Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

QUOTE(tinute84 @ 2013 09 14, 19:20)
Pumpum, saunuole, aciu tau, tu visada pilnai viska paaiskini  4u.gif  4u.gif

P.S. Nesupratau merginos kuri issireiske, kad gal kitoms nepatinka kardio ar sportas biggrin.gif cia juk tema mityba PRIES  ar PO SPORTO , tai faktas kad sportas yra itrauktas i dienotvarke  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku, juk temos pavadinimas "Mityba sportuojant" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 14, 18:50)

Druskos atsisakymas nelieknina, nes storina ne vanduo, o riebalinis audinys. smile.gif

Na, druska gali būti priežastis celiulito, kaip ir cukrus, kurio gausu saldžiuose gėrimuose, energetiniuose ir pan. Jų reikėtų atsisakyti. Pas kitas tikrai būna prisikapusių skysčių, ne tik riebalo, todėl tai tikrai gali padėti. Visiškai atsisakyti nebūtina, bet papildomai berti ant maisto tikrai nereikėtų biggrin.gif ne veiltui varžybų dalyviai visiškai nevartoja druskos prieš varžybas kurį laiką, kad maximaliai "išsisausinti" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2013 09 14, 19:20)
Pumpum, saunuole, aciu tau, tu visada pilnai viska paaiskini  4u.gif  4u.gif

P.S. Nesupratau merginos kuri issireiske, kad gal kitoms nepatinka kardio ar sportas biggrin.gif cia juk tema mityba PRIES  ar PO SPORTO , tai faktas kad sportas yra itrauktas i dienotvarke  biggrin.gif

Ačiū, man visada malonu padėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 09 15, 13:19)
Na, druska gali būti priežastis celiulito, kaip ir cukrus, kurio gausu saldžiuose gėrimuose, energetiniuose ir pan. Jų reikėtų atsisakyti. Pas kitas tikrai būna prisikapusių skysčių, ne tik riebalo, todėl tai tikrai gali padėti. Visiškai atsisakyti nebūtina, bet papildomai berti ant maisto tikrai nereikėtų  biggrin.gif  ne veiltui varžybų dalyviai visiškai nevartoja druskos prieš varžybas kurį laiką, kad maximaliai "išsisausinti"  smile.gif

na, aš ant maisto tai išvis gink dieve biggrin.gif nebarstau, ir gaminant labai mažai dedu, man geriau žolelių prieskoniai. Nors apelsino pas mane yr dar, bandau naikint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 16, 07:56)
na, aš ant maisto tai išvis gink dieve  biggrin.gif  nebarstau, ir gaminant labai mažai dedu, man geriau žolelių prieskoniai. Nors apelsino pas mane yr dar, bandau naikint  blush2.gif

na nepavydžiu kam tenka kovot su apelsinu smile.gif pas pačią seniau buvo bepradedantis atsirast, tai tikrai ne mėnesį ir ne du reikėjo padirbėt kad pranyktų, nors ir nebuvau stambi, bet va mityba ką daro, labai mėgau visokius limonadus ir šaltas arbatas biggrin.gif ypač šaltas arbatas biggrin.gif o druska iš vis mano draugė, visur jos pilna būdavo, tai sunku atsikratyt jos, bet tikrai mažiau naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 09 16, 15:23)
na nepavydžiu kam tenka kovot su apelsinu  smile.gif  pas pačią seniau buvo bepradedantis atsirast, tai tikrai ne mėnesį ir ne du reikėjo padirbėt kad pranyktų, nors ir nebuvau stambi, bet va mityba ką daro, labai mėgau visokius limonadus ir šaltas arbatas  biggrin.gif  ypač šaltas arbatas  biggrin.gif  o druska iš vis mano draugė, visur jos pilna būdavo, tai sunku atsikratyt jos, bet tikrai mažiau naudoju  thumbup.gif

Stambumas čia nė prie ko, pas lieknas irgi yra apelsino, net pas prof. sportininkes būna. Tai čia gal ne tik mityba, bet ir hormonai ar dar kažkas padaro savo. Limonadų negeriu jau kokius 15 metų, kaip ir nevalgau traškučių ir kt. pan.
Atsakyti
Baikit čia baidytis - vaje vaje celiulitas smile.gif pas "obuolius" celiulito beveik niekada nebus, bet užtat beveik visos "kriaušės" jį turi. Su mityba ir sportu celiulitas mažiausiai susietas - tai hormonu įtaka. Ir beje, nesutikau dar nė vieno vyro, kuriam celiulitas būtų kažkas labai jau negražaus ar atstumiančio, jie tai priima kaip natūralų moters kūno būvį. Mums juk irgi dažnai visai patinka nedidelis vyro pilvukas.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2013 09 17, 10:10)
Mums juk irgi dažnai visai patinka nedidelis vyro pilvukas.

Nepatinka visiškai vyriškas pilvukas schmoll.gif
Su mityba, sportu ir masažais celiulitą tikrai galima sumažinti, mačiau ne vieną atvejį, tik jau nuolat ir reikia užsiimti tuo. Svarbu neleisti jam labai "išsikeroti" ir imtis priemonių, kol dar per kelnes apelsinas nepersimuša smile.gif
Atsakyti
Baikit čia baidytis - vaje vaje celiulitas smile.gif pas "obuolius" celiulito beveik niekada nebus, bet užtat beveik visos "kriaušės" jį turi. Su mityba ir sportu celiulitas mažiausiai susietas - tai hormonu įtaka. Ir beje, nesutikau dar nė vieno vyro, kuriam celiulitas būtų kažkas labai jau negražaus ar atstumiančio, jie tai priima kaip natūralų moters kūno būvį. Mums juk irgi dažnai visai patinka nedidelis vyro pilvukas.

tai kultūringas vyras ir nepasakys, kad jį šiurpina jūsų celiulitas biggrin.gif nors gal yra kam patinka. Bet šiaip nemanau, kad patinka, tiesiog jis yra ir tiek, su juo susitaikai.

QUOTE(Ixora @ 2013 09 17, 10:41)
Nepatinka visiškai vyriškas pilvukas schmoll.gif 
Su mityba, sportu ir masažais celiulitą tikrai galima sumažinti, mačiau ne vieną atvejį, tik jau nuolat ir reikia užsiimti tuo. Svarbu neleisti jam labai "išsikeroti" ir imtis priemonių, kol dar per kelnes apelsinas nepersimuša  smile.gif

drinks_cheers.gif veiksmingiausia kompleksiškai kovot, bet man turbūt labiausiai sportas padeda.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 17, 07:25)
Stambumas čia nė prie ko, pas lieknas irgi yra apelsino, net pas prof. sportininkes būna. Tai čia gal ne tik mityba, bet ir hormonai ar dar kažkas padaro savo. Limonadų negeriu jau kokius 15 metų, kaip ir nevalgau traškučių ir kt. pan.

aš lygiai tą patį ir pasakiau, o jūs man bandot kažką įrodyt biggrin.gif gi ir sakau, nebuvau stambi, bet valgiau netinkamai, ko pasekoje belekam gali tas celiulitas atsirast. bile prisikabint ir perfrazuot tą patį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 09 17, 12:19)
aš lygiai tą patį ir pasakiau, o jūs man bandot kažką įrodyt  biggrin.gif  gi ir sakau, nebuvau stambi, bet valgiau netinkamai, ko pasekoje belekam gali tas celiulitas atsirast. bile prisikabint ir perfrazuot tą patį  biggrin.gif

Na as taip pat sporto ir mitybos pagalba beveik baigiu celiulita "apsitvarkyti".
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 09 17, 11:19)
aš lygiai tą patį ir pasakiau, o jūs man bandot kažką įrodyt  biggrin.gif  gi ir sakau, nebuvau stambi, bet valgiau netinkamai, ko pasekoje belekam gali tas celiulitas atsirast. bile prisikabint ir perfrazuot tą patį  biggrin.gif

Visai neturėjau tikslo prisikabint, tik poste supratau, kad celiulitą buvot linkusi sieti su stambumu, kas yra ne visai tiesa. smile.gif
Atsakyti

tema ne apie celiulita, bet

su mityba ir sportu celiulitas NET LABAI susijes. Savo pavyzdziu matau rezultatus, ziuriu, ka valgau ir 5 - 6 kartai per savaite sporto ir celiulitas nyksta akyse. ax.gif

Sutikau daug vyru, pazistamu, draugu rate, kuriems celiulitas tikrai yra negrazu, tik niekas savosioms mylimosios to nedrista pasakyti i akis, moteris visada savo vyrui bus grazi, nepasidaziusi, stora, su celiulitu, riebalinais plaukais, jis dazniausiai, jei ne visada sakys, kad ji jam grazi, tokia kokia yra, o paslapcia ziures i kitas moteris ir lygins g.gif vyrai jau tokie.

Man vyro pilvas nepatinka, jo neturi buti, turi buti tvirtas, stangrus pilvas, tai duoda subalansuota mityba ir sportas.
Atsakyti