Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos, buvau šiandien Konarskio turgely ir kažkaip pasitikėjimo ten negavau. Gal dar kuri turite atsiliepimų apie saloną esantį prie Hyper RIMI Savanorių pr.?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 03 18, 22:17)
Sveikos, buvau šiandien Konarskio turgely ir kažkaip pasitikėjimo ten negavau. Gal dar kuri turite atsiliepimų apie saloną esantį prie Hyper RIMI Savanorių pr.?

O kodel? Aptarnavimas blogas? g.gif
Atsakyti
mergaites ka manot apie tokia, tik dar su tokiom plunksnelemkaip kitoj puosktej, kad atrodytu kaip pukelis ir geles bus raudonos ir siek tiek didesne ax.gif
Atsakyti
Na nzn, man tie pukeliai nelabai, truputi barbiskai. Na cia mano nuomone, nes save isivaizduoju romantiskai 4u.gif
Tik va paskaiciau jusu nuomones ir pasimeciau. Jau kelis variantus turejau, o dabar nieko nebezinau. Patarkit kas geriau (suknele su daug neriniu, be blizguciu, labai romantiska):
1. Ryskiai oranziniu roziu puokstele (tik roziu ir daugiau nieko);
2. Baltu orhideju puokte;
3. Baltu tulpiu puokste.

Kol kas man visi variantai patinka g.gif
Papildyta:
Beje, gal zinot Kaune kokia gera geliu parduotuvele? Niekaip nesugalvoju kur darytis ta puokste...
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 03 20, 12:22)
Na nzn, man tie pukeliai nelabai, truputi barbiskai.

pritariu drinks_cheers.gif man tie pukeliai vaizda gadina, tokia puokstele, kokia dabar yra visai graziai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 03 20, 12:22)

Tik va paskaiciau jusu nuomones ir pasimeciau. Jau kelis variantus turejau, o dabar nieko nebezinau. Patarkit kas geriau (suknele su daug neriniu, be blizguciu, labai romantiska):

dar priklauso nuo to, kokia spalva sukneles. geriau butu patarti, jei ikeltum jos foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 03 20, 13:22)
Na nzn, man tie pukeliai nelabai, truputi barbiskai. Na cia mano nuomone, nes save isivaizduoju romantiskai 4u.gif
3. Baltu tulpiu puokste.

Kol kas man visi variantai patinka  g.gif
Papildyta:
Beje, gal zinot Kaune kokia gera geliu parduotuvele? Niekaip nesugalvoju kur darytis ta puokste...

man asmeniskai prie romatiskos tiktu 1 variantas,
siaip esu pas viena nuotaka macius grazia puokste - sviesiai gal sakyciau persikiniu roziu ir su baltom gelytem, tai man jinai liuksiskai atrode

siaip kiek macius nuotaku, tai nusprendziau, kad baltu geliu nenoriu, nes jos susilieja su sukne ir nera tokio efekto kokio noretusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamullia @ 2008 03 20, 12:45)
mergaites ka manot apie tokia, tik dar su tokiom plunksnelemkaip kitoj puosktej, kad atrodytu kaip pukelis ir geles bus raudonos ir siek tiek didesne  ax.gif

o del tu pukeliu, tai nezinau nesupykit niekas, gal kam grazu, bet man tai tikras "razvratas". man isvis tokie dalykai nepatinka ir atrodo berysio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silkina: 20 kovo 2008 - 12:36
QUOTE(mamullia @ 2008 03 20, 12:45)
mergaites ka manot apie tokia, tik dar su tokiom plunksnelemkaip kitoj puosktej, kad atrodytu kaip pukelis ir geles bus raudonos ir siek tiek didesne  ax.gif

Man ir be tu pukeliu atrodo graziau, tik tokia rutuline puokste labai saugot turesi, nes jos neiseina niekur padet, tik pakabint, o jei desi tai puokstes vaizdas labai kentes, sakau is patirties biggrin.gif Bet siaip man tai labai grazu tik truputi nepraktiska, bet vestuves jau tokia svente...
Atsakyti
3. Baltu tulpiu puokste.

Kol kas man visi variantai patinka  g.gif
Papildyta:

man romantiskiausiai atrodytu tulpes ax.gif .... bet viskas priklauso nuo suknutes... nes as ja gal visai kitaip isivaizduoju, nei yra is tikro rolleyes.gif
Atsakyti
3. Baltu tulpiu puokste.

Graziausiai atrodytu tulpes (gal net ne baltos), tik ziuriu i tavo vestuviu data ir galiu "paguosti": tokiu metu tulpiu ne sezonas ir ju paprasciausiai nebuna. Zinoma, koks nors tikrai geras ir prabangus salonas tau ju gal ir galetu suorganizuoti dar, bet tada kainuotu ko gero 3kartus brangiau viskas..
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
As tai ant orchideju pasimasiusi 4u.gif wub.gif
Mamulia man tie kristaliukai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arfeja: 20 kovo 2008 - 14:25
Man ta pirma, labai grazi, tik kitokios spalvos orchidejas deciau smile.gif