Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(anileve @ 2008 04 21, 07:27)
Visiskas naktinukas su sege blush2.gif

nesutinku, bet aisku cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 21 balandžio 2008 - 10:42
QUOTE(rosena @ 2008 04 18, 13:37)
na kaune rasi tai ingridos salone . zeiga  kiek zinau , kad maggie sottero  nuomuoja suknytes , bet i zeiga nepatarciau eiti , nes ten labai isdurineja zmones del paciu sukneliu , gal geriau i ingridos salona

Kaip suprasti "zeiga isdurineja zmones del paciu sukneliu"? ka turi omenyje? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 04 21, 04:03)

man labai grazu wub.gif
Atsakyti
na man ir naktinuką primena smile.gif
Atsakyti
Grace Kelly, 1956 m. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 04 21, 04:03)

labai graži ir elegantiška suknelė. Jokie čia ne naktiniai... 4u.gif
Atsakyti
dėl skonio nesiginčijama... nes man tai medžiaga neatrodo įspūdingai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 21, 11:51)
dėl skonio nesiginčijama... nes man tai medžiaga neatrodo įspūdingai...  smile.gif

Jei žmogus gražus tai bet koks skuduras atrodo gražiai, o jei kvazimodas tai ir briliantais siuvinėta suknia nepadės smile.gif

žodžiu, nelygu kas ją dėvės
Atsakyti
čia tai tiesa pati tikriausia... biggrin.gif tokiai suknelei ir figūros superinės reikia.
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 21, 12:42)
Grace Kelly, 1956 m.  wub.gif

drinks_cheers.gif grazu
Atsakyti
dar priklauso nuo to kaip nufotografuota. ir net labai priklauso:P
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 21, 11:08)
čia tai tiesa pati tikriausia...  biggrin.gif  tokiai suknelei ir figūros superinės reikia.

QUOTE(anileve @ 2008 04 21, 13:40)
dar priklauso nuo to kaip nufotografuota. ir net labai priklauso:P

ne nu, panos neisizeiskit, bet paskaicius susidaro ispudis, kad jei jau mergina ne modelis, tai viskas - ji pasmerkta atrodyti klaikiai doh.gif be abejo, gyvai nei viena suknele neatrodys taip tobulai, kaip kataloge, bet ta pati galima pasakyti ir paie bet kuri kita ruba - marskinelius, dzinsus... o vistiek juos nesiojam rolleyes.gif
Atsakyti