Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

taip atrodo mano puokštė šiandien (beveik po 5 metų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliukasbum: 28 balandžio 2008 - 17:55
Man tai labai grazu, kai pamergiu puokstytese po viena tokia gele, kaip pas jaunaja. ax.gif
as isivaizduoju (na bent jau labai labai noreciau, kad taip butu), kad manoji bus kazkuri is situ. ax.gif
Papildyta:
na nezinau, kazkodel nebeleidzia ikelt daugiau nuotrauku.. na, bet kokiu atveju, man sita labai patinka, vos ne labiausiai. Ber dar labai noreciau puokstes ir orchideju, baltos man pacios graziausios, bet va beda - noriu ryskesnes puokstes tongue.gif
Atsakyti
ta ant rankos atroddo kaip iš gyvų gėlių.. fainai labai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 28, 21:56)
ta ant rankos atroddo kaip iš gyvų gėlių.. fainai labai...  biggrin.gif

Įdomi puokštė 4u.gif bet aš tokios sau nenorėčiau. Man kažkaip tradicinė puokštė rankoj labiau patinka.
Atsakyti
aš tai taip pat noriu gyvos... nes man orchidėjos labai patinka ir jau žinau kokią puokštę darysiuosi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 28, 18:51)
taip atrodo mano puokštė šiandien (beveik po 5 metų)

aciu labai uz nuotraukytes aciuks.gif
reikes dabar pagalvot, kaip cia su gyvom butu galima panasu dalyka sukurt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 28, 20:56)
ta ant rankos atroddo kaip iš gyvų gėlių.. fainai labai...  biggrin.gif

taip, kai ji buvo tą dieną, tai niekas nenorėjo patikėti, kad ji iš netikrų gėlių, net pačiupinėjus nelabai patikėdavo. kai buvo žalumynai nesudžiūvę rolleyes.gif geriau atrodė.
o tokią puokštę dariausi dėl to, kad kai padarėm gėles ant mašinos (gaila buvo gyvų, norėjosi, kad gėlės ilgiau išliktų sveikos po važinėjimo), o savo puokštei niekur nebegavau tokių atspalvių. jei rasdavau atspalvį, tai skirdavosi rūšis. todėl teko suktis iš situacijos.
Atsakyti
ir puikiai pavyko išsisukti... 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(druu @ 2008 04 28, 09:34)
http://picasaweb.goo...759802783043218
gal zinot kaip vadinasi sitos baltos gelytes???

vat ir man tokis klausimas kyla???? g.gif
Atsakyti
as tai noriu arba kaliju arba orchideju tik niekaip neapsisprendziu va sitos man graziausios pakolkas ax.gif
ta kur su geltonom gelem planuoju pirslienei o ta su raudonom rozytem-pamergem tik aisku spalva ju bus geltona nes mano pamerges bus geltonom suknutem 4u.gif
Atsakyti
patarkite mielosios 4u.gif rekia, kad mano puokste butu is melynu geliu....ar bent jau didele puokstes dalis ta melyna spalva sudarytu g.gif ir nzn kokias geles issilaikytu visa vestuviu diena iki pat "stalo" unsure.gif vestuves rugpjucio menesi ax.gif ir net pradejau galvoti, kad kazkokiu tai budu nupurksti dazais nors baltas geles melynomis lotuliukas.gif
Atsakyti