Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

as lankau treniruoklius, einu 4k.per savaite..dazniausiai vakarais..bet pastebejau jog savaitgali leidziu sau pasmaliziaut tai per savaite nukrites kg vel atauga doh.gif negaliu susivaldyt ir svtg prisivalgau saldumynu negaliu be ju gyvent.. doh.gif gal reiketu kokiu vitaminu pagert potraukiui mazint? smile.gif as irgi sumustiniu stengiuos nevalgyti..
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 02 11, 11:07)
Kosiu ir sumustiniu grieztai nevalgau  kodel  lauryna?

Man nuo ju zveriskas apetitas buna visa diena doh.gif Jau geriau baltyminiai pusryciai. Tiesa, kas tinka man, nerbutinai tiktu ir kitam...
Atsakyti
Prieš sportuojant reikia būtinai kokias 2 valandas nevalgyt, prieš tai užvalgius kokios košės. O po sporto dar valandą taip pat nevalgyti. Tada geriausiai krenta svoris wink.gif
Atsakyti
tai kad neina man tokio rezimo laikytis schmoll.gif doh.gif dazniausiai kokia valanda tik iseina pries treniruote nevalgyt..o po treniruotes jei vakare tada stengiuos nebevalgyt o jei diena pasportuoju, buna kad iskart gryzus ko nors lengvo uzkandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2009 02 12, 13:11)
tai kad neina man tokio rezimo laikytis schmoll.gif  doh.gif  dazniausiai kokia valanda tik iseina pries treniruote nevalgyt..o po treniruotes jei vakare tada stengiuos nebevalgyt o jei diena pasportuoju, buna kad iskart gryzus ko nors lengvo uzkandu doh.gif

Tai gerai darai, netunina laikytis 2 h pertraukos jeigu normaliai maitiniesi ir nepersivalgai.
Atsakyti
sveikutes visos sporto megejos. 4u.gif As pradejau lankytisporto kluba nuo sekmadienio,einu kasdien po 1-1.5val.treniruojuosi gan intencyviai bent jau man taip atrodo visa slapia kaip vista bunu doh.gif .
klausimelis butu toks.
As pavalgau ryte tada iseinu i darba po darbo tiesiai i treniruote pakeliui suvalgau banana ar kriause kartais po 2. ar tai blogai?Juk alkanai 18 val tik su pusryciais netureciau jegu visai sportuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 12, 15:04)
sveikutes visos sporto megejos. 4u.gif As pradejau lankytisporto kluba nuo sekmadienio,einu kasdien po 1-1.5val.treniruojuosi gan intencyviai bent jau man taip atrodo visa slapia kaip vista bunu  doh.gif .
klausimelis butu toks.
As pavalgau ryte tada iseinu i darba po darbo tiesiai i treniruote pakeliui suvalgau banana ar kriause kartais po 2. ar tai blogai?Juk alkanai 18 val tik su pusryciais netureciau jegu visai sportuoti. ax.gif

Labai gerai, tik stenkis uzkasti viena val. pries treniruote. Pietus valgai?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 02 12, 15:21)
Labai gerai, tik stenkis uzkasti viena val. pries treniruote. Pietus valgai?

blink.gif man susidare ispudis, kad tik pusrycius...
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 02 11, 21:45)
Man nuo ju zveriskas apetitas  buna visa diena doh.gif Jau geriau baltyminiai pusryciai. Tiesa, kas tinka man, nerbutinai tiktu ir kitam...

o kokius baltiminiu pusrycius gaminates ? nes as niekaip negaliu rasti kas tiktu, zinau kad tinka varske, kiausiniai smile.gif gal galite parasyti dar ka nors ? smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 12, 16:47)
o kokius baltiminiu pusrycius gaminates ? nes as niekaip negaliu rasti kas tiktu, zinau kad tinka varske, kiausiniai smile.gif gal galite parasyti dar ka nors ? smile.gif aciu smile.gif

Riebus suris, grudeta varske, baltymine kiausiniene....
As dazniausiai varske valgau.
Atsakyti
as irgi varske valgydavau bet kazkur paskaiciau kad gali bert nuo pieno produktu ir atceit jie nera lb sveika g.gif tai truputi apmazinau..kazin kaip cia istikruju yra..
Atsakyti
as sau salotas dar pasigaminau, tunai, pomidorai,zirneliai, pekino salotos, manau po treniruotes uzkast, ar vakare papusryciauti neblogai smile.gif
Atsakyti