įdomus variantas būtų iš pakalnučių, man tai jos labai skaniai kvepia.. super...
gaila rugpjūtį tai jau jų nebebus...

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 05 04, 19:09)
as irgi norejau is orchideju,bet apsistojau ties rozemis. mano puokste bus is smulkiu roziniu ir baltu rozyciu. tik planuoju daryti is skintu, nors gal daryti su pagrindu?
na as irgi kai suzinojau kad orchideju nebus, apsistojau ties rozytem. Bet kiek zinau, jas ten vistiek kazkaip imerkia, nes juk rozes labai lepios, tai sunkiai issilaikytu visa dienele. ar as klystu?
QUOTE(Aga @ 2008 05 04, 22:14)
Kiemuose jau tuoj žydės, gal net savaitėlės nebereiks jau.
Papildyta:
Nu labas, kokia pabaiga vasaros, gegužės mėnesį bijūnai žydi. Vasaros pabaigoj - jurginai
Papildyta:
Nu labas, kokia pabaiga vasaros, gegužės mėnesį bijūnai žydi. Vasaros pabaigoj - jurginai

na as itariu kad jei snekama apie rozinius bijunus tai pas mus (juos pinavijom dar vadina) jie tikrai zydi velyva pavasari. o yra velyvu bijunu ir pas mus bordo ir baltos spalvos yra tai jie tikrai rugpjuti buna...

vienaip ar kitaip ar turit kas foto su jais?
QUOTE(busimi @ 2008 05 05, 15:17)
na as itariu kad jei snekama apie rozinius bijunus tai pas mus (juos pinavijom dar vadina) jie tikrai zydi velyva pavasari. o yra velyvu bijunu ir pas mus bordo ir baltos spalvos yra tai jie tikrai rugpjuti buna... 

Pirmąkart girdžiu, kad yra tokiu vėlyvų bijūnų.
Jaučiu čia bus mano alternatyva bijūnams. Mano floristė pažadėjo susižinot ar liepos vidury bus šitokių rožių.
noriu orchidėjų ir reiks bandyti jų gauti, kad ir skintų... nes jau jokių kitų nenoriu...
Jei kaip pavydžiu nuotakoms kurios žino ko nori. Mano nuomonė nuo vakar jau pasikeitė
Maniškio sesė sako, kad man jau prasidėjo vestuvinė psichozė kai jaudiniesi ir nerviniesi dėl visko. Šiandien galvoju apie puokštę iš eustomų, gal iki vakaro užsimanysiu puokštės iš frezijų?

na manau kad čia įprasta būsena, ir nieko nepadarysi.. juk ne eilinis baliukas...

mano nuomone del gelyciu irgi keiciasi po penkis kartus per diena. Dabar noriu orchideju ir freziju, bet nezinau, ar jos dar bus birzelio pabaigoje
dar labai patinka austoma, bet reikes suzinot, ar islaikys visa diena, nes man tos gelytes atrodo tokios trapios. Vienu zodziu, as pati nezinau ko noriu

QUOTE(jolllka @ 2008 05 06, 10:09)
mano nuomone del gelyciu irgi keiciasi po penkis kartus per diena. Dabar noriu orchideju ir freziju, bet nezinau, ar jos dar bus birzelio pabaigoje
dar labai patinka austoma, bet reikes suzinot, ar islaikys visa diena, nes man tos gelytes atrodo tokios trapios. Vienu zodziu, as pati nezinau ko noriu 

O as net nezinojau, kad gali nebuti, orchideju ar freziju, juk visada buna kazkokiu tai, tik skirtingu ruciu, bet man taip atrodo

Matau visos iesko savo nuostabiausios puokstes
gal galite ir man patarti
issirinkau puokste is kaliju, taciau abejoju del jos formos, uzsakiau, kad butu tokia kaip pirma foto (tik be tu raganos plauku ir be tu baltu gelyciu), taciau dabar nezinau, atrodo ir kita graziai (antra ir trecia foto), kuri jums grazesne?

issirinkau puokste is kaliju, taciau abejoju del jos formos, uzsakiau, kad butu tokia kaip pirma foto (tik be tu raganos plauku ir be tu baltu gelyciu), taciau dabar nezinau, atrodo ir kita graziai (antra ir trecia foto), kuri jums grazesne?

man antra graži...