Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(TAILER @ 2008 03 11, 12:11)
ir as is orchideju darysiu savo puokstele smile.gif
mes ta pacia dienele tuokiames mirksiukas.gif

Aga tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pakalnutės wub.gif
Atsakyti
Mano vestuves uz 3 menesiu. Galvojau jau uzsakyt savo puokste, bet buvusio vyro sese sako, kad spesiu pries 1 savaite(kai atvarysiu i Vln, nes gyvenu uzseny). Kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 10, 12:37)

Puikita999 gal gali parasyti is kokio cia saito paemei tas foto, noretusi didesnem fotkem paziureti, nes yra visai nieko puoksteliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 03 11, 17:35)
Mano vestuves uz 3 menesiu. Galvojau jau uzsakyt savo puokste, bet buvusio vyro sese sako, kad spesiu pries 1 savaite(kai atvarysiu i Vln, nes gyvenu uzseny). Kaip jus manot?  g.gif

manau kad 1 savaite - mazai, reiketu bent pries 3 kokias. Pasidomek pas floristes mirksiukas.gif
as tikrai anksciau eisiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man floristės patarė ateiti prieš 2sav., kad spėtų gėles užsakyt.
Atsakyti
Man keliose vietose sakė, kad orchidėjų vasarą problematiška gauti, nes jos žydi šiuo metu g.gif Mano vestuvės už pusantro mėnesio, tai dar sakė, kad bus orchidėjų (išsirinkau žalsvų orchidėjų ir persikinių rožių puokštę. Kai pasiūlė, pagalvojau, kad šlykščiai atrodys, o kai pamačiau, nustebau, kaip tinka spalvos).

Atrodo, išsirenki, kas labiausiai patinka, o nueini pas floristus ir sako: nebus...
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 03 11, 17:35)
Mano vestuves uz 3 menesiu. Galvojau jau uzsakyt savo puokste, bet buvusio vyro sese sako, kad spesiu pries 1 savaite(kai atvarysiu i Vln, nes gyvenu uzseny). Kaip jus manot?  g.gif

Manau velokai jau. Nors puokste tau ir padarys, bet gali negauti tokiu geliu, kokiu norejai. Manoji floriste patare irgi bent pries dvi savaites ateiti.
O del orchideju man sake ta pati, kad gali buti sunkiau su jomis mano dienai, bet nepasake, kad neimanoma smile.gif
Atsakyti
Mano vestuves uz beveik ,5 menesiu, bet as jau uzsisakaiu foloriste, aisku, gal dar nuomone del puokstes keisis, bet jau turiu bent zmogu,. kas man darys puokste:)
Atsakyti
Aciu visiems uz atsakymus 4u.gif
Mano puokste bus is roziu ir freziju, paprastos gelytes. Bet pasiklausysiu jusu, uzsakysiu floriste pries 2-4 savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi girdejau kad vasara nera orchideju,mano vestuves po pusantro meensio tai manau turetu but.ir pas floristes reik eit pries 2-3savaites.
beje vilnietes,kur uzsakinesit geles?
Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 03 12, 14:12)
as irgi girdejau kad vasara nera orchideju,mano vestuves po pusantro meensio tai manau turetu but.ir pas floristes reik eit pries 2-3savaites.
beje vilnietes,kur uzsakinesit geles?

Galvoju apie Florisima Akropolyje g.gif O gal galit ka pasiulyt? ax.gif
Atsakyti