Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

Oi, mergaites, kaip faina cia uzsukti, ir pasiskaitineti, kaip jus planuojate pacia graziausia svente.. wub.gif wub.gif wub.gif Pries metus laiko ir as cia kas diena sededavau, ir kaip jus dabar, planavau savaja dienele.. wub.gif 4u.gif Idedu suknutes foto su kuria tekejau. wub.gif Ta diena, jauciausi kaip tikra princese. rolleyes.gif

user posted image
user posted image

Dabar, jau praejus beveik metams, as vis ilendu i spinta, ir pasiziuriu i sita grozi.. Taip gera viska atsiminti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 04 08, 16:02)
O tu kur nuomavaisi?

As Madonnoi kaina 2400, antra nuoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 04 07, 22:56)
Mergaites, o kaip jums tokios italiskos niekur nematytos suknytes? mirksiukas.gif Pasigrozejau pati, nusprendziau jums parodyti, tikiuosi jusu neuzkrausiu  blush2.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
bigsmile.gif
Papildyta:
Na zodziu, prikroviau kaip reikiant, tikiuos nesupyksit  4u.gif  drinks_cheers.gif

na nepasakyciau kad labai nematyti modeliai, kaip tik atvirksciai praktiskai visuose salonuose gali rasti panasiu mezginiu, paraukimu ir tt.
asmeniskai man tai nelabai visos sukneles, tokios tortines
Papildyta:
QUOTE(yoyo @ 2008 04 08, 08:17)
O kaip jus vertinate tokia ideja: su viena suknele visa diena atbuti, o vakare apdarus pasikeisti. ax.gif  As taip pagalvojau, kad mano suknia tokia sunki ir ne itin patogi, tai jei pavyktu ka nors gero ir nebrangiai, kad ir per ebay nusipirkti, tai gal neblogai butu kokia kuklesne ir patogesne suknele vakarui nusipirkt? Juk ir pasokt noresis ir pajudet smile.gif

as manau kad tikrai gera ideja, reiketu atbuti su graziaja suknele visa oficialia dali ir foto, o vakare sokiams kokia paprastene ir lengvesne uzsideti
Atsakyti
Na čia tokia įdomi pasirodė... smile.gif Nepameno kieno smile.gif
Atsakyti
As planuoju su sita suknele buti, tik be pirstiniu ir ne su tokiu nuometu. Sukneles priekis su akutem, tai blizga blush2.gif
http://images36.fotk...image001-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 04 08, 15:13)
taip is La sposa.. Ingridos salone, kaina ne pati pigiausia - 2500  blink.gif

Per Velykas visos sukneles ten buvo po 1500 LT wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 04 08, 19:29)
Oi, mergaites, kaip faina cia uzsukti, ir pasiskaitineti, kaip jus planuojate pacia graziausia svente..  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Pries metus laiko ir as cia kas diena sededavau, ir kaip jus dabar, planavau savaja dienele..  wub.gif  4u.gif Idedu suknutes foto su kuria tekejau.  wub.gif  Ta diena, jauciausi kaip tikra princese.  rolleyes.gif 

user posted image
user posted image

Dabar, jau praejus beveik metams, as vis ilendu i spinta, ir pasiziuriu i sita grozi.. Taip gera viska atsiminti...  wub.gif

Aterol, labai grazi suknyte wub.gif as irgi vis [prisimenu kai pernai cia sededavau ir sekdavau kiekviena detale, naujiena... blush2.gif O gal gali savo vestuviu nuotraukytes parodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 04 08, 22:36)
Per Velykas visos sukneles ten buvo po 1500 LT  wub.gif

Taip taip aš irgi netyčia užmačiau, tai suknutę už kurią anksčiau, kai buvau nuomotis, prašė 2200 lt, išsinuomavau už 1500 wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 08, 23:46)
Aterol, labai grazi suknyte  wub.gif  as irgi vis [prisimenu kai pernai cia sededavau ir sekdavau kiekviena detale, naujiena... blush2.gif  O gal gali savo vestuviu nuotraukytes parodyti? blush2.gif

Oi, man irgi butu labai smalsu pamatyti Aterol nuotraukytes. Ar taip pat atrode, kaip ant siu modeliu? rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.shopofbri...pexd.asp?id=208 wub.gif

Papildyta:
http://www.shopofbri...pexd.asp?id=267 wub.gif
Atsakyti
Man pirma wub.gif
Atsakyti
Man abi nieko ypatingo... schmoll.gif g.gif
Atsakyti