QUOTE(Miolanda @ 2009 03 06, 20:01)
Man 17 savaite ir galiu pasidziaugti, kad iki siol neteko patirti jokiu nestumo simptomu: pykinimo, vemimo, silpnumo, mieguistumo, energijos stokos

Vienu metu pagalvojau, ar isties laukiuos

Nesu is tu, kurios laikosi valgymo rezimo, derina maista ir pan. Tiesiog megau sportuoti (nestumo metu kolkas to nedarau, nebent pasivaikstau) esu druta, stipraus imunineto (beveik nesergu, blogiausiu atveju sloga ar gerkles skausmas), gal tai siek tiek lemia nestumo pozymius. Be to, mamos su manim irgi nepykino, tad siek tiek, manau, itakoja ir imunitetas. Bet kuriuo atveju dziaugiuosi tokia savo savijauta, o kas bus po to, ziuresim
Zinok tikrai nemanau, kad jei tavo mamos nestumo metu nepykino, tai tu igauni kazkoki imuniteta, kad ir taves nepykins. Skamba lyg visiska nesamone. Mano mamos nei su vienu nestumu ne tik nepykino, bet ji ir jautesi puikiai ir valge gerai, svoris augo graziai. Vienu zodziu jokiu problemu. O as va prasikankinau visa nestuma. Beveik visus 6 menesius istisai pravemiau, po to kiek apsiramino, bet pykinimas niekur nedingo. Net per gimdyma vemiau, kol vaistu nesuleido. Del maisto is viso patyliu. Beveik nieko negalejau valgyti. Labai daug bedu su skrandziu turejau. Taigi, manau tokie dalykai tikrai nerodiklis.