Noreciau atgaivinti tema. Gal kas darosi metalinius lauko laiptus, kokios kainos?
Gal turite kokiu idomiu ideju
QUOTE(smilga79 @ 2014 03 24, 22:34)
Noreciau atgaivinti tema. Gal kas darosi metalinius lauko laiptus, kokios kainos?
Gal turite kokiu idomiu ideju 
Laipioju kasdien metaliniais laiptais jau kokie 4 metai. Tikrai nesigailim tokio sprendimo, labai praktiška, o turint fantaziją galima labai gražius sumąstyti :-)
QUOTE(kubilina @ 2014 03 24, 23:38)
Laipioju kasdien metaliniais laiptais jau kokie 4 metai. Tikrai nesigailim tokio sprendimo, labai praktiška, o turint fantaziją galima labai gražius sumąstyti :-)
Ačiū už atsakymą.
Idomu kiek jums kainavo
QUOTE(smilga79 @ 2014 03 25, 16:37)
Ačiū už atsakymą.
Idomu kiek jums kainavo
Nelabai orientuojuosi kainose. Mums siūlo už 3000lt dvieju pakopu metalinius laitus su aikstele 100x80 
Idomu kiek jums kainavo
Tokių laiptų kainose kažin ar galima iš viso orientuotis. Vienokia kaina bus elementarios konstrukcijos ir visai kitokia įdomesnės. Taip pat kainą labai įtakoja metalo kiekis, jo apdirbimo būdas. Pas mus yra 7 ar 8 pakopos, aikštelė dvigubai didesnė nei jūsų. Viską darė mano vyras, todėl tik medžiagų kainą apytikriai prisimenu - apie 5000.
Papildyta:
QUOTE(BonyEx @ 2014 03 25, 18:15)
o kaip su metaliniais laiptais pasnigus ar palijus? mano pusesere prie mano akiu nuo tokiu nuciuoze ant uodegos ir smarkiai susitrenke nugara 
Pakopos ir aikštelė yra akytos. Pakopų kraštas su pakilusiomis skylutėmis (tai yra gamykliškai). Sniegas, vanduo, smėlis - niekas neužsilaiko, per tiek metų nei karto nėr reikėję valyti, šluoti.. Net lijundros metu saugu.
Jeigu įdomu, ryt galėsiu pafotkinti.
Skubiai ieskau patikimo laiptu meistro, kuris galetu pagaminti metalinius laiptus arba metaline konstrukcija. Nesigavo suditarti su musu zinomais meistrais.
Gal galetumete parekomenduoti meistra, kuris kokybiskai padarytu apdaila betoniniams lauko laiptams, t.y. reikia juos apklijuoti akmens trinkelemis
Papildyta:
QUOTE(godive @ 2014 03 31, 21:10)
Gal galetumete parekomenduoti meistra, kuris kokybiskai padarytu apdaila betoniniams lauko laiptams, t.y. reikia juos apklijuoti akmens trinkelemis 
Cia kokioj parapijoj?
QUOTE(kubilina @ 2014 03 25, 20:10)
nors ir po metų, ale būt smagu pamatyt