QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 14, 10:45)
Sveikos
O kažin būna, gal matėt, girdėjot apie mitybą sportuojantiems vegetarams? nemėgstu mėsos (žuvį kartais valgyt galiu), kiaušinius ir varškę nors ir atbulais dantim, bet valgau... pradėjau sportuot Insanity namuose ir noriu rezultato, žinau, kad be mitybos jo nebus, bet kaip maitinasi ir ką valgo tie, kuriems mėsa neitin patinka? Gal kas susidūrę su tuo?
pradėjus sportuot vakarienei iškart pasirinkau varškę su keliom šaldytom uogom (be cukraus). sportuoju maždaug nuo 18:30 iki 19:30, tai po sporto valgyt nors ir norisi, bet stengiuosi nieko į burną nedėt, nes jau lyg ir vėlu.. (miegot einu apie 23-24 h.). čia gerai taip darau?
beje, tikslas sporto ir mitybos yra numesti svorio, ne jį išlaikyti, o atsikratyti nereikalingų 8 kg.
Aš tuoj bus metai kaip vegetarė (myliu myliu save už tai

) norėčiau šiaip jau net vegane tapti. Mano mamukas jau kelios dienos taip sėdi, puikiai jaučiasi, sportuoja, nusipirko visokių valgių knygutę ir sako nei man bereik tų pienų visų, tuo labiau mėsų ar kiaušinių

Jai labai gerai kopūstai eina, tai labai kopūstinasi
Taigi jūs einate link sveikos mitybos, tai jau kam kam, bet ne jums jaudintis

Tik susidėliokit piramidę, kad vaisiai, kruopos, bulvės daugiau ryte, o proteino šaltiniai kaip pupelės, lęšiai, žirniai, sūris, kiaušiniai, varškė vakare daugiau. Daržovės bet kada ir nebesukite galvos
O kad po sporto nebevalgote, tai primušiu tuoj. Meskite šią nesąmonę iš galvos, nusilpsite. Valgykite ir normaliai. Dvylikta gulantis, iki 22 val. galima ir reikia valgyti! Juk ne tortus gal saujom kimšite. Nežiūrėkite tų aukų mitybų, kur vargšės begalvėlės tupi toje temoje, kur po 18 val. nebevalgo. Greitai visos pas daktarus kabinetuose valgys