Netiesa, kad pykina labiau tas, kurios laukiasi mergaites. As laukiausi sunaus, mane pykino beveik iki pat gimdymo (5 pirmus menesius - nuolat kiaura para, o likusius - kai kas nors suerzindavo uosle arba ryte tuscias skarndis pazadindavo).. Uosle buvo tokia jautri, kad jauciau popieriaus, vandens, cukraus ir kitokiu lyg ir bekvapiu dalyku kvapus. Ir nuo visko man budavo bloga.
Keli patarimai - gal kam nors pades:
1) Nemiegoti ir neguleti dienos metu, kad ir kaip noretumet, nes atsikelus organizmas sureaguoja kaip ryte ir diena prasideda rytinis pykinimas
2) Ant tuscio skrandzio nevalgyti vaisiu, uogu, negerti sulciu. Obuoliu ir kriausiu is viso nevalgiau, nes pastebejau, kad nuo ju budavo ypac blogai.
3) Visus rubus ir patalyne skalbti ekologiniais bekvapiais skalbikliais. Praustis ekologine duso zele ir sampunu. Zodziu, visa namie esancia chemija pakeisti i bekvapes priemones. Nenaudoti kvepalu ir namiskiu paprasyti, kad nenaudotu.
4) Nesioti laisvesnius rubus, kad niekas niekur nespaustu.
5) Pastebejau, kad kai kurios dienos budavo lengvesnes, kai kurios sunkesnes. Man blogiausia budavo lietingomis dienomis (nezinau, gal del zemo slegio ar pan.)Tada jau geriau buti namie, jei imanoma.
6) Nesidziaugti krentanciu svoriu (moterims visuomet yra tokia pagunda), nes nestumo metu tai nera gerai, ypac, jei jis krenta skysciu netekimo saskaita.
Mano gydytoja, pas kuria lankiausi nestumo metu, man sakydavo, kad pavemti 4-5 kartus per diena yra normalu. Nors dabar as manau, kad jei pykina kiaura para, geriau paprasyti siuntimo i dienos stacionara (Vilniuj Antakalnio klinikose toks yra), kad sulasintu laselines ir atstatytu skyscius. Girdejau, kad kai kurioms nestukems tai nuima pykinima.
Po visu vargu as sekmingai pagimdziau nuostabu, sveika ir dideli berniuka
Laikykites