Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

ar tiktu baltai raudona puokste tiek jaunajai tiek pamergems jei jaunieji apsirenge baltai, o pamerges raudonai?
Atsakyti
QUOTE(iene @ 2008 03 13, 22:51)
ar tiktu baltai raudona puokste tiek jaunajai tiek pamergems jei jaunieji apsirenge baltai, o pamerges raudonai?

taip, tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
neeina man ikelti nuotraku schmoll.gif cia visos man grazios puokstes wub.gif ,o labiausiai dabar freizjiu baltu noreciau wub.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Alionchik @ 2008 03 14, 17:36)
neeina man ikelti nuotraku schmoll.gif cia visos man grazios puokstes wub.gif ,o labiausiai dabar freizjiu baltu noreciau wub.gif My Webpage

ko gero nuotraukos per dideles, turi buti iki 30kb mirksiukas.gif

man sb138 grazi, tokia labai svelni, kaip man ir reikia wub.gif tik dar roziniu geliciu pridet reiketu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerecita: 14 kovo 2008 - 20:49
Eisiu ryt į Žiežmarių gėles tartis dėl puokštės.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 03 13, 21:05)
Žadėta žalia puokštė
user posted image

Rožės man atrodė pabodę, bet kai pamačiau šią puokštę- nuomonę pakeičiau smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2008 03 15, 02:48)
Rožės man atrodė pabodę, bet kai pamačiau šią puokštę- nuomonę pakeičiau  smile.gif  wub.gif

Vienintelis šios puokštės trūkumas, kad ilgiau ją panešiojus rankos nuo svorio gali pavargti.
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2008 03 15, 01:48)
Rožės man atrodė pabodę, bet kai pamačiau šią puokštę- nuomonę pakeičiau  smile.gif  wub.gif

grazi ir netradicine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 14, 21:49)
ko gero nuotraukos per dideles, turi buti iki 30kb  mirksiukas.gif

man sb138 grazi, tokia labai svelni, kaip man ir reikia  wub.gif tik dar roziniu geliciu pridet reiketu

drinks_cheers.gif man irgi ji graziausia wub.gif
dar baltu tulpiu puokste man patinka, wub.gif bet sia biskI perdaryciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionchik: 15 kovo 2008 - 09:53
QUOTE(Monikutė @ 2008 03 13, 20:05)
Žadėta žalia puokštė

oi koks grozis, noriu tokios zalios puokstes! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 03 13, 12:08)
doh.gif Dievuli, mano taip pat sampano spalvos suknele ir as taip pat dar puokstes neuzsisakiusi, net nezinau kokios noriu! Galvoju kazka is tulpiu arba kaliju... Rozes ziauriai atsibodusios, o padraikos puokstes taip pat noriu, noriu kazko klasikinio ir neperkrauto... Dar su orchem noreciau bet jauciu brangu labai  blush2.gif

Mano buvo sampanine suknele, o puokste dariausi is persikiniu kaliju (norejau tamsiai oranziniu, bet negavom) is sonu apdetu mazom rozytem tamsiai oranzinem ir baltom su svelniu persiko atspalviu. Likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 03 15, 09:18)
Vienintelis šios puokštės trūkumas, kad ilgiau ją panešiojus rankos nuo svorio gali pavargti.

O gal ir su mažiau gėlyčių gražiai atrodytų g.gif
Atsakyti