[quote=vilmutute,2008 04 02, 09:45]

Kaip grazu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti