Pas mane Cambria irgi susiraukslejusi

QUOTE(rena @ 2008 03 11, 14:30)
O tu ką, rena, niekada nesi sudžiūvusios bulvės mačius??

Va mano keistuolė - senoji bulvė visai raukšlėta, antra išaugusi - normali, o mažylė vėl susisukusi lenda

Noriu uzsakyt savo grazuolems substrato ir nzn ar as galiu internetu apmoket saskaita?
Mano bankas hanza, o ju vilniaus, tai kaip cia reik padaryt?

QUOTE(Evelinute:) @ 2008 03 11, 14:55)
Noriu uzsakyt savo grazuolems substrato ir nzn ar as galiu internetu apmoket saskaita?

daryk pavedima lygiai taip pat kaip ir darytum i Hanza pavedima

QUOTE(mikke @ 2008 03 11, 14:49)
O tu ką, rena, niekada nesi sudžiūvusios bulvės mačius??

nu tu radai ka lyginti

nu ku as zinau

QUOTE(Evelinute:) @ 2008 03 11, 14:55)
jau atsake

QUOTE(rena @ 2008 03 11, 15:20)
Tikrai nedžiūsta

O kokias tu (be fanelopsių) dar augini?? Parodyk, a??

sveikos, galetumet man pasakyt ka as per orchideja turiu, nes gavau kovo 8 dienos proga ir net neisivaizduoju kaip ja priziuret. turejau iki siol tik phalentodopsius, parasyta ant lapuko tik paphiopedilum orchidee king arthur.
O pas mane tai kitaip susiraukslyjusi

sveikutes!
registruojuos ir as naujojoj temoje
na ir turiu klausimuka Dendrobium orchideju augintojom
pries savaite gimtadienio proga gavau tokia orchideja, nesu pries tai tokios turejus, o paziurinejau info, tai nelabai daug apie sita gele ka ir radau
gal galit bent keliais sakiniai pasakyti kaip ja reiktu auginti? Zinau kad ziema jai reikia miego periodo, kada isnesama kur salciau..
O kas kiek ja laiko laistot? Ir ar nereiktu man jos persodint? Ir ziuriu keli ziedukai apatiniai jau vysta, gal dregmes truksta ar jai jau laikas baigt zydet? Skaiciau kad jos zydi vasario- geguzes men.. O kas po to kai nuzydi?
va cia ta gelyte
http://i267.photobuc...33/100_5762.jpg
o cia jau bevystantys jos ziedukai
http://i267.photobuc...33/100_5763.jpg

pries savaite gimtadienio proga gavau tokia orchideja, nesu pries tai tokios turejus, o paziurinejau info, tai nelabai daug apie sita gele ka ir radau

gal galit bent keliais sakiniai pasakyti kaip ja reiktu auginti? Zinau kad ziema jai reikia miego periodo, kada isnesama kur salciau..
O kas kiek ja laiko laistot? Ir ar nereiktu man jos persodint? Ir ziuriu keli ziedukai apatiniai jau vysta, gal dregmes truksta ar jai jau laikas baigt zydet? Skaiciau kad jos zydi vasario- geguzes men.. O kas po to kai nuzydi?
va cia ta gelyte
http://i267.photobuc...33/100_5762.jpg
o cia jau bevystantys jos ziedukai

http://i267.photobuc...33/100_5763.jpg
[quote=Sandrutia,2008 03 11, 17:26]
sveikutes!
As toki dendrobi pries dvi savaites gavau, kol kas labai graziai zydi. Apatiniai keli ziedukai nuzydejo, o virsutiniai prasiskleide jau visi
kazkur skaiciau, kad reikia laistyti srovele leidziant vandeni ant substrato apie 30 sekundziu, per apatines vazonelio skylutes vanduo turi isbegti
sveikutes!

As toki dendrobi pries dvi savaites gavau, kol kas labai graziai zydi. Apatiniai keli ziedukai nuzydejo, o virsutiniai prasiskleide jau visi

kazkur skaiciau, kad reikia laistyti srovele leidziant vandeni ant substrato apie 30 sekundziu, per apatines vazonelio skylutes vanduo turi isbegti

is tikro rojaus sodu foruma daba skaitau apie tuos dendrobium- tai kiek su jais vargo!
kaip suprantu, reiks isnest ji i lauka kai geresnis oras bus?? ir laikyt ji ten visa vasara?
ir dar is sonu, salia didziojo koto yra islinde du nedideli stiebukai- tai kas cia tokie? Ant ju irgi bus galima tiketis ziedu? nu kuo daugiau skaitau ta foruma tuo neaiskesnis man sitos orches auginimas

ir dar is sonu, salia didziojo koto yra islinde du nedideli stiebukai- tai kas cia tokie? Ant ju irgi bus galima tiketis ziedu? nu kuo daugiau skaitau ta foruma tuo neaiskesnis man sitos orches auginimas

QUOTE(Sandrutia @ 2008 03 11, 16:55)
is tikro rojaus sodu foruma daba skaitau apie tuos dendrobium- tai kiek su jais vargo!
kaip suprantu, reiks isnest ji i lauka kai geresnis oras bus?? ir laikyt ji ten visa vasara?

Tie nedideli stiebukai-auginukai