Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Miško uoga @ 2008 04 13, 12:50)
Ginė patarė vartoti imbierą. Triaukšti imbierinius sausainukus (vos pabudus), žalią arbatą su imbieru ar šiaip ką... Yra jau tyrimais nustatyta, kad imbieras padeda ir nuo stipraus pykinimo. Esant ypatingiems atvejams, skiriami ir imbiero vaistiniai preparatai ar papildai (pvz Ingiberas. ). Čia ne reklama, tik rastas pvz..

Apie imbierą ir jo gėrį nėštumo metu yra parašyta ir čia.
Daugiau tikrai galima rasti "pagūglinus" wink.gif

o man imbieras padejo vos kelias dienas (ir sausainius valgiau ir zalia arbata su imbieru geriau),o dabar jau nebegelbeja ir ziauriai bloga vel sad.gif nebegaliu ziuret i visus dziuvesius sausainius ir baronkas sad.gif jau nebezinau ka ir daryt.
Atsakyti
Sveikos likimo drauges,
Man dabar 10 savaiciu, ziauriai pykina mazdaug nuo 5 savaites. Isbandziau daugybe dalyku ir zinokit tikrai imbieras - kazkoks stebuklas. As naudoju ne vaistus, bet ivairius dalykelius su imbieru (sausainius, saldainius, arbata). Atradau puiku dalyka ir jums rekomenduoju isbandyti - parduotuveje "Skonis ir kvapas" yra imbieriniai saldainiai - su mentoliu ir be. Niu skonis ju tikrai idomus, kartus labai, bet poveikis - thumbup.gif Kitas dalykas - imbierine arbata, bet ne is jokiu pakeliu, o tiesiog is imbiero saknies. Reikia patarkuoti imbiero saknies, patarkuoti citrinos, uzplikyti ir isideti medaus. Tik vel gi - su imbieru labai atsargiai, jo daug nereikia, nes jis laaabai kartus smile.gif Is patirties galiu pasakyti, kad imbieriniai sausainiai padeda maziausiai, na bent jau man. Ir svarbiausia, kad viskas, ka cia isvardinau - tikrai naturalu ir nekenkia musu zirniukams (saldainiu sudetyje didziausia blogybe - cukrus). Pabandykite, gal kuriai nors pades taip, kaip man, nes man tikrai net akys prasviesejo smile.gif Sekmes ir stiprybes visoms!
Atsakyti
O kad ir man taip prašviesėtų verysad.gif nebegaliu jau nežinau ko ir imtis verysad.gif nuo to imbiero man dar blogiau, nepadeda nei žalios arbatos niekas... Kaip reiks toliau suktis... antrą savaitę valgyt nieko negaliu, ką suvalgau tas išeina unsure.gif jau nekalbu, kaip reikia darbe išbūti... numečiau kokius 5 kg g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mamytes!

Visu pirma visoms noriu palinketi stiprybes ir optimizmo!
As cia anujoke... vis delsiau pasisakyti... bet kai pradejo amne pykinti, tai pamaniau, kad reikia pasiguosti ir pasisneketi... blush2.gif
Tai va... esu nescia kaip ir 7 savaite! mirksiukas.gif
Mano istorija buvo tokia... pasijutau nescia... uzsirasiau pas gydytoja... bet nesulaukus man tos dienos kada reikse eiti pradejo baisiai skaudeti pilva... tai nuejau be eiles... man patikrino echoskopu.. viskas tvarkoje... liepe ramiai buti nepersitempti ir tiek... aisku as klausiau... paskui pamaciau kad eina isskyros rudos... vel pas gydytoja... vel echoskopas (bet jau ligoninej) sako viskas normaliai tik daugiau ilsetis... smile.gif tai zodziu... Juokas juokais... kai skaudejo pilva ir ejo tos isskyros... galvojau kad jau viskas... pergyvenau... ir mintyse sakiau... jau geriau vemciau nei kad dabar taip nesmagiai jauciuos... Ir turbut uzteko taip pagalvoti... ir taip pasidare... smile.gif Tai dabar pykina tiesiogine ta zodzio prasme... doh.gif tik visa laime kad anie nemalonumai dingo... ir viskas kaip ir tvarkoje... smile.gif
Bet va... vargelis pykinimas... prasidejo 6 savaite... ir jau visa savaite kaip draugauju su pykinimu... viska isbandziau apie ka jus jau pasnekejot... tik imbieru dar ne! Reikes pabandyti... ax.gif
O pykinimas tai tesiasi visa diena... nuo grazaus ryto iki pat vakaro.... verysad.gif ir dar miegas ima.... o ka jau kalbeti apie darbus... unsure.gif
Niu bet manau, kad atlaikysim!
Ir dar karta sekmes visoms!

Atsakyti
O mane pykina istisas dvi savaites, istisom parom sad.gif nebegaliu jau i imbierine arbata ziuret, dziuvesiai ir baronkos i nevilti varo verysad.gif Ir issivemt negaliu,tik skrandi taso tusciai. siaubelis kazkoks... kazin kiek sansu kad tas dziaugsmas baigsis suejus 12sav unsure.gif Ai tiesa, man kartais padeda kefyras. Kai jau nieko nebegaliu ikist, issiverdu bulviu su lupenom ir valgau su kefyru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diddy: 08 gegužės 2008 - 06:39
imbierine arbata padeda... nuo jos truputi geriau... tik nezinau kiek ilgai ji man gelbes... g.gif
Atsakyti
sveikos, mane pykina ivairiai, ypac jej skrandis jau buna apytustis, tada jau zinau, kad butinai turiu pavalgyti. pradzioj rytais meginau vandeni gert (taip jau buvau ipratusi), bet nuo jo iskart lekdavau.....pabendrauti, tai dabar geriu mineralinio, kurio anksciau nepakesdavau. verysad.gif ir susitvarke. tik va, labai mesos nebemegstu, nzn ar tai normalu, net paziuret i ja negaliu, tas pats su varske. tai dabar i trasa eina tik vaisiai ir darzoves, makaroniukai ir sriubytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaS.B. @ 2008 05 08, 15:19)
sveikos, mane pykina ivairiai, ypac jej skrandis jau buna apytustis, tada jau zinau, kad butinai turiu pavalgyti. pradzioj rytais meginau vandeni gert (taip jau buvau ipratusi), bet nuo jo iskart lekdavau.....pabendrauti, tai dabar geriu mineralinio, kurio anksciau nepakesdavau. verysad.gif ir susitvarke. tik va, labai mesos nebemegstu, nzn ar tai normalu, net paziuret i ja negaliu, tas pats su varske. tai dabar i trasa eina tik vaisiai ir darzoves, makaroniukai ir sriubytes smile.gif

man irgi tas pats smile.gif
palikau gryna vegetare smile.gif
Atsakyti
nuo 5 savaitės mane ištisą dieną pykina, vėmiau tik 1 kartą- vakar, bet tas pykinimas tai siaubas baubas, jausmas kaip po ilgo sukimosi , negaliu jau, jau pamirštu kartais kad esu nėščia, o jaučiuosiuosi ligone, taip nori ukad tas jausmas po kiek laiko baigtusi ir galėčiau džiaugtis nėštumu, nes dabar kai pagalvoju kad dar reikėtų 2 -ą karta būti nėščiai - košmaras !!!

man užtenka tik pagalvot apie kokį patiekalą, ar produktą ir man arba jo norisi arba vemt nuo jo norisi, taip ir atsirenku ką valgyt.

o ineralinį jus geriat gazuotą ar ne? nes aš tai perku negazuotą,

kas dėl citrinos tai manau ne visiems padeda, mane vis vien pykina, imbieras irgi nepadeda

tiesą vakar suvalgiau čipsų, tai po jų jau nebepykino, bet užtat šiektiek skrandukas paskaudėjo, jis dabar labai jautrus visokiam negeram maistui

Atsakyti
Mane pykino nuo 7 nestumo savaites ir tesese gal pora menesiu. Jokie imbierai man nepadedavo, bet uz tai kapucino puodelis kazkaip priversdavo vel skrandi dirbti ir pykinimas siek tiek aprimdavo. Nes siaip tai vemdavau nuo kiekvieno vandens gurksnio... verysad.gif
Atsakyti
joa, mineralinis tai negazuotas turi buti, nes gazuotas tai skrandi gali sudirginti, kol nezinojau- geriau, tai i r paskausta retkarciais doh.gif bet su liaku gal susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą 5 menesius pravemiau doh.gif Antras nestumas lengvesnis, pykino, bet vemiau vos kelis kartus. Sakau pabandysiu tas imbiero tabletes, geriau buciau nebandzius. Nuo ju mane dar labiau tasydavo blink.gif O dabar vien pagalvojus apie jas supykina, net kvapa atrodo jauciu. Ir pirma ir antra nestuma geriausiai padedavo dziovinti ananasu gabaliukai.Pasidedavau po ranka ir vis karts nuo karto kramsnodavau thumbup.gif
Dabar 31 sav bet kazko pykina, jauciu kad del nesciuju cholestazes, nes kepenys nebevalo verysad.gif Ryt turiu eiti pas gydytoja kad paskirtu vaistu, tai gal ir tas blogumas praeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 12 gegužės 2008 - 10:47