as jau po visu pykinimu

Noreciau pasidalinti savo patirtim, kovojant su siuo nestumo baubuku. Gal kuriai pades

Visu pirma negerciau jokiu nestukems skirtu vitaminu (isskyrus folio rugsti), nes nuo tos dienos kai meciau (geriau MamaVit), pasidare daug geriau, jau kita diena galejau is lovos atsikelti, kazka nuveikti ir pan. Gyvenimas prasviesejo..
Paciu blogiausiu metu su pykinimu kovojau vos tik pramerkus akis - prie lovos visada buvo padetas bananas, tik suvalgius galejau keltis, nusiprausti ir bandyti papusryciauti. Kad ir kaip neskanu budavo, valgydavau per prievarta, praejus 10-15 min. po pusryciu taip pat pasijusdavau geriau.
Pastebejau, kad tik prasidejus pykinimui jei tuoj ka nors isimesdavau i burna, man padedavo, neilgam - 0.5-1 val. - bet vis sis tas. Taip visa diena, nors po grudeli,nors per dideles pastangas ir nenorus kramsnojau kramsnojau

Svorio neprikramsnojau, bet nors kazkokiu reikalingu medziagu organizmui daviau ir geresniai savijautai padejau.
Ryte jokio vandens ant tuscio skrandzio.. jei labai troskindavo suvalgydavau obuoli.
I darba nesdavausi pjaustytu agurku ir pomidoru, man padedavo, kai jie budavo siek tiek pasudyti. Taip pat tikdavo batono riekutes su lydytu suriu. Tik batono krastus nusipjaustydavau, jie labai strigdavo gerklej.
Kramsnodavau Corni, tik dabar nebegaliu i juos ziureti, matyt primena tuos sunkius pykinimo laikus (tas pats ir su bananais

Pasidarydavau lengva negazuoto mineralinio ir citrinos kokteiliuka ir po truputi isgerdavau. Kam padidejes skrandzio rugstingumas, gal geriau atsisakyti.
Tiesiog reikia pastoviai kazka valgyti, nors ir per prievarta, nors ir paskui viskas atsidurs tuolete, bet reikia. Kazkas vistiek skrandelyje liks, o ir vemt maloniau, kai yra ka vems, o ne skrandzio sultis

Gal kuriai mano patarimai pades. Laikykites brangiosios