Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 11, 13:55)
Gal galite man patarti ka daryti su orchideja  verysad.gif  Gavau dovanu ja ir va pastebejau,kad nuo kur ji lapus leidzia ten puna  verysad.gif  Nezinau ka daryti  kaip jus manot?
http://public.fotki....os/img2026.html

Cia tikriausiai bus puvinys isiveises, na man neteko susidurti su tokiu atveju gal atsiras kas zino ka daryti
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 11, 12:55)
Gal galite man patarti ka daryti su orchideja  verysad.gif  Gavau dovanu ja ir va pastebejau,kad nuo kur ji lapus leidzia ten puna  verysad.gif  Nezinau ka daryti  kaip jus manot?

tai gal i centra (is kur lapukus leidzia) h2o pakliuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 11, 13:58)
o as esu pirkus Seniuose substrato orchidejoms, na ten nelietuviskas yra, bet dar pakio nebuvau praplesus idomu kas ten gero g.gif ar nereiks ir man uzsakymuko padaryt g.gif o reanimuotai i ta "Ekstra" tiktu sodint g.gif

jauciu, kad tiktu as savo keikiuka i ta 'Ekstra" pasodinau ziuresiu kas bus kol kas viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 11, 14:00)
tai gal i centra (is kur lapukus leidzia) h2o pakliuna g.gif

Na nezinau,nes as tik vakar gavau dovanu ja ir siandien pastebejau,kad lapas nukryto.I sia nuorodo imeciau orchidejos foto
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 11, 14:03)
Na nezinau,nes as tik vakar gavau dovanu ja ir siandien pastebejau,kad lapas nukryto.I sia nuorodo imeciau orchidejos foto

o kaip substratas ar labai slapias vazonelyje?
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 11, 14:06)
o kaip substratas ar labai slapias vazonelyje?

Na neslapias substraktas sausas tai siandien ja tiktai apipurskiau vandeniu.Ir saknu yra nemazai virsuj
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 11, 14:10)
Na neslapias substraktas sausas tai siandien ja tiktai apipurskiau vandeniu.Ir saknu yra nemazai virsuj

tos virsuj tai orines saknys, na tik saugok kad vandens i lapu viduriuka nepatektu, gal viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 11, 14:15)
tos virsuj tai orines saknys, na tik saugok kad vandens i lapu viduriuka nepatektu, gal viskas bus gerai  smile.gif

Na as abejoju,kad bus viskas gerai.Ji meta lapus ir tas pajuodavimas atrodo pas ja dar su skylem dviem doh.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu, kas atsitiko mano Cambria'ai - senoji jos bulvytė visą laiką lb susiraukšlėjus (nes gavau ją tokiom nudžiūvusiom šaknim), bet išaugo nauja bulvytė, graži ir pilna, jau ir žydėti ėmė, ir staiga pamačiau, kad auga trečioji mažytė bulvytė, bet ir ji visa susiraukšlėjus blink.gif unsure.gif Kaip čia taip gaunas?? Juk ana naujoji tai graži yra?? g.gif
Kol neperžydėjo bijau judint gėlytę unsure.gif ar vis dėlto traukt ją lauk ir apžiūrėt šaknis?? g.gif
Atsakyti
gal drėgmės trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 03 11, 13:33)
gal drėgmės trūksta g.gif

Nu kad tikrai netrūksta, sakyčiau, net per daug jos galėtų būt unsure.gif o tas mažiukas bulviukas jau iš žemių susiraukšlėjęs lenda unsure.gif Nervina, kad gavau šitą orchidėją nepermatomam vazone, tai neišėmus gėlytės negaliu šaknų apžiūrėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 11, 14:11)
Nu kad tikrai netrūksta, sakyčiau, net per daug jos galėtų būt unsure.gif o tas mažiukas bulviukas jau iš žemių susiraukšlėjęs lenda unsure.gif Nervina, kad gavau šitą orchidėją nepermatomam vazone, tai neišėmus gėlytės negaliu šaknų apžiūrėt verysad.gif

tai kad jos nepermatomuose ir parsiduoda, pas mane irgi nepermatomam g.gif
o tu nufotkint ir parodyt nenori, kaip tai atrodo g.gif
as tai net neisivaizduoju, kaip tai susiraukslejus blush2.gif ax.gif
Atsakyti