Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(memory LT @ 2008 04 29, 14:26)
patarkite mielosios 4u.gif  rekia, kad mano puokste butu is melynu geliu....ar bent jau didele puokstes dalis ta melyna spalva sudarytu g.gif  ir nzn kokias geles issilaikytu visa vestuviu diena  iki pat "stalo" unsure.gif vestuves rugpjucio menesi  ax.gif  ir net pradejau galvoti, kad kazkokiu tai budu nupurksti dazais nors baltas geles melynomis lotuliukas.gif

Siaip tai galima tik prideti melynu gelyciu t.y. buna chrizantemos purkstos melynai, o kitos galetu buti ir kitos splavos bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif as tai issirinkau zalsvu roziu puokste kabinama ant rankos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(memory LT @ 2008 04 29, 13:26)
patarkite mielosios 4u.gif  rekia, kad mano puokste butu is melynu geliu....ar bent jau didele puokstes dalis ta melyna spalva sudarytu g.gif  ir nzn kokias geles issilaikytu visa vestuviu diena  iki pat "stalo" unsure.gif vestuves rugpjucio menesi  ax.gif  ir net pradejau galvoti, kad kazkokiu tai budu nupurksti dazais nors baltas geles melynomis lotuliukas.gif

rugiageles wub.gif manau floriste tikrai galetu jas paruosti, kad atlaikytu visa diena
Atsakyti

O tu nenori puokštės iš mėlynų hortenzijų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 29 balandžio 2008 - 13:20

niu as irgi noriu puokstes su melynom gelem, dabar apsistojau prie hortenziju.. nes man tikrai jos graziai atrodo.. smile.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif bet anksciau labai norejau rugiageliu, tik va kiek zinau jos labai lepios, nebent tikrai kokia gera floriste paruostu, kad issilaikytu.. mirksiukas.gif rolleyes.gif o dar ka galima sugalvoti su frezijom.. man tai jos irgi labai grazu, tik nezinau ar buna melynu, nes violetiniu tikrai yra... melynos gerberos, jei tik tokios buna is tikruju, nes internete paveiksliuka radau.. unsure.gif user posted image
Atsakyti
faina spalvytė, bet man reikia rožinių... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 15:02)
faina spalvytė, bet man reikia rožinių...  biggrin.gif

hortenziju buna ir rozines spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kaip tik mąsčiau apie tas gėlytes savo pamergėm... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 16:07)
aš kaip tik mąsčiau apie tas gėlytes savo pamergėm...  bigsmile.gif

Va čia rasi kokių spalvū būna hortenzijų mirksiukas.gif http://www.rojaussod...snis.php?id=281
Atsakyti

QUOTE(memory LT @ 2008 04 29, 13:26)

esu mačius mėlynas rožes
Atsakyti
labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
mergytes, o buna hortenziju geguzes pabaigoj? Nes man noretusi irgi melynu gelyciu, tiek kad klausimas, ar gausiu g.gif
Atsakyti