Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

vakar kaip tik buvau gelyciu uzsakineti, tai floriste nepatare roziu imti, nes greitai vysta. Nebent su kempine kad butu, bet tokios man negrazu... Zinoma, jei grozio reikia tik pora valandu, tada viskas galima, o kai man reikia, kad dar vakare forma turetu, tai rinkausi kazka patvaresnio smile.gif
Atsakyti
aš ir rožių nenoriu, galvosiu dar, bet manau kad kalijas... jau klausiau floristės, sakė gali pagaminti kaip aš noriu... taai tikiuosi viskas bus supeerrr lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės, o kaip jums tokios..vandens lelijų puokštės.
Įdomu, ar gerai laikytųsi??? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos.NORECIAU PUOKSTES IS ROZIU.JI TURETU BUTI APVALI.TAI MAN I MIKROFONA SMAIGSTYT AR RIST,BET NEISIVAIZDUOJU KAIP g.gif .PATARKIT
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 05 03, 17:41)
mergaitės, o kaip jums tokios..vandens lelijų puokštės.
Įdomu, ar gerai laikytųsi??? g.gif
user posted image

bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Na aš jau užvakar užsisakiau saupuokštę, jaunikiui gėlytę ir pulkui. Padarėm sąrašiuką ko norėčiau ir pagal situaciją, kokių gėlių tuo metu gaus sakė padarys. Tai Nr.1 - bijūnai (pamčius pavyzdį susilydžiau); Nr.2 - Orchidėjos; Nr.3 - Kalijos. Visų norėčiau biggrin.gif Tai kažkaip lengviau pasidarė, kad bus kaip bus, nereikės nervuotis. O pulko gėlytes derins prie manųjų (pvz.: jei maniškė bus iš kalijų, pulko iš geltonų kalijų smile.gif ).
Kažkada buvo tema apie pakalnutes. Tai jų norinčioms turiu info. Mano floristė sakė, kad praeitą vasarą darė puokštę iš jų. Kaina virš 200Lt, užaugino jas specialiai Olandijoj ir parsiuntė. Sakė turėjo atsarginį variantą, nes iki paskutinės dienos nebuvo aišku ar viskas gerai bus. Aš tokio nervų tąsymo neištverčiau doh.gif
Sėkmės renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 05 04, 14:10)
Sveikutės.
....
Kažkada buvo tema apie pakalnutes. Tai jų norinčioms turiu info. Mano floristė sakė, kad praeitą vasarą darė puokštę iš jų. Kaina virš 200Lt, užaugino jas specialiai Olandijoj ir parsiuntė. Sakė turėjo atsarginį variantą, nes iki paskutinės dienos nebuvo aišku ar viskas gerai bus. Aš tokio nervų tąsymo neištverčiau doh.gif
Sėkmės renkantis  mirksiukas.gif

Priminkit, o kokiu metu tu pakalnuciu buna pas mus g.gif ? Isivaizduoju kiek galima sutaupyt ju is darzelio prisiskynus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 05 04, 17:03)
Priminkit, o kokiu metu tu pakalnuciu buna pas mus  g.gif ? Isivaizduoju kiek galima sutaupyt ju is darzelio prisiskynus  bigsmile.gif

kazkur geguzes pabaigoj pakalnutes prazysta, jau 28 diena tai tikrai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 05 04, 14:10)
Sveikutės.
Na aš jau užvakar užsisakiau saupuokštę, jaunikiui gėlytę ir pulkui. Padarėm sąrašiuką ko norėčiau ir pagal situaciją, kokių gėlių tuo metu gaus sakė padarys. Tai Nr.1 - bijūnai (pamčius pavyzdį susilydžiau); Nr.2 - Orchidėjos; Nr.3 - Kalijos. Visų norėčiau biggrin.gif  Tai kažkaip lengviau pasidarė, kad bus kaip bus, nereikės nervuotis. O pulko gėlytes derins prie manųjų (pvz.: jei maniškė bus iš kalijų, pulko iš geltonų kalijų smile.gif ).
Sėkmės renkantis  mirksiukas.gif

sveika,
ar turi kokiu pavyzdziu(foto) su bijunais?
beje kada tavo vestuves? nes itariu kaad jau labiau i vasaros pabaiga jei apie bijunus mastai.ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2008 05 04, 20:53)
sveika,
beje kada tavo vestuves? nes itariu kaad jau labiau i vasaros pabaiga jei apie bijunus mastai.ar as klystu?

kiek zinau bijunai pradeda irgi geguzes pabaigoj zydet. pas mane pasodinti ruzavi bijunai, tai jau ziedu pumpuriukai sukrauti, jei bus silta, tai neuzilgio ir prazys smile.gif tik neatsimenu kiek jie zydi laiko
Atsakyti
QUOTE(sidabrinuke @ 2008 05 03, 00:12)
as irgi norejau is orchideju, bet man jau paaiskino, kad vasara orchideju nebus, nebent skintu is vazono ar kazka panasaus, bet tada puokstes kaina butu nereali smile.gif tai vat, manau teks nuomone keisti, ir daryti is rozyciu smile.gif na nebent sugalvosiu ka kita smile.gif

as irgi norejau is orchideju,bet apsistojau ties rozemis. mano puokste bus is smulkiu roziniu ir baltu rozyciu. tik planuoju daryti is skintu, nors gal daryti su pagrindu?
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2008 05 04, 21:26)
kazkur geguzes pabaigoj pakalnutes prazysta, jau 28 diena tai tikrai buna smile.gif

Kiemuose jau tuoj žydės, gal net savaitėlės nebereiks jau.
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2008 05 04, 21:53)
sveika,

Nu labas, kokia pabaiga vasaros, gegužės mėnesį bijūnai žydi. Vasaros pabaigoj - jurginai hihihi.gif
Atsakyti