Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko laiptai

Zinoma, pas mus kai plytelemis bus klojama laiptines aikstele , 3 laiptu pakopos ir vel laiptines aikstele, o paskui jau eina mediniai laiptai, tai gal nieko baisaus, jei tas 3 pakopas meistras suformuotu is paprastu plyteliu...?
Atsakyti
Pakopines plyteles jau gavom smile.gif. Dar klausimas kokius plyteliu klijus naudoja plyteliu klojejai profesionalai. Vienas meistras man sake, kad jam Atlas klijai geriausi. Ar tikrai tie Atlas klijai labai geri?
Atsakyti
Noreciau atgaivinti tema. Gal kas darosi metalinius lauko laiptus, kokios kainos? smile.gif Gal turite kokiu idomiu ideju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 03 24, 22:34)
Noreciau atgaivinti tema. Gal kas darosi metalinius lauko laiptus, kokios kainos?  smile.gif Gal turite kokiu idomiu ideju blush2.gif

Laipioju kasdien metaliniais laiptais jau kokie 4 metai. Tikrai nesigailim tokio sprendimo, labai praktiška, o turint fantaziją galima labai gražius sumąstyti :-)
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 03 24, 23:38)
Laipioju kasdien metaliniais laiptais jau kokie 4 metai. Tikrai nesigailim tokio sprendimo, labai praktiška, o turint fantaziją galima labai gražius sumąstyti :-)

Ačiū už atsakymą.

Idomu kiek jums kainavo blush2.gif Nelabai orientuojuosi kainose. Mums siūlo už 3000lt dvieju pakopu metalinius laitus su aikstele 100x80 g.gif
Atsakyti
o kaip su metaliniais laiptais pasnigus ar palijus? mano pusesere prie mano akiu nuo tokiu nuciuoze ant uodegos ir smarkiai susitrenke nugara g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 03 25, 16:37)
Ačiū už atsakymą.
Idomu kiek jums kainavo blush2.gif Nelabai orientuojuosi kainose. Mums siūlo už 3000lt dvieju pakopu metalinius laitus su aikstele 100x80 g.gif

Tokių laiptų kainose kažin ar galima iš viso orientuotis. Vienokia kaina bus elementarios konstrukcijos ir visai kitokia įdomesnės. Taip pat kainą labai įtakoja metalo kiekis, jo apdirbimo būdas. Pas mus yra 7 ar 8 pakopos, aikštelė dvigubai didesnė nei jūsų. Viską darė mano vyras, todėl tik medžiagų kainą apytikriai prisimenu - apie 5000.
Papildyta:
QUOTE(BonyEx @ 2014 03 25, 18:15)
o kaip su metaliniais laiptais pasnigus ar palijus? mano pusesere prie mano akiu nuo tokiu nuciuoze ant uodegos ir smarkiai susitrenke nugara  g.gif

Pakopos ir aikštelė yra akytos. Pakopų kraštas su pakilusiomis skylutėmis (tai yra gamykliškai). Sniegas, vanduo, smėlis - niekas neužsilaiko, per tiek metų nei karto nėr reikėję valyti, šluoti.. Net lijundros metu saugu.
Jeigu įdomu, ryt galėsiu pafotkinti. smile.gif
Atsakyti
Skubiai ieskau patikimo laiptu meistro, kuris galetu pagaminti metalinius laiptus arba metaline konstrukcija. Nesigavo suditarti su musu zinomais meistrais. ax.gif
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti meistra, kuris kokybiskai padarytu apdaila betoniniams lauko laiptams, t.y. reikia juos apklijuoti akmens trinkelemis 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(godive @ 2014 03 31, 21:10)
Gal galetumete parekomenduoti meistra, kuris kokybiskai padarytu apdaila betoniniams lauko laiptams, t.y. reikia juos apklijuoti akmens trinkelemis 4u.gif

Cia kokioj parapijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 31 kovo 2014 - 20:41
QUOTE(biesas66 @ 2014 03 31, 20:42)
smile.gif
Papildyta:
Cia kokioj parapijoj?

Traku rajono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 03 25, 20:10)

Jeigu įdomu, ryt  galėsiu pafotkinti.  smile.gif

nors ir po metų, ale būt smagu pamatyt smile.gif